یکی از بهترین افزونه هایی که برای همه مرورگرها در دسترس است و کاربران بسیار زیادی در سراسر جهان از آن استفاده می کنند، افزونه Pocket است. اما رابطه بین Pocket و فایرفاکس تغییر کرده است چون حالا این افزونه به بخشی از خود مرورگر فایرفاکس تبدیل شده است. موزیلا روز گذشته در بیانه ای اعلام کرد که از این پس Pocket در مروگر فایرفاکس ادغام شده تا کاربران به راحتی بتوانند از آن برای افزودن مطالب مورد نظرشان به لیست “خواندن برای بعد” (read it later) استفاده کنند. البته روش کار Pocket تغییر چندانی نداشته؛ یک گزینه در کنار نوار جست و جوی فایرفاکس اضافه شده است و با کلیک کردن روی آن می توان صفحه مورد نظر را به لیست اضافه کرد. صفحات ذخیره شده از طریق وب سایت Pocket و همچنین برنامه های آن در سیستم عامل های مختلف در دسترس خواهند بود و خبری از ذخیره آنها روی مرورگر نیست.
البته کاربران می توانند این گزینه را از مرورگرشان حذف کنند، پس اگر ترجیح می دهید برای این کار از افزونه های دیگری استفاده کنید هم مشکلی نخواهید داشت. اما چنین اتفاقی می تواند یک موفقیت بزرگ برای کمپانی کوچک Pocket باشد زیرا به توانسته است به کمک فایرفاکس برنامه خود را در معرض دید میلیون ها کاربر این مرورگر قرار دهد. این یکپارچه سازی برای فایرفاکس هم مزایای زیادی خواهد داشت. همه کسانی که از Pocket استفاده می کنند روی این نکته موافق خواهند بود که این برنامه، مخصوصا زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید به شدت کاربردی است. فقط یادتان باشد هر چند وقت یک بار لیست Pocket را خالی کنید چون در غیر این صورت بعد از مدتی دیگر قادر به پیدا کردن مقاله مورد نظرتان در میان انبوه مقالات ذخیره شده نخواهید بود!
الان بنظرم بهترین مرورگر کروم است بعد اپرا.فایر فاکس فقط یک مدتی تو اوج بود و بعد هم که نزول کرد.
بهترین مرورگر با اختلاف نه چندان سخت گیرانه همچنان فایرفاکس است.
-کروم به دلیل درگیر کردن منابع سیستم مانند CPU به شدت سرعت سیستم های متوسط و به پایین را تحت تاثیر قرار میدهد و در کل فرسودگی و اصطحلاک سیستمی به بار می آورد در صورتی که فایرفاکس با درگیر کردن کمترین منابع سیستمی خللی در کارایی سخت افزار به بار نمی آورد و سیستم همچنان سبک و راحت به کار خود ادامه می دهد.(برای درک بهتر این موضوع کافیست که بالای 10 صفحه در کروم لود کنید سپس با استفاده از Task Manager منابع سیستمی خود را رصد کنید)
– دومین مشکل کروم سرعت لود صفحات نسبت به فایرفاکس در تست ها مقایسه های عملی (نه وبسایت های تبلیغاتی و آگهی)است.
-سومین مشکل و مهمترین مشکل کروم از نظر کاربرانی که به تاکتیک طراحی در سهولت کاربری اهمیت می دهند، ظاهر آن است که از یک طراحی با گوشه های خمیده و Cerve استفاده شده است اما در فایرفاکس از یک طراحی مدرن و مینیمال استفاده شده است که همه تناسبات در آن رعایت شده و همه چیز در دسترس تر به نظر می رسد.