زمانی که نامی از سینما به میان میآید اولین چیزی که اکثر افراد به یاد آن میافتند صفحهنمایش بزرگ آن است که در آن تصاویر ویدیوی با ابعاد بسیار بزرگتر از آنچه که در حالت طبیعی وجود دارند به نمایش درمیآید. با این که این تصاویر نسبت بسیار بزرگتری در مقایسه با تصاویر واقعی دارد اما کمتر کسی را میتوان یافت که تماشای فیلم در سینما را به تلویزیون ترجیح دهد (البته اگر شرایط مناسبی مانند فیلم خوب برای دیدن در سینما باشد!). سالها رویای بسیاری از شرکتهای تولیدکننده وسایل صوتی و تصویری آوردن صفحهنمایشهای بزرگ با قیمتی مناسب برای نمایش تصاویر ویدیوی با کیفیت بالا به خانههای کاربران بود. حال با توسعه فناوری و امکان ساخت پنلهای نمایشی بزرگ این امکان فراهم شده است که شرکتهای سازنده یک سینمای فشرده شده را به خانه شما بیاورند. در این میان شرکتهای مختلف اقدام به ارائه محصولات متنوعی کردند که در این میان شرکت LG به علت ساخت اولین تلویزیون 84 اینچی UHD با قابلیت نمایش استاندارد تصویری 4K و قیمت مناسب توانست توجه بسیاری از کارشناسان و کاربران علاقهمند به دنیای فناوری را جلب کند. مدتها بود که بدنبال فرصتی برای بررسی این محصول بودیم که این فرصت مدتی پیش توسط شرکت گلدیران در اختیار ما قرار گرفت و توانستیم در دفتر مرکزی این شرکت و با حضور جمع دیگری از خبرنگاران صنف IT این محصول را بررسی کنیم. متنی که در ادامه میخوانید یک بررسی کامل از غول 84 اینچی LG است که بیاغراق حتی در کمتر سایت خارجی میتوانید آن را بخوانید.
دیواری که تصویر پخش میکند!
طراحی یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در ساخت یک تلویزیون 84 اینچی باید به آن توجه کرد. شاید ساخت یک تلویزیون سایز بالا کار بزرگی باشد اما ساخت یک تلویزیون سایز بالا با طراحی مناسب برای تعبیه در یک سالن بزرگ و یا نصب روی دیوار کار مهمتری است. شرکت الجی با توجه به بازخورد خوبی که از طراحی سری قبل تلویزیون سه بعدی خود داشت، در طراحی غول 84 اینچی خود از ویژگیهای مثبت نسل خود بهره برده است البته در این میان تفاوتهایی هم وجود دارد. الجی در ساخت تلویزیون 84LM96000 خود به علت سایز بزرگ پنل ترجیح داده است تا در اطراف آن از یک فریم پلاستیکی مشکی رنگ براق استفاده کرده است که این موضوع میتواند برای کسانی که مسئله را از دید فنی آن نگاه نمیکنند کمی ناخوشایند باشد (منظورمان در مقایسه با مدلهایی است که فاقد فریم در سه طرف پنل هستند).
البته با وجود تعبیه این فریم نمای جلویی تلویزیون جذابیت خود را دارد و میتواند جلوه خوبی به محیط خانه بزرگ شما بدهد. در بخش جلویی دستگاه تنها مواردی که روی فریم به چشم میخورند لوگوی قرمز سفید الجی، بخش گیرنده امواج مادون قرمز برای ارتباط با کنترل استاندارد تلویزیون و دیود نوری تعیین وضعیت است.
الجی برای حفظ جذابیت طراحی در این محصول از طراحی پایه شبیه به پایه تلویزیونهای نسل قبل خود استفاده کرده است که در آن پایه دستگاه که طراحی خاصی دارد با استفاده از یک محور قدرتمند که امکان چرخش تلویزیون در دو جهت را فراهم میکند به صفحه نگهدارنده پشتی متصل میشود. البته الجی برای حفظ امنیت بیشتر تلویزیون و کاربر، پایه بسیار محکمتری را در مقایسه با تلویزیونهای نسل قبل طراحی کرده است. همچنین برای ثبات بیشتر یک شاسی فلزی قدرتمند در بخش داخلی تلویزیون تعبیه کرده است که صفحه اصلی پایه به آن پیچ میشود.
