به نظر میرسد ایده خودروهای پرنده هنوز فاصله زیادی تا تحقق و تبدیل شدن به واقعیت دارند، پس همچنان این سوال که با روند کنونی رشد جمعیت چه راه حلی برای ترافیک کلان شهرها خواهیم یافت، همچنان پابرجاست. مهندسین شرکت Dahir Insaat با ایده جدیدی سعی در برطرف کردن این مشکل دارند که شامل خودروهایی که صرفا پرنده باشند نمیشود اما در عین حال بسیار آینده نگرانه است. مهندسین این شرکت و علی الخصوص موسس آن آقای Dahir Semenov باور دارند که خودروهای مجهز به ژیروسکوپ پاسخی برای مشکل مذکور هستند.
خودروهایی که شرکت Dahir Insaat طراحی کرده و آنها را gyrocars می نامد اتوبوسهایی دیسکی شکل هستند که بر روی پایههای نازکی معلق هستند و توسط ژیروسکوپهایی قدرتمند تعادل خود را حفظ کرده و در خیابانها و از میان ترافیک حرکت میکنند. این خودروهای عظیم الجثه علیرغم مفید و کاربردی بودن ظاهر بسیار عجیبی دارند.
پایههایی که خودروهای ژیروسکوپی روی آنها سوار هستند نیز قابل تنظیم است، بنابراین در صورتی که دو یا چند خودروی ژیروسکوپی در یک مسیر قرار گرفته باشند با تنظیم ارتفاع مناسب میتوانند از بالا و یا پایین یکدیگر عبور کنند. پنلهای خورشیدی نیز روی سقف آنها نصب شده است که به ژنراتورهایی متصل هستند که در کنار باتری ذخیره وظیفه تامین نیروی ژیروسکوپهای این وسایل نقیله را به عهده دارند. فراهم کردن نیروی مداوم برای ژیروسکوپها در این خودروها امری حیاتی است زیرا حتی اگر لحظهای نیروی آنها قطع شود حفظ تعادل آنها برهم خورده و موجب سقوط آنها خواهد شد.
ایده ساخت اینچنین وسایل حمل و نقلی که کاربردهای متفاوت آنها را نیز در ویدئویی که شرکت Dahir Insaat منتشر کرده میتوانید ببینید بسیار خوب و مشکل گشاست، اما زیرساختهای لازم برای ساخت ژیروسکوپهایی اینچنین قدرتمند مستلزم هزینههای هنگفت مالی و نیروی انسانی بالایی است که اکثر کلانشهرها نیز از انجام آن عاجز هستند. بنابراین با اینکه ایده فوق بسیار آینده نگرانه و کاربردیست اما همچنان راه حل موفقی برای حل مشکل ترافیک شهرهای پرجمعیت نیست و همچنان باید به جستجو برای یافتن راه حلی در این زمینه ادامه داد.
ایده خوبیه ولی لااقل توی ایران نمیشه 😀 عمرا ملت فقط توی خط خودشون رانندگی کنن