مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت خواستار استفاده از تجربيات روسيه در حوزه سايبري و كارآفريني فناوري اطلاعات و ارتباطات شد.
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات زيرساخت ، محمدجواد آذري جهرمی معاون وزير ، رئیس هیات مدیره و مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در چارچوب برنامه سفر دوروزه خود به مسکو با نيكلاي نيكيفروف وزير ارتباطات و رسانه هاي جمعي روسيه ديدار كرد .
در اين ملاقات كه در پي سفرهاي اخير وزراي ارتباطات دو كشور و به منظور پيگيري توافقات صورت پذيرفته انجام شد، طرفين به مرور آخرين پيشرفت هاي صورت پذيرفته پرداختند.
بر اساس توافقات دو وزير، چهارده پروژه زيرساختي فناوري اطلاعات بين بخشهاي خصوصي دو كشور در حال انجام است كه در صورت اجراي كامل، زيرساخت مناسبي براي توسعه كسب و كار در فضاي مجازي كشور و افزايش اشتغال براي متخصصين اين حوزه در كوتاه مدت ايجاد خواهد شد.
معاون وزارت ارتباطات كشورمان در اين ديدار با اشاره به اقدامات موفق روسیه در حوزه سایبری و کارآفرینی ، خواستار بهره گيري از این تجربيات در ايران شد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه هم اکنون 40 میلیون کاربر اينترنت در ایران فعال هستند و نیاز به خدمات رسانی ارتباطي و استفاده از فناوريهاي اطلاعاتي دارند، گفت: این حوزه ها می تواند در ايران چندصد هزار فرصت شغلی ایجاد کند. به نحوي كه در سه سال گذشته 123هزار شغل در این بخش عملیاتی شد.
آذري جهرمي بر لزوم ارائه خدمات بومي براي جذب بیشتر کاربران ایرانی و افزايش اشتغالزايي در كشور با بهره گيري از پتانسيلهاي اين بخش تاكيد كرد و ادامه داد:با توجه به تجربيات كشور روسيه در بومي سازي محصولات فناوري، مي توان از تجربيات اين كشور براي بومي سازي فناوريهاي اطلاعاتي بهره برد.
معاون وزير ارتباطات تاكيد كرد: سرویس های مرتبط خدمات رسان روسی نیز می توانند در بازار ایران حضور یابند و ما نیز از این فرصت برای ایجاد شغل بهره خواهیم گرفت.
در اين ملاقات پس از ارائه گزارشي از سوي آذري جهرمي و تبيين مشكلات اجرايي پيش رو، وزير ارتباطات روسيه با اشاره به اهميت روابط دو جانبه بر رفع موانع موجود و پيگيري آنها تاكيد كرد
نيكلاي نیکیفروف وزیر ارتباطات و رسانه های جمعی با تاکید بر علاقه مندی این کشور برای اجرای هر چه زودتر توافق های صورت گرفته با ايران، امکان همکاری با ایران برای تولید پردازنده رایانه ای روسی «البروس» را به عنوان جايگزين بومي پردازنده اينتل مطرح کرد.
وی با اشاره به برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های روسیه در حوزه برنامه های پرکاربرد نرم افزاری موبایل، اینترنت، رایانه، کنترل و مدیریت بانک های اطلاعاتی گفت: در حال جایگزینی پردازنده های البروس به عنوان تولید ملی با نمونه های غربی (اینتل) هستیم و می توانیم این فناوری را به ایران هم منتقل کنیم تا برای جایگزینی استفاده شود.
نیکیفروف اجرای این طرح را نیازمند تعیین و معرفی طرف ایرانی برای تشکیل شرکت مشترک روسی-ایرانی دانست و از معاون وزارت ارتباطات خواست که نقش حمایتی ایفا کند.
ایران و ساخت نیمه هادی !!! ایران نمیتونه یه مقاومت ساده تولید کنه ، اونوقت میگید پردازنده ؟
امید است که خود باوری و استقلال طلبی در جوانان توسعه یابد ان شاءالله
با این حساب باید مادربردش رو هم تولید کنند;)
به نظر دوستان اسم سوکتش رو چی بذارند؟
lga 313 و lga 110
هه جهان سوم یه ماشین حساب مهندسی ساده نمیتونن بسازن
همون ماشین حساب چهار عمل اصلی رو هم نمیتونن بسازن
دوست گلم ایران کلی جنس میسازه مگه بازار نمیری ؟ موبایل و پهپاد و موشک و رادار و ماشین های دفاعی و جنگی هم خودمون میسازیم تیبا دنا هم ماشین وسایل خانگی که اتو و… همه چی هست فقط ایران تاحالا تلویزیون نساخته ماهواره (ست تاپ باکس) هم که داریم موبایلم که جی ال ایکس ساخته ولی درکل این فکرت اشتباهه آمریکاش که آمریکاس همه چیو خودش نمیسازه اصلا بخاطر همین اومدن کشورا باهم متحد شدن که تجارت کنند دیگه مثلا گذشته های دور یه نفر خودش غذا و دارو و… خونشو تامین میکرد الان هرکس صرفا یه کار میکنه و درکل اینکه قرار نیست ایران همه چیزشو خودش بسازه الان مثلا تو خودت شاید کارمند مثلا بانکی ، دکتر میاد پیش تو کار بانکی میکنه تو میری پیش دکتر درمانت میکنه داروخانه میری داروتو میگیری نانوایی نونتو میده سوپر خوراکی هاتو میده و… (تقسیم وظایف و اختصاصی شدن)
چه مغالطه در گفتار و قیاس نابجایی رو انجام دادید. بهتره مواردی که نام بردید در ساخت رو کمی روی اونها تحقیق کنید ببینید بالاتر از حد مونتاژ تکنولوژی دیگران نیست.. اونهم با کیفیت افتضاح.. دقیقا اختصاصی شدن و تقسیم وظایف و اینها نمیدونم به اصل مطلب چه ربطی داست. روسیه فقط در زمینه هک و دزدی اطلاعات پیشتاز هست و نه ساخت پردازنده! ایران هم که کلا در زمینه دزدی قهار هست و نه بیشتر.. حالا با حاصل جمع این اطلاعات چطور پردازنده ای میخواد تولید بشه که چیو پردازش کنه جای بحث داره 🤣
اگر راهی تونستید پیدا کنید یک سری هم به صنایع … در جاده قدیم بزنید تا از این گمراهی خارج بشید
:D:D:Dبابا ایول.
با سلام
فقط میخواستم چند تا نکته رو یادآوری کنم
اول اینکه در ایران افراد و شرکتهای طراح چیپ خیلی قدر هم داریم فقط تکنولوزی تولیدش رو به ما نمیدن
دوم اینکه اگه در طراحی پردازنده ها وارد بشیم میشه آینده خوبی رو برای پیشرفت در اون و در سایر حوزه ها رقم زد
چون واقعا فناوری خیلی پیشرفته ای داره که راههای جدیدی رو برابر ذهنهای خلاق باز میکنه
سوم اینکه هیچ کسی ادارات رو مجبور به استفاده از KasperSky نکرده من خودم چندین سال تو این کار بودم
فعلا بهترین گزینه در حفاظت شبکه های کامپیوتری ادارات همین KasperSky هست خودم چندین مورد از نرم افزارهای دیگه رو تست کردم
انازه کسپر کارایی و راحتی ندارند
عالی من عاشق اینم که خودمون به سازیم بفروشیم صادر کنیم و وارد کنیم ما به همه چیز نیاز داریم اول ایمان دوم باور و سوم پشت کار
