در جریان نمایشگاه CES 2017 برخی از محصولات نه چندان جذاب از کمپانی Nvidia رونمایی و معرفی شد. با این وجود خبری از کارت گرافیک GTX1080 Ti نشده و این امر بر خلاف تمامی نظریه های موجود بود. اما برخی از منابع نزدیک به انویدیا اعلام کرده اند که این کارت گرافیک در جریان نشست PAX East معرفی می گردد. دلیل این تعویق و عدم رونمایی، همزمانی با معرفی کارت گرافیک و پلتفرم های AMD ذکر شده است. در تاریخ 10-12 ماه مارس 2017 رویداد PAX East برگزار می گردد و طی آن انویدیا این کارت گرافیک را به طور رسمی رونمایی خواهد کرد. علاوه بر آن، برخی از شرکای تجاری این شرکت از جمله GIGABYTE و MSI نیز مدل های سفارشی (Custom) از GTX1080 Ti را به نمایش می گذارند.
دومین دلیل عدم عرضه این کارت گرافیک را می توان یک صبر استراتژیک دانست! انویدیا در انتظار عرضه کارت گرافیک های AMD Vega 10 است تا شرایط قیمت گذاری را برای اساس رقابت با آن تنظیم نماید. این کارت گرافیک دارای 10 گیگابایت حافظه اختصاصی از نوع GDDR5X است. قیمت نهایی آن نیز به طبع از TITAN X کمتر است. بر اساس دمو های نمایش داده شده از Vega 10 در بازی DOOM روشن گشت که در دقت 4K می تواند نرخ فریم بیشتری را ارائه نماید. در عین حال هدف انویدیا نیز ارائه GTX1080 Ti برای بازار مصرف کننده است تا کمی پیش از پرچمدار خود (TITAN X) بتواند قدرت آن را مهار نماید. مشخصات فنی این کارت گرافیک که در گذشته نیز اعلام شده بود، به شرح زیر است:
((این کارت گرافیک در مرحله اول از سیلیکون GP102 بهره می برد که برخی از بلوک های آن مسدود گشته است. این محدودیت به وسیله غیر فعال کردن 4 واحد از بخش های Streaming Multiprocessor صورت پذیرفته و در نهایت تعداد هسته های CUDA در آن به 3328 عدد رسیده است. تعداد واحد های TMU در GTX1080 TI نیز 208 عدد بوده و بلوک های ROP نیز 96 عدد است. انویدیا از 10 گیگابایت حافظه GDDR5 در این محصول استفاده کرده است و یک رابط 384 بیتی آن را به GPU متصل می کند. خوب شاید شما هم انتظار استفاده از تراشه های GDDR5X را در این محصول داشتید اما انویدیا معتقد است که 10 گیگابایت حافظه GDDR5 با فرکانس پایه 8 گیگاهرتز، می تواند به خوبی نیازهای GPU را تامین نماید. با این اوصاف پهنای باند در GTX1080 TI به 384 گیگابایت در ثانیه می رسد. توان حرارتی این کارت گرافیک دقیقا به مشابه TITAN X بوده و 250 وات است. و در نهایت به یکی از مهمترین مشخصات فنی در این محصول، یعنی فرکانس هسته می پردازیم؛ فرکانس پایه (Base) به 1503 مگاهرتز ست شده و فرکانس افزایشی (Boost) نیز برابر 1623 مگاهرتز (در نسخه مرجع) است.))
بهتره در راستای مقاله نظر گذاشته شه.
تو این ویدیو هم که گذاشتی اصلا مقایسه ای بین انویدیا و amd وجود نداره
تیتر خبر و خوندم نمیدونم چرا ناخداگاه این جمله اومد تو ذهنم … “راه تو را می خواند” =))
فکر کنم واسه ایران خودرو بود
amd or nvidia , whitch is optimum ? , be or not tobe
https://www.youtube.com/watch?v=vMfNz2SXVLk&sf50223864=1