پیسی گیمینگ خصوصا در سطح حرفهای هزینه بسیار بالایی دارد. خرید یک سیستم گیمینگ این روزها دیگر کار هر کسی نیست. حتی بسیاری از کاربران با دیدن قیمت کارت گرافیکهای امروزی از خرید سیستم جدید منصرف میشوند یا دست کم کامپیوتر جدید خود را بدون کارت گرافیک خریداری می کنند. با اینکه دیگر نمیتوان چنین سیستم را کامپیوتر گیمینگ نامید، اما عناوین زیبایی وجود دارند که میتوانید آنها را بر روی کامپیوتر ارزان قیمت خود به راحتی نصب و اجرا کنید.
برترین بازیها برای اجرا بر روی یک کامپیوتر ارزان قیمت
خوشبختانه در میان بازیهای سنگین و بزرگ نسل جدید که حسابی عرق CPU و GPU سیستم شما در میاورند، عناوینی هستند که در عین حال که میتوانند شما را سرگرم کنند، مشکلی با پردازنده و گرافیک سیستم شما ایجاد نمیکنند. در اینجا میخواهیم به معرفی برترین این نوع بازیها بپردازیم که ترکیبی از عناوین جدید و قدیمی هستند. اکثر این عناوین قابل اجرا بر روی کامپیوترهای پائین رده و ارزان قیمت هستند. برای اجرای آنها به پردازنده دو هستهای، 4 گیگابایت رم و گرافیک مجتمع پردازنده نیاز دارید. تجربه این عناوین برای آن دسته از گیمرهایی که سیستم گیمینگ در اختیار ندارند، در این روزهای کسل کننده در خانه ماندن پیشنهاد میشود. وقت آن است که بعد از مدت خود را با کامپیوتر ارزان قیمت خود مشغول کنید.
Oxenfree
Oxenfree از آن دسته عناوینی است که تجربه آن به هر گیمری توصیه میشود. عنوانی جذاب از استودیو Night School که طراحی بسیار سادهای دارد اما محیط گرافیکی بازی و انیمیشن بسیار دلنشین است. شما کنترل شخصیت اصلی این بازی یعنی Alex را در دست خواهید داشت. دختری نوجوان که در یک شب نشینی با دوستان خود از یک جزیره اسرار آمیز با پایگاه نظامی جنگ جهانی دوم سر در میاورد.
الکس و دوستانش تصادفا دریچهای به سوی دنیایی دیگر را باز میکنند و پیام هایی از دنیای گذشته دریافت میکنند. سیستم مکالمه در این بازی نقشی اساسی دارد چرا که هر مکالمه می تواند روایت بازی را تغییر دهد. اکثریت وقت شما در این بازی به گشت و گذار در جزیره مرموز خواهد گذشت تا راهی برای بستن دریچه ارواح پیدا کنید. معماهای موجود در بازی چالش برانگیزند اما نه دشوار. شاید گیم پلی بازی برای همه کاربران جذاب نباشد اما قطعا داستان بسیار گیرایی دارد.
FTL: Faster Than Light
همان طور که از نام بازی مشخص است، FTL شما را در کشتی فضایی خود قرار میدهد که سرعت بسیار بالایی دارد. هر یک از کشتی فضایی های شما دارای 5 سیستم Shields، Systems، Medbay، Oxygen و Weapons میباشد که در اتاقکهای مختلف قرار دارند و توسط خدمه شما فعالیت میکنند. ماموریت شما تحویل اطلاعات به فدراسیون است اما در این مسیر اتفاقات دیگری را پیش رو خواهند داشت که برخی دوستانه و برخی دیگر خصمانه است. مبارزات در FTL به صورت ریل تایم صورت میگیرد اما میتوانید استