به گفته وال استریت ژورنال، گوگل خود را برای مقابله با آمازون و ebay آماده می کند و برای این کار قصد دارد گزینه خرید را مستقیماً در کنار نتایج جست و جوی خود اضافه کند. زمانی که کاربر به جست و جوی یک کالا یا محصول می پردازد، دکمه خرید در کنار لینک های تبلیغاتی و در زیر سربرگ “خرید از گوگل” قرار خواهد گرفت. پس از کلیک روی این دکمه، صفحه ای مجزا از محصول بارگذاری خواهد شد که در آن می توان با مشخص کردن جزئیات سفارش، به تکمیل فرایند خرید پرداخت. WSJ اضافه می کند، هر خریدی که صورت بگیرد همچنان از طرف فروشندگان اصلی ارسال خواهد شد و به این ترتیب می توان نتیجه گرفت گوگل مانند آمازون به دنبال برپا کردن انبارهایی از کالا نیست. اما بعضی از فروشندگان عمده نگرانی هایی به دلیل عدم مراجعه مشتریان به فروشگاه ها دارند. گوگل برای راضی نگه داشتن فروشندگان (به دلیل اینکه جزو بزرگترین سفارش دهندگان آگهی به گوگل هستند)، شرایط شرکت در برنامه بازاریابی خود را به آنها ارائه کرده است.
علاوه بر این گوگل تضمین کرده است که لینک های ارجاع دهنده به صفحات فروش، دارای تبلیغات وسیع برای فروشگاه بوده و محصولات بیشتری از آنها را در معرض دید کاربران قرار دهد. همچنین این کمپانی قصد ندارد از میزان فروش، درصدی را به خود اختصاص دهد و تنها از کلیک کردن کاربران روی لینک ها درآمدزایی خواهد کرد. گوگل قصد دارد راه های پرداخت مختلفی در اختیار کاربران قرار دهد اما اطلاعات خرید در اختیار فروشندگان قرار نخواهد گرفت. اگر اطلاعات کاربری اطلاعات کارت خود را برای انجام یک خرید در اختیار گوگل قرار دهد، داده ها برای انجام تراکنش های بعدی در سرورهای امن کمپانی ذخیره خواهند شد اما در اختیار فروشگاه ها قرار نخواهد گرفت (هرچند به نظر می رسد این کار نگرانی های زیادی را برای کاربران در کشورهای مختلف ایجاد کند). به نظر می رسد گوگل دلایل کافی برای ارائه اختصاصی این سرویس در پلتفرم موبایل دارد. شاید بزرگترین دلیل، این حقیقت باشد که هر روز تعداد بیشتری از افراد برای انجام جست و جو از تلفن های هوشمند یا تبلت ها استفاده می کنند. به گفته WSJ، در هفته های آینده این سرویس فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. با این حال هنوز فهرستی از شرکای تجاری گوگل برای این پروژه اعلام نشده است و می بایست منتظر اعلام رسمی کمپانی در این خصوص بود.
مشتری به این نتایج اعماد نمیکنه نمونش خود من . اصلا به این AD که میاد توجه نمیکنم. حتما باید یک محصول بار ها و بار ها بررسی بشه و مقایسه بشه بعد خرید انجام بشه. احتمال گوگل داره کار الکی انجام میده.
درسته که اگه تو ایتوس عضو باشیم میتونیم از سایتهای خارجی خرید کنیم؟