سال گذشته در همین روز ها بود که برای نخستین بار به بازی Cuphead اشاره کردیم. اثری مستقل که توسط دو برادر کانادایی به نام های چَد و جَرِد مالدنهار و در قالب استودیوی مستقل آن ها تحت عنوان MDHR در دست ساخت بوده و سال گذشته توانست با نمایش های مختلف خود در نمایشگاه E3 2015 در قامت یکی از بهترین عناوین مستقل این نمایشگاه ظاهر شود. البته با توجه به این نکته که بازی Cuphead هنوز به شکل رسمی در اختیار علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری قرار نگرفته است، این بازی در نمایشگاه E3 2016 هم حاضر بود و به این ترتیب علاقه مندان به بازی Cuphead و شخصیت های کله فنجانی حاضر در آن توانستند در نمایشگاه E3 امسال با بخش های جدیدی از گیم پلی این اثر آشنا شوند.
پیش از این قرار بود تا بازی Cuphead اثری مبتنی بر انجام باس فایت های پی در پی باشد. به این ترتیب که بر اساس داستان این بازی جالب و منحصر به فرد، دو شخصیت اصلی این اثر که موجوداتی با سری شبیه به فنجان هستند، در یک شرط بندی عجیب و غریب کل زندگی خود را به شیطان می بازند و به منظور رها شدن از زیر بار دین او ناچار به مقابله با باس های قدرتمندی هستند که در دنیای پر هرج و مرج این بازی به شکل قارچ در برابر شان سبز می شوند. با این حال سازندگان بازی Cuphead با توجه به بازخورد های دریافت شده از سوی علاقه مندان به این اثر در طی ماه های گذشته در نهایت به این نتیجه رسیدند که بهتر است محض تنوع هم که شده گیم پلی این بازی تنها مبتنی بر باس فایت های پی در پی نباشد و همچون عناوین کلاسیک هم سبک، بازیباز بتواند یک گیم پلی بدو و بکش را در بازی Cuphead تجربه نماید. به این ترتیب در نمایشگاه E3 2016 علاقه مندان به بازی Cuphead شاهد ایجاد تحول قابل توجهی در گیم پلی بازی محبوب خود (نسبت به نمایش این بازی در نمایشگاه E3 سال گذشته) بودند و توانستند اثری مشابه با عناوینی نظیر مجموعه بازی های کنترا یا مگامن را نظاره گر باشند. به عبارت بهتر تجربه کنندگان بازی Cuphead اکنون در طول مراحل مختلف این اثر، با بهره گیری از قابلیت هایی نظیر پرش قادر به عبور از موانع مختلف قرار گرفته بر سر راه خود یا چاله ها خواهند بود و علاوه بر آن به کمک ویژگی هایی نظیر شلیک به دشمنان و پرش بر روی سر آن ها، همانند عناوین کلاسیک سبک پلتفرمر می توانند آن ها را از سر راه خود بردارند.
بازی Cuphead قرار است از لحاظ میزان دشواری مراحل هم به نسخه های کلاسیک از آثاری نظیر کنترا و مگامن شباهت داشته باشد
با این وجود شاخصه ی اصلی بازی Cuphead یعنی شبیه بودن سبک هنری این بازی به کارتون های تلویزیونی دهه ی 30 میلادی (که در حضور های پیشین این اثر در نمایشگاه های مختلف بازی های کامپیوتری حسابی جلب توجه کرده بود) همچنان به قوت خود باقی است و همانند سال گذشته این بازی توانست به مدد ویژگی شاخص یاد شده بسیاری از علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری را سحر و جادو نماید. در واقع به منظور هر چه نزدیک تر شدن سبک دیداری بازی Cuphead به دوران نخستین حضور شخصیتهای شاخصی همچون میکی ماوس در جعبه ی جادویی، سازندگان این بازی نرخ فریم خروجی این اثر را بر روی رقم 24 فریم در ثانیه تنظیم کرده اند تا بازی Cuphead بتواند از هر لحاظ اثری باشد که یاد و خاطره ی نخستین کارتون های تلویزیونی دو بعدی کلاسیک را برای علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری زنده نماید و مهم تر از آن یاد آور بازی های دو بعدی قدیمی و گیم پلی جذاب، دشوار و درگیر کننده ی آن ها باشد. بر این اساس بازی Cuphead اکنون یک بازی جالب با بهره گیری از استیل هنری منحصر به فرد به شمار می رود که علاوه بر ارائه کردن باس فایت های نفس گیر و جذاب در ساختار گیم پلی خود، امکان عبور از مراحل مختلف را هم به سبک آثار شاخص دو بعدی کلاسیک (اعم از سبک پلتفرمر و بدو و بکش) در اختیار بازیبازان قرار می دهد. گفتنی است که بازی Cuphead بر اساس توان موتور گرافیکی Unity ساخته شده و قرار است در تاریخ فعلاً نا مشخصی از سال جاری میلادی برای دو پلتفرم کامپیوتر های خانگی و کنسول اکس باکس وان منتشر گردد.
اسم contra اومد خاطراتم با سی دی ۳۰۰ گیم زنده شد دهمین بازی از صفحه اول توش بود.
اسم contra اومد خاطراتم با سی دی ۳۰۰ گیم زنده شد دهمین بازی از صفحه اول توش بود
چه گرافیک مسخره ای