لبههای خارجی تلویزیون از جنس آلومینیوم است که این موضوع باعث شده است استحکام تلویزیون در هنگام جابهجایی و دیگر موارد افزایش یابد. به طور کلی بخش آلومینیومی در قسمتی از بخش پشتی تلویزیون هم دیده میشود که به گونهای میتواند با ارتباط با پوشش پشتی تلویزیون نقش خنککننده را هم ایفا کند.
در بخش پشتی دستگاه با یک پوشش فلزی نازک با رنگ مشکی روبهرو هستیم که نقش مهمی را در هدایت گرمای قطعات داخلی به محیط ایفا میکند. در سمت راست این بخش امکانات ارتباطی تلویزیون تعبیه شده است که مانند دیگر محصولات این شرکت برای ایجاد کمترین میزان تداخل و راحتی نصب کابلها در هنگام نصب روی دیوار به صورت موازی با سطح پشتی طراحی شده است. علاوه بر این در این بخش دو بلندگوی صدای بم دستگاه (Subwoofer) هم دیده میشود که در هنگام تماشای فیلم، صدای بسیار خوبی را به کاربر ارائه میکند. محل نصب کانکتور پاور هم در نزدیکی بخش فوقانی بلندگوی صدای بم سمت چپ قرار دارد. در سمت چپ قسمت پشتی هم کلیدهای مدیریتی تعبیه شده است که با در نظر گرفتن امکاناتی مانند کنترل جادویی و کنترل استاندارد کاربرد چندانی ندارد. بلندگوهای صدای زیر و متوسط دستگاه هم درست در بخش زیرین تلویزیون قرار دارند. محل نصب پایه دیواری درست در بخش میانی این قسمت قرار دارد و پایه با استفاده از چهار پیچ به نسبت بزرگ به خود صفحه فلزی پنل تلویزیون پیچ میشود که حداکثر استحکام را داشته باشد. با وجود این قابلیت میتوانید در خانه خود دیواری بسازید که برایتان تصویر پخش میکند!
ارتباط راحت
الجی امکانات ارتباطی مختلفی را برای این محصول در نظر گرفته است که به طور منطقی در بخش پشتی تعبیه شده است. این تلویزیون مجهز به سه پورت USB نسخه دو است که این پورتها براساس اطلاعات درج شده در کنار آنها به ترتیب به عنوان USB App ،USB و HDD In شتاخته میشوند. با یک فاصله چند سانتیمتری چهار پورت HDMI نسخه 1.4a در نظر گرفته شده است که برای اتصال تلویزیون به وسایل مختلف کاربرد دارد. این پورتها از استاندارد MHL پشتیبانی میکند که این موضوع باعث میشود که بتوانید موبایل خود را با استفاده از کابل مخصوص MHL به تلویزیون متصل کنید و تصویر صفحهنمایش موبایل خود را در تلویزیون مشاهده کنید. در بخش پایینی پنل ورودی به ترتیب پورت خروجی صدای دیجیتال، ورودی گیرنده دیجیتال تلویزیون، ورودی AV، ورودی Component که مانند ورودی AV به صورت جک 3/5 میلیمتری است، ورودی صدای پورت D-Sub، پورت D-Sub یا 15 پین کامیپوتر و پورت شبکه 100 مگابایتی تعبیه شده است.
اما این تمام امکانات ارتباطی این دستگاه نیست و الجی برای ارتباط سریع از رابط بیسیم 802.11n دو کاناله استفاده کرده است که این موضوع امکان انتقال تصاویر HD را به صورت بیسیم به تلویزیون فراهم میکند. براساس اطلاعات ارائه شده این تلویزیون از استانداردهای ارتباطی مختلفی مانند DLNA ،WiDi (Intel Wireless Display)،SIMPLINK و Wi-Fi Direct پشتیبانی میکند که این موضوع امکان اتصال وسایل الکترونیکی بیشتری را به تلویزیون فراهم میکند.