اینتل از معماری 14 نانو متری استفاده می کنه و این که از اشعه ها مختلف برای ثبات و کنترل بر روی سی پی یو هاش استفاده می کنه و به ازای هر صحفه ی شیشه ای که بعدا تبدیل به پردازنده می شه تست های متنوعی انجام می ده بعد از تست صحیح بودن سی پی یو باید اون هایی که نا مرقوب بوده رو جدا کنه و مجددا به سیستم برگردونه و این که قدرت پردازش بالا نسبت به کوالکام و حرارت کمتر و ثبات اورکلاک بهتر و به گونه ای طراحی شده که اگه منفجر بشه کمترین اسیب به فرد می رسه
ولی در کل قدرت کوالکام از نظر گرافیکی قوی هست
به نظرم ما زود قضاوت کردیم بیشتر صنعت در بخش میکرو کنترل با توجه به این که روسیه در زمینه صنعت 3 پله جلو تره
اگه وارد سایت زیر شوید بخشی از قدرت روسیه به چشم می خوره که این ها 1/10000 درصد تکنولوژی ان ها هستن
http://www.connecttech.com/sub/Products/ESG503.asp?l1=GPU&l2=ESG503
موندم چرا اپل با اون همه دبدبه و کبکبش پردازندۀ موتورولا رو ول کرد و رفت سمت اینتل!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونا مگه اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و حمایت و اینا سرشون نمیشه!!!!!!!!!!!
مام میگیم اپل اشتباه کرد که برای پردازنده رفت سمت اینتل،شمام بگین، اصلاً همه با هم یک صدا بگین
مگه اینتل چیه که اپل هم تصمیم گرفت بعد از این همه سال تجربه و کار موفق از سی پی یو های اینتل استفاده کنه!!؟؟؟؟
اینا همه شاس منگولا تشریف دارن
عزیزان مشالله حسابی با طنز نقد کردین. خوبه
اما این پردازنده قرار نیست روی سیستم معمولی بستع بشه احتمالا روی سیستم های خاص بسته میشه مثلا سیستم های رادارهای کوچک که پردازش کمی لازم دارن مثل رادار نوک موشک ضدهوایی و مسافت یابهای تانک ها و….
البته ممکنه نمونه هایی جدید برای گوشی های مسولین که چندوقتی بحث روی امنیتش بود ساخته بشه یا کنترلرهای سانترفیوژها و مکان یاب های نظامی. درکل اصلا کسی این رو برای سیستنم معمولی پیشنهاد نمیکنه
دوستان :
سی پی یو که بومی سازی شد و قراره هفته بعد یا نهایتا دو هفته بعد داخل بازار ایران توزیع بشه
اینتل هم طی بیانیه رسمی اعلام کرد که مشتاق هست با ایران وارد همکاری بشه در همه زمینه های تکنولوژی
دوتا از مدلهاشم لو رفته که عبارتند از IR8000 که جایگزین i7 میشه و IR6000 هم جایگزین i5 میشه ( اطلاعات بیشتری در دست نیست )
البته اونطور که معلومه بعداز این موفقیت قراره مادربرد و رم و گرافیک هم بومی سازی بشه که تمام کمپانیهای بزرگ
مثل ایسوس و گیگابایت و ام اس آی و ازراک و …. اعلام همکاری کردن با ایران
دیگه تمام مشکلات اجتماعی و اقتصادی و رفاهیمون حل شده و خوشحال باشین !
وطنم پاره طنم
روسیه میخواد تو بازار ایران سهمی داشته باشه…
بقیش حرفه…
روسیه میخواد تو بازار ایران سهمی داشته باشه…
بقیش حرفه…
هرچی بدبختی داریم از این لفظ “بومي سازي” داریم !
[quote]در حال جایگزینی پردازنده های البروس به عنوان تولید ملی با نمونه های غربی (اینتل) هستیم[/quote]
البروس تولید ملیه ؟!
