آنطور که از خبرها پیداست، دیتاسنتر پردیس واقع در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام (وابسته به شرکت ارتباطات زیرساخت) در آینده نزدیک آغاز به کار خواهد کرد. برای جزئیات بیشتر خبر افتتاح دیتاسنتر پردیس در ماه آینده با ما همراه باشید.
به گزارش خبرگزاری ایسنا و به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آقای نادر ثناگو مطلق در حاشیه حضور مهرداد ترابیان (عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت) در این منطقه اذعان کرد که با توجه به نقش شرکت ارتباطات در تامین زیرساختهای ارتباطاتی و پهنای باند شبکه اینترنت ملی، تجهیزات مرکز دیتاسنتر پردیس از قبل در این مکان نصب شده و پیش بینی میشود که با راهاندازی این مرکز، پشتیبانی شبکه ملی ارتباطات ایران با قوت بیشتری انجام شود.
وی در ادامه افزود: این مرکز برای تامین زیرساخت شبکه ملی ارتباطات نقش بسزایی داشته و قسمتی از نیازهای کشور در این بخش را برطرف میکند. راهاندازی افتتاح دیتاسنتر پردیس در ماه آینده در راستای چشمانداز چند ساله منطقه برای ایجاد شهرک تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات صورت گرفته و بدین صورت مرکز پیام به نخستین منطقه آیسیتی محور کشور تبدیل خواهد کرد.
دلیل افتتاح دیتاسنتر پردیس در ماه آینده
مهرداد ترابیان (مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام) با اشاره به وجود هشت شرکت قوی خاورمیانه در زمینه دیتاسنتر افزود: شرکتهایی که در خاورمیانه فعالیت میکنند در زمینه تولید و ایجاد مرکز داده، تجارت الکترونیک و نرمافزار، مونتاژ انواع سرور، واحدهای ذخیرهسازی و رایانه مشغول به کار هستند. این شرکتها با سرمایهگذاری کلان ۹۳۵۶ میلیارد ریال شروع به کار میکنند و ۱۲۵۶ نفر را به صورت مستقیم به کار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: با افتتاح دیتاسنتر پردیس در ماه آینده توسعه زیرساختهای گفته شده جزئی از فاز چهارم توسعه این منطقه با اولویت استقرار شرکتهای دانشبنیان در زمینه آیتی، آیسیتی و فناوریهای نوین قوت گرفته و راه را برای راهاندازی شهرک تخصصی فناوری اطلاعات در این منطقه هموار میکند. از طرف دیگر تا کنون زیر ساختهای سه پهنه از این فاز آمادهسازی و به متقاضیان اعطا شده است.
ثناگو مطلق در ادامه اضافه کرد: پتانسیل این منطقه برای دسترسی به نوآوری و فناوری اطلاعات و ارتباطات با عملکرد صادرات محور و به وجود آوردن اشتغال پایدار بوده و هدف از راهاندازی منطقه آیسیتیمحور در این منطقه نیز همین بوده است. توسعه تبادلات تجاری و ایجاد زیرساخت لجستیکی، تسهیل در سرمایهگذاری داخلی و خارجی، جذب تخصصی، سرمایه و تکنولوژی در حوزه آیسیتی و آمادهسازی زیر ساخت کریدور فاوا، تسهیل و بهبود کیفیت خدمات و حمایت از کسبوکارهای نوپا در حوزه دانشبنیان از دیگر اهداف راهاندازی این مجموعه عظیم در پیام است.
واقعا تو این شرایط اینو کم داشتیم …..اینترنتی که الان داریم استفاده میکنیم فاجعس اون وقت چجوری میشه به اینترنت ملی و امنیتش اطمینان داشت …الان داشتم کامنتا رو میخوندم یه سری دوستان مثل اینکه خیلی راضی هستن یا هنوز دلشون خوشه به این بازی کردن با کلمات یا واقعا نمیدونن چه بلایی قراره سرمون بیاد
فکر کنم منظورشون از دیتا سنتر همون فارم ماینینگ خودمون هست
یعنی یه نظر سنجی بککنن ببینن مردم اکثریت کدوم رو میپسندن بزرگسالا و جوانان. یعنی نظر اکثریت دو هزار اهمیت نداره اگر یه درصد اینترنت داخلی کنن بدون پرسیدن بزنن قعط کنن نتارو؟
سلام.
هر اقدامی که باعث قدرتمند شدن و بی نیاز شدن ایران باشه ، تحسین داره.
این که رو به روتون می بینید تابوت اینترنت آزاده یعنی اگه یک روز ازتون پرسیدند اینترنت ملی چه شکلی بود این عکس را بهشون نشون بدید و در ادامه آخرین عشق و حالتون را با این اینترنت بکنید که معلوم نیست قراره دولت بعدی سری به این اینترنت آزاد با فیلترشکن بذاره میگند قطع نمیکنند اما من باور دارم قراره لیست سفیدش کنند بعدا با سلام و صلوات توی دوره بعد افتتاحش بکنند جز اینکه فرجی بشه دفعه دیگه وزیرش مثل آذر جهرمی یا شاید حتی بهتر بود این اینترنت کشور را یک سر و سامان بده …
خیلی از کشورها شبکه ملی اطلاعات دارن (آمریکا.کره جنوبی.برزیل.استرالیا.آلمان.انگلیس.چین و ….)
اگه دوستان شبکه ملی اطلاعات تکمیل میکردن سال 98 بمدت 2 هفته نت کامل قطع نمیشد فقط بین الملل قطع میشد ( برای امنیت )
آمریکایی که همه چیو تحریم کرده اگه نت هم تحریم کنه کشور فلج میشه ، مثل ونزوئلا که بنزینش تحریمه
ما هم بنزین تحریم شدیم اما پالایشگاه خلیج فارس و کارت سوخت نجاتمون داد توی اوج تحریم بنزین ( پیشگیری بهتر از درمانه )
وفتی تو متن مینویسه اینترنت ملی پس مفت نمیارزه
همش به ضرر ماست