باطنشناسی
بازکردن یک تلویزیون 84 اینچی کار واقعا دلهرهاوری است چون قیمت محصول آن قدر است که اگر مشکلی برایش بوجود آید باید چند سالی اقساط بدهیم! اما با وجود این موارد و با حمایت بچههای فنی گلدیران دل را به دریا زدیم و یک کالبدشکافی کامل را انجام دادیم. زمانی که درب پشتی تلویزیون را باز میکنید باید خیلی دقت کنید که در هنگام جابهجایی درب تاب برندارد چون اندازه بزرگی دارد و ضخامت آن چندان زیاد نیست. زمانی که درب پشتی دستگاه را باز میکنید با این تصویر روبهرو میشوید.
اگر مقاله بررسی تلویزیون 47LW67100 را خوانده باشید به طور حتم با بردهای داخلی آن آشنا هستید و میدانید که در مجموع تلویزیون 47 اینچی الجی مجهز به سه برد الکترونیکی مجزا است. اما در این تلویزیون به علت ساختار به نسبت متفاوت با تعداد بیشتری از مدارات الکترونیکی روبهرو هستید که در ادامه به بررسی اجمالی آن خواهیم پرداخت.
مانند دیگر محصولات ارائه شده توسط الجی، در سمت راست تلویزیون برد اصلی دستگاه قرار دارد. در اطراف این برد پورت ورودی و خروجی تلویزیون تعبیه شده است که در بخش امکانات ارتباطی به آنها پرداختیم. در بخش میانی برد یک خنککننده آلومینیومی به نسبت بزرگ قرار دارد که روی آن یک صفحه آلومینیومی نازکی با چهار بست ثابت شده و یک لایه به نسبت ضخیم چسب سیلیکون هم در دو طرف این ورق آلومینیومی وجود دارد که گرمای قطعات را به پوشش پشتی تلویزیون منتقل میکند. بعد از باز کردن خنککننده با سه چیپست ساخت الجی و چیپستهای حافظه Hynix و SanDisk روبهرو شدیم.
پردازنده مرکزی دستگاه که نسبت به دو چیپست دیگر سطح بزرگی دارد از نوع چهار هستهای بوده و طبق اطلاعات ارائه شده این محصول از پردازنده گرافیکی Mali برای پردازش اطلاعات گرافیکی بهره میبرد. استفاده از پردازنده چهار هستهای باعث شده است که این تلویزیون با وجود دقت تصویر بالا کارایی خوبی را در هنگام اجرا برنامهها داشته باشد. درست در پایین پردازنده مرکزی چیپست دیگری با نام LG1152AN-B2 قرار دارد که براساس بررسیهایی که ما انجام دادیم وظیفه آن مدیریت اطلاعات تعدادی از ورودیهای تصاویر قبل از ورود اطلاعات به پردازنده مرکزی است.
در سمت بالایی پردازنده مرکزی تلویزیون چهار چیپست حافظه Hynix مدل H5TQ2G83BFR قرار دارد که این چیپستهای حافظه از نوع DDR3-1600 با زمان تاخیر 11-11-11 بوده و ظرفیت هر کدام از آنها 256 مگابایت است.
در کنار این چیپست حافظه یک حافظه فلش NAND از شرکت SanDisk تعبیه شده که دارای چهار گیگابایت ظرفیت است و به احتمال زیاد اطلاعات مربوط به سیستم عامل تلویزیون و دیگر مواردی ضروری در آن ذخیره میشود.
علاوه بر این موارد یک چیپست حافظه دیگر هم در کنار پردازنده مرکزی دستگاه قرار دارد. این چیپست حافظه هم مانند دیگر حافظههای به کار رفته در تلویزیون متعلق به شرکت Hynix بوده و مدل آن H5TQ1G63DFR است. این مدل توان مصرفی استانداردی است و با ظرفیت 64 مگابایت در فرکانس 1600 مگاهرتز کار میکند.
از این چیپست حافظه در کنار چیپست LG1132 که وظیفه مدیریت و انتقال تصاویر پردازش شده توسط پردازنده مرکزی را برعهده دارد هم استفاده شده است. این چیپست که اطلاعات چندانی در مورد آن در اینترنت وجود ندارد، یک انتقالدهنده اطلاعات به برد مدیریت تصاویر است.