هیچی دیگه بدبخت شدیم رفت ، خداحافظ اینتل / ای ام دی
اتفاقا اسم 2 آنتی ویروسی رو آوردی که در زمینه ویروس خرابکار Crypto استاد هستند و وقتی بقیه خواب بودند اینها پیشگیری و ترمیم می کرد
تو این مملکت خیلی چیز ها میشه ساخت ( نانوتکنولوژی و … ) اما شخصی
هر وقت یه سیستم دولتی وارد میشه
همه چیز خراب میشه
دلال ها میایند
و خراب میشه
و کلا نمیشه
مملکتی که سوزن ته گرد نمیتونه تولید کنه و وارد میکنه میخواد پردازنده بسازه؟ جک سال بود
خوب برو بچ خودتون رو آماده کنید که باید مثل خودروی ملی پردازنده ملی بخریم و ورود پردازنده آمریکایی هم مثل ماشین آمریکایی ممنوع میشه خواستید گیم بزنید هم پیشنهاد من سوپر ماریو نسخه قدیمی هست هر چی قدیمیتر فریم بیشتر کد ضد ضربه هم خواستید من دارم بهتون میدم
هر جوری شده میخوان توو زمینه سایبری حتی سخت افزار رو هم بومی کنند در اصل این خبر بد نیست اما شرط داره که ما فقط خریدار محض نباشیم و خودمون هم توو ساختش دست داشته باشیم
داداچ اینترنت ملی رو درست کن.زیر ساختای سیم کشی تلفنا رو درست کنید.ما پردازنده نخواستیم
بیت دفندر و کسپر اسکای که جزو برترین ها هستند ، حالا چندتا ویروس ساده رو هم نمی تونه بگیره؟
اگه اشتباه نکنم خود روسها اولین ویروس رو برای جاسوسی از آمریکا در طول جنگ سرد ساختن.
سلام دوستان.
من یک مقاله راجبش خوندم. پردازنده ۴ هسته ای البروس مدل ۴سی رو که ۴ هسته داره تست کرده بود. بازی دووم ۳ که ساخت سال ۲۰۰۴ هست رو با گرافیک ۶۹۷۰ ای ام دی نزدیک به ۲۰ فریم اجرا کرده بود. اما آی سون ۹۲۰ کرایسیس ۳ رو با فول ستینگ و همین گرافیک روی ۳۰ فریم راحت اجرا میکنه.
ویکی پدیا رو هم چک کردم و حتی ۸هسته ایشون فرکانسش از ۱۲۰۰ مگاهرتز بیشتر نمیره. در کل خیلی ضعیفه. برای استفاده نت و آفیس ماکزیمم خوبه.
این نکته حائز اهمیته که میگیم بومی سازی. یعنی ما ساختیم. خب ما در بهترین حالت مونتاژ کاریم نه سازنده و بگیم بومی سازی کردیم مسخرست. علیرغم حرفایی که میزنن من اصلا در حوزه سایبری به روسیه اعتماد ندارم. از کجا معلوم که همین پردازنده ها با کدهای مخفی اطلاعات رو ندزدن ؟
فعلا که هیچکس اندازه روسها و چینی ها دستش به هک آلوده نیست. بهرحال راه درازی داره و شاید نهایتا بتونه رقیب ای ام دی بشه اونهم در چند سال آینده.
در کل حیف پوله، اما قطعا ادارات ملزم به استفاده میشن. مثل آنتی ویروس کسپر. تمام سیستمهای دولتی رو مجبور به استفاده از کسپر کردن چون روسیه. بعضی ویروسای ساده رو هم نمیتونه بگیره.
حالا این پردازنده توی کیس جا میشه؟
(مثل گوشی تولید داخل GLX که توی جیب جا میشد!)
حتما بهش برنامه بدی ۱+۱ حساب کنه انقدر محاسبه ش طول میکشه تا سیستم تجزیه شه آخرشم جواب نمیده =))=))=))
یعنی ممکنه یه روز بیان بگن همه مجبورن از این پردازندها استفاده کنن و بگن پردازندهای آمریکایی چون پتانسیل جاسوسی داره خلاف منافع کشور و ملته ، اخه ، بده …. و مثل ماهواره بیان خونه به خونه کامپیوترهارو جمع کنن!
