همان طور که میدانید سازندگان گجت های الکترونیکی اغلب در کشوری به جز کشور خانگی دست به تولید دستگاه های خود میزنند تا به خاطر هزینه ی پائین نیروی کاری در این کشور ها، قیمت تمام شده ی دستگاه کاهش یابد و در کنار آن حاشیه ی سود کمپانی ها نیز بالا رود. به طور مثال تقریبا تمامی گجت های اپل در کشور چین تولید میشوند و سامسونگ نیز محصولات خود در کشور هایی مانند چین، هند و ویتنام به تولید میرساند در حالی که کمپانی مستقیما بر تولیدات نظارت دارد. این موضوع تنها به سود سازنده نیست و مطمئنا کشوری که تولید در آن صورت میگیرد نیز مورد منفعت قرار میگیرد. یکی از بخش های حیاتی اقتصاد هر کشور “تولید” است و با رشد این بخش، بسیاری از مشکلات یک کشور از جمله بیکاری میتواند رفع شود. همراه ما باشید.
کشور اندونزی با جمعیتی حدودا 238 میلیون نفری به عنوان چهارمین کشور پر جمعیت در جهان شناخته میشود و اکنون میزان احتمالات در مورد تولید گجت های الکترونیکی در سال آینده در این کشور آسیایی در حال افزایش است. لایحه ی جدید دولت اندونزی برنامه ی این کشور را برای تولید گوشی های 4 جی و رده بالا نشان میدهد. این کشور خواهان این است که کمپانی های سازنده فناوری های خود را وارد بازار این کشور کنند اما شرایطی نیز در این مورد لحاظ شده است. اندونزی قصد دارد قدرت تولید خود را به واسطه ی تولید حداقل 30 درصدی دستگاه ها در این کشور افزایش دهد. این میزان میتواند شامل بخش سخت افزاری و نرم افزاری نیز باشد. دیگر موضوعی که وجود دارد، نگرانی نهاد های دولتی و فناوری این کشور در مورد روال جدید کمپانی ها است که بیشتر باعث آسیب میشود تا اینکه کمک حال کشور تولید کننده شود و این مسئله ی عدم تجارت و بازاریابی در کشور مذکور است.
اما چرا احتمالا گوشی های هوشمند در اندونزی به تولید نخواهند رسید؟ این اتفاق به فاکتور های متعددی بستگی دارد که مطمئنا مهم ترین آن ارتباطی به پول ندارد. نگرانی سازندگان این است که شاید اندونزی نتواند در تولید دستگاه های موبایل با کیفیت، به شکل پیوسته عمل کند و سازندگان در این مورد خوب تغذیه نشوند. هر چند ممکن است همه ی کمپانی ها با این موضوع مشکل جدی نداشته باشند. در حال حاضر لنوو / موتورولا آمادگی خود را برای تولید دستگاه های خود در این کشور اعلام کرده است که همین میتواند معامله ی بزرگی برای کشور اندونزی به شمار رود. باید صبر کرد و دید که آیا دیگر سازندگان نیز میتوانند خود را با قوانین تعیین شده از سوی دولت اندونزی وفق دهند و در عین حال مشکلات پیش رو را حل کنند یا خیر. نظر شما در این خصوص چیست؟
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
من خریدم گوشی نت ۹ شیائومی رو بعد مدل ام ۲۰۰۳ جی ۱۵اس اس بعد زده ساخت اندونزی بعدم از قیمت هند وچین بالاتربود بعدم هیچ جانزده که اندونزی اون موقع گوشی زده موندم فیکه یانه ولی راضیم ازش