الجی برای مدیریت پورت USB از چیپست SMSC USB 25128 استفاده کرده است که قادر است وظیفه مدیریت پورتهای USB را به خوبی انجام دهد. اما موضوع مهم در این میان است که تنها دو پورت این دستگاه توسط این چیپست مدیریت میشود و پورت USB App به صورت مستقیم با پردازنده در ارتباط است.
چیپست بعدی تعبیه شده روی این برد چیپست Silicon Image مدل Sli9587 است که قادر به مدیریت چهار پورت HDMI با فرکانس 300 مگاهرتز و قابلیت پشتیبانی از استاندارد MHL است. مدیریت پورت شبکه این دستگاه هم به عهده چیپست RTL 8201BL است که طبق مشخصات منتشر شده امکان دستیابی به کارت شبکه 100 مگابیتی را برای انتقال اطلاعات فراهم میکند.
تصاویر خارج شده از برد اصلی توسط یک کابل مخصوص به برد دیگری که روی آن چهار خنککننده آلومینیومی تعبیه شده است، منتقل میگردد. (البته ما در تصویر دو خنککننده آن را جدا کردیم).
تصویر منتقل شده در ابتدا وارد چیپست LG1122A میشود که مانند LG1132 در کنار آن یک چیپست حافظه H5TQ1G63DFR Hynix وجود دارد.
بعد از این چیپست اطلاعات به چیپست Altera Cyclone IV منتقل میشود که این چیپست وظیفه تقسیم اطلاعات تصاویر پردازشی را برعهده دارد. (تصویر 19)
تصاویر تقسیم شده به ترتیب وارد چیپستهایی میشود (متاسفانه ما هرچه سعی کردیم خنککننده این قسمت باز نشد که تصویری از آن بگیریم) که در این چیپست بخشهایی مانند Source Size Detector (تشخیصدهنده سایز منبع تصویر)، Up Scaler(ارتقاء دهنده کیفیت تصویر) و بخش مدیریتکننده تصاویر برای ایجاد یک تصویر منطقی در نیمهای از صفحهنمایش وجود دارد. در کنار این چیپست دو چیپست حافظه گرافیکی Winbond نوع DDR2 برای ذخیره اطلاعات پردازشی در نظر گرفته است که اطلاعات فریمهای مربوط به نیمی از تصویر را در خود ذخیره میکند. (تصویر نمونهای از روش ذخیره اطلاعات در این بخش انجام میشود)
در کنار این دو چیپست، چیپستهای Altera Cyclone IV دیگری وجود دارد که هر کدام اطلاعات خارج شده را برای یکی از پورتها میفرستد. در کنار این چیپست ICهایی از شرکت THine ژاپن دیده میشوند. این ICها به ترتیب شامل چهار عدد THCV215 که نقش Transmitter را برعهده دارند و چهار THCV216 که نقش Receiver را دارند، دیده میشود. این ICها به گونهای نقش شتابدهنده اطلاعات را برعهده دارد این موضوع باعث میشود بتوان حجم بیشتری از اطلاعات را با صرف هزینه و کابل کمتر به بهترین نحوء منتقل کرد.
در مجموع تصاویر پردازش شده برای هر نیمه صفحهنمایش توسط یک کابل مجزا به برد تقسیمکننده تصویر منتقل شده و در آنجا به صورت چهار خروجی به هر بخش از پنل منتقل میشود. (اگر به تصویر دقت کنید خواهید دید برای هر بخش دو کابل از برد تقسیمکننده خارج شده است).
از آن جایی که با تلویزیون طرف هستیم که از نظر دقت تصویر چهار برابر یک تلویزیون Full HD است برای همین منظور باید یک منبع تغذیه مناسب هم برای آن در نظر گرفت. منبعتغذیه این تلویزیون شامل یک برد ورودی مجزا است که روی آن چهار رله برای محافظت از هر فاز توان در نظر گرفته شده است.
ولتاز خروجی از این بخش توسط کابلهای عایق شده و مخصوص وارد دو برد مجزای توان دستگاه میشود. این برد هرکدام وظیفه تامین توان بخشی از بردها و ولتاژ مورد نیاز برای راهاندازی مدار منبعنوری تلویزیون را برعهده دارد و تمام بخشهای آن به طور دقیق عایقکاری شده است.
درست در بالای یکی از بردهای مدار تغذیه و همچنین برد اصلی که قبلا در مورد آن صحبت شد، مدار راهانداز منبع نوری پنل قرار دارد. در کل هر برد نیمی از صفحهنمایش را مدیریت میکند و هرگاه یکی از این بردها خراب شود نیمی از تصویر تلویزیون نمایش داده نمیشود.
بلندگوهای تلویزیون 84LM96000 توسط شرکت کرهای K.Tone ساخته شده است. براساس اطلاعات بدست آمده بلندگوهای صدای بم این دستگاه هشت اهمی بوده و در حالت استاندارد توان صوتی 15 وات را تولید کند. این بلندگو داری Cone صاف بوده و این شرکت برای ایجاد صدای بم قویتر مجرای خروجی را با فاصلهای کم در کنار صفحه بلندگو تعبیه کرده است. علاوه بر این بلندگوهای صدای زیر و متوسط هم درست در بخش زیرین تلویزیون قرار دارد و شامل سه بلندگوی صدای متوسط و یک بلندگوی صدای زیر میشود. این بلندگوها قادر به ایجاد صدایی برابر با 10 وات خواهند بود.
علاوه بر تمامی این موارد بردهای بلوتوث و همچنین بیسیم این دستگاه هم در بخش زیرین دستگاه تعبیه شده است که برای دستیابی به آن مجبور شدیم کلی پیچ را باز کنیم!
باطن نرمافزاری
مانند نسخه قبل بعد از روشن شدن دستگاه و نمايش لوگوي شرکت الجي، در صورت عدم تنظيم دستگاه به صورت پيشفرض به سراغ کانالهاي تلويزيوني ميرود و در صورت نبود کانال، پيغامي مبني بر اينکه، هيچ اطلاعاتي درباره کانالها وجود ندارد، نمايش دادهميشود. در اين حالت اگر نخواهيد اين پيغام نمايش دادهشود، ميتوانيد منبع تصويري خود را به يکي از پورتهاي ورودي تغيير دهيد تا هنگام روشن شدن، تصوير موردنظر از اين پورت گرفتهشود. کاربر ميتواند با استفاده از دکمه Home از روي هر دو کنترل به منوي اصلي دستگاه دسترسي پيدا کند. منوي اصلي دستگاه در مقايسه با نسل قبل خود تغييرات زيادي داشته و ميتوان گفت، الجي در اين بخش کارهاي زيادي انجام دادهاست. مانند نسل قبل، يک فضاي مستطيلي (البته کوچکتر) براي پيشنمايش تصاوير در حال پخش در نظر گرفته شده که اين فضا فقط تصاويري را از پورت HDMI، D-Sub و کانالهاي تلويزيوني در حال پخش، پيشنمايش ميکند و نميتوان هنگام پخش ويدئو وارد منوي اصلي شد چون در اين حالت، پيغامي مبني بر اينکه، پخش فايل بايد متوقف شود تا وارد منوي اصلي شويد، نمايش دادهميشود. پايين اين فضا قسمتي براي نمايش ساعت و تاريخ در نظر گرفته شده و بقيه به تبليغ سايت www.lgappstv.com اختصاص يافتهاست. در کنار اين بخش، فضايي وجود دارد که در آن تعدادي از سايتهاي معروف و کاربردي ديدهميشود. در همين بخش، دکمهاي به نام Premium وجود دارد که با ورود به آن ميتوان از تعداد سايتهاي بيشتري استفاده کرد (در اين بخش، گزينهاي به نام Add to My Apps وجود دارد که وظيفه آن، اضافه کردن آيکونهاي اين بخش براي دسترسي آسان به بخش My Apps است که به صورت نواري در بخش پايين منوي اصلي وجود دارد).