بعد مجبور باشید به جای بازی روز بازی ده سال پیشو بازی کنید چون پردازندهای جدید اول راه هستند و قدرت کافی مثل رقیبشونو ندارن و نیاز به حمایت مصرف کننده داخلی داره ، از طرفی میتونن بازی هایی هم که میادو کنترل کنن یا بازی های مخصوص با سلیقه خودشونو بسازن بفروشن!:emoji3
عههههههههه فکر کردن بشه هم ترسناکه!:smiley0
کیه که بخره=)) مگه خود روسیه و ایران بخرن:smiley0
بابا بیا برو پرایدتو بساز . :-))
روسیه چند وقت پیش یه پردازنده در حد قدرت پنتیوم اینتل چند وقت پیش ساخت احتمالا ایران گفته بیا من برای نقش ابدارچی شرکتتو بازی میکنم اسمم منم بزن پاش . طرف تو ساخت پراید هنوز درگیر نرخ ارزه بعد میگه پردازنده
حالا شما که بلدی و باهوشی بجای اینکه بالا بیاری یکی بساز اصلا همون نمونه پنتیوم اینتلو کپی کن ببینیم بلدی!! اگه نه همین کاری که کردی وقتی خودتو مبینی انجام بده
شاعر میگه جیب خالی پز عالی!!! =))
یه لحظه حس کردم سیزده بدریم اینم دروغشه شاد شدیم ایول ایول =))
:POOP: :POOP: :POOP:
از الان پیش فروشش کنین…
حتما یکی میخرم…حتما!!!:smiley1:smiley4
من اطلاع زیادی از این پردازنده روسی ندارم و در موردش نظر نمیدم ولی چیزی که واضحه اینه که پردازنده های اینتل عملکرد بسیار خوبی دارند و چیزی که واضح تر از این موضوعه اینه که روسیه هیچوقت بهترین تکنولوژیهاشو به ایران نداده و همیشه از بازار ایران به نفع خودش سوء استفاده کرده این در صورتیه که بهترین فناوریهای روسیه هم باز فاصله بسیار زیادی دارن با تکنولوژی و فناوری غربی ها امیدوارم این موضوع مثل کمک های نظامیشون نباشه البته فقط امیدوارم.
عجب جوکی :-)):-)):-)):-))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
:l
باز جیب یه عده خالی شده دور افتادن دنبال پروژه های دهن پر کن و چرت و پرت…. هنوز بعد از این هم هزینه و زمان نتونستن یه سیستم عامل بومی درست کنن، چقدر هم هزنیه کردن براش ، اخر هم یه لینوکس که انگار یه فارسی ساز روش نصب شده رو دادن بیرون….
از چند ماه دیگه هم بخاطر همین موضوع و مثلا حمایت از تولید کننده داخلی گمرکی میکشن رو واردات پردازنده (یا بیشترش میکنن) ، فقط هم میره تو پاچه من و شمای مصرف کننده…
البته کشور بره تو این حوزه علمی خوبه برای آینده ولی این جور مشکلات هم ما داریم دیگه!
اگه بشه خیلی خوبه:emoji9
اینجوری امنیت دستگاه های کامپیوتری در کشور بالا تر میره از نفوذ های امنیتی در سطح سی پی یو که از سخت ترین نفوذ ها هست جلوگیری میکنه:l
البته این طبیعی هم هست وقتی اینتل مال آمریکا نقشه پردازشی سی پی یو ها هم دستشون:emoji8
هیچی دیگه ، تا چند وقت دیگه ورورد پردازندهای اینتل و amd برای حمایت از تولید داخلی یا ممنوع میشه یا هزینه بیشتر اخذ میشه!
روسیه … :l
خوشحالم دوباره پستاتو می بینم پیمان جان:x
کلا تو ایران ایران هیچ هدفی تا مرحله تولید دنبال نمیشه همیشه در حد حرف باقی میمونه.:l