در کنار بخش معرفي وبسايت، بخش دموهاي سهبعدي (3D world) وجود دارد که با استفاده از آن ميتوانيد نمونههايي از دموهاي سهبعدي را که الجي به صورت آنلاين در اختيار کاربر قرار داده، مشاهده کنيد. البته در منوي در حال نمايش فقط هشت دموي سهبعدي ديدهميشود اما با ورود به اين بخش، دموهاي بيشتري قابل دسترس است.
در منوی Smart Share دستگاه هم امکان دسترسي به اطلاعات دستگاههايي که از طريق فناوري DLNA ،Direct Wi-Fi يا پورت USB به اين دستگاه متصل شدهاند، به کاربر داده میشود.
در بخش My Apps نيز امکان اضافه کردن آيکون بخشها و نرمافزارها وجود دارد. حداکثر فضاي قابل دسترسي در اين بخش 2/1 گیگابايت است که در تلويزيوني که در این تلویزیون 176 مگابايت نرمافزار نصب شده بود. در این محصول مانند دیگر تلویزیونهای هوشمند الجی امکان ثبتنام و Sign In در بخش منوي اصلي امکانپذیر است و نیاز به پروشه خاصی نیست.
منوها و رابطهای کاربری در این تلویزیون تغییر خاصی نداشته است و برای راحتی کاربر تمام تنظیمات موجود در منوها به صورت ساده و در عین کاربردی تعبیه شده است که میتوانید با استفاده از کنترل جادویی بدون صرف کمترین زمان به آنها دسترسی داشته باشید.
غول در عمل
بررسی یک غول 84 اینچی آن هم با وجود زمان کم کار چندانی راحتی نبود. از آنجایی که در حال حاضر محتوای UHD چندانی در بازار وجود ندارد سعی کردیم برای تست کیفیت نهایی این تلویزیون از دموی 4K خود شرکت الجی استفاده کنیم که با استفاده از پخشکننده مخصوص الجی میشد. در ابتدای کار تنظیمات رنگی تلویزیون روی حالت Vivid بود، در این حالت کنتراست تصویر در سطح خوبی قرار داشت، اما غلظت رنگها کمی بیش از حد بود و این موضوع کمی باعث مصنوعی شدن تصویر شده بود (البته این نظر ما است شاید دیگران قبول نداشته باشند)، اما زمانی که تنظمیات ویدیوی را روی حالت Normal گذاشتیم رنگها حالت طبیعی پیدا کردن و تماشای تصاویر لذت خاصی پیدا کرد. در کل کیفیت تصویر در حالت 4K در سطح بسیار خوبی قرار دارد و مشکل خاصی در نمایش رنگها و جزییات تصویر دیده نمیشد. در این حالت تصمیم گرفتیم که تصویر دو بعدی 4K را با استفاده از قابلیت سه بعدی دستگاه به صورت سهبعدی تماشا کنیم که در این حالت هم تصویر نهایی کیفیت قابل قبولی داشت اما به علت عدم بهینه بودن این تصویر و تغییر نسبت تصویر در حالتی که تصویر 4K به حالت سهبعدی تبدیل میشود در کیفیت تصویر نهایی مشکلات کوچکی دیده میشد. در مرحله بعدی یک نوتبوک را با استفاده از پورت HDMI به تلویزیون وصل کردیم که در این حالت توانستیم تصویری با دقت 1080×1920 پیکسل را روی مشاهده کنیم که این موضوع به علت محدودیتی بود که پردازنده گرافیکی مجتمع اینتل داشت و در صورتی که از کارتگرافیک قویتر استفاده میکردیم براحتی میتوانستیم بازیها و تصاویر را در دقت باورنکردنی 2160×3840 پیکسل تجربه کنیم. در مجموع تجربه کارکردن محیط ویندوز هشت در یک صفحه 84 اینچی آن قدر خوب بود که دلمان نمیخواست با وجود دقت 2K آن دست از آن بکشیم. برای بررسی دقیقتر چند فایل تصویری با دقتهای بالاتر از 2K را که مدتی پیش دانلود کرده بودیم را با استفاده از پورت USB روی تلویزیون پخش کردیم. در این حالت هیچ مشکلی در زمینه پخش فایلهای تصویری نبود و براحتی فایل از روی هارددیسک بارگذاری شد و تصویر باجزییات خوبی به نمایش درآمد. برای بررسی دقیقتر چند فیلم 2K که از روی دیسک نوری Blu-Ray تبدیل شده بود را پخش کردیم که تنها در یک مورد که آن هم فرمت فایل با بقیه فرق داشت، تلویزیون تمام تصاویر ویدیویی را به خوبی پخش کرد. البته این مورد هم حتماً با بروزرسانی میانافزار خود تلویزیون حل خواهد شد، چون در نسل قبل تلویزیونهای قبلی هم این گونه مشکلات وجود داشت که با بروزرسانی برطرف گردید. در تست صدا 84LM96000 با وجود دو بلندگوی صدای بم و بلندگوهای صدای زیر و متوسط کارایی خوبی را به نمایش گذاشت. در تستهایی که انجام دادیم بلندگوهای این تلویزیون محدوده فرکانسی خوبی را پوشش میداد و در بیشترین حد صدا هم مشکل خاصی (مانند لرزش) در بدنه و دیگر بخشها دیده نمیشد. برای تست فناوری Sound Zooming در این تلویزیون از یک فیلم اکشن با افکتهای صوتی مناسب استفاده کردیم که در این حالت براساس جهت منبعصوتی صدا دقیقاً از همان بلندگویی پخش میشد که صدا در آن جهت بود.
برای تست سهبعدی یک فایل ویدیوی سهبعدی را روی تلویزیون پخش کردیم که در این حالت با وجود فاصله کم ما از تلویزیون تطابق تصاویر بسیار خوب و به مدد استفاده از فناوری FPR هیچ مشکلی برای چشم در هنگام تماشای طولانی مدت تصاویر سهبعدی بوجود نمیآمد. با این وجود زمانی که تصاویر دو بعدی را به سهبعدی تبدیل میکردیم مشکلاتی در تطابق تصویر، آن هم بیشتر در زمانی که از زاویه کناری به تلویزیون نگاه میکردیم وجود داشت که با توجه موارد فنی این مورد در فناوری سهبعدی منطقی است. در تست مرور اینترنت هم باوجود بروزرسانیهای سختافزاری بازهم مشکل موجود در نمایش بنرهای فلش (که البته بیشتر نرمافزاری است) دیده میشد. در مجموع همانطور که در تصویر مشاهده میکنید مرورگر پیش فرض تلویزیون در نمایش فونتهایی به غیر Tahoma مشکل دارد و برای همین فونت منوی بالای سایت را درست نمایش نمیدهد.
در حالت کلی میتوان گفت که 84LM96000 یک گزینهای منطقی برای کسانی است که میخواهند و میتوانند در محیط خانه خود لذت داشتن یک سینمای واقعی را تجربه کنند و تصاویر را با ابعاد متفاوت مشاهده کنند.
بررسی عالی بود دستون درد نکنه .
عالی بود
تو ایران اومده یا نه ؟ قیمتش چقدره؟
با تشکر…
با سلام
بله دوست عزیز بنده. این محصول با قیمت 43 تا 45 میلیون در بازار فروخته می شود.
موفق باشید
با تشكر از بررسي عاليتان، به شخصه علاقه مند به ديدن جزئيات سخت افزاري و داخلي محصولات الكترونيكي هستم اين يكي هم عالي بود از اين گونه مقالات و بررسي ها بيشتر قرار بديد بررسي لنوو Z500 هم خيلي خوب بود
این بررسی را تقدیم می کنیم به همه عزیزانی که واقعا یک بررسی فنی خوب را درک می کنند.
سلام
من میخوام یک تلویزیون بلای 60 اینچ تا 85 اینچ بسیار مجهز و با کلیه امکانات و به روز بخرم
ممکن است شما که از تخصص بالایی برخوردار هستید منو راهنمایی بکنید
بسیار ممنونم
سلام دوست عزیز
لطفا بودجه خودتان را اعلام کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر این لینک را هم ببیند
[url]https://www.sakhtafzarmag.com/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C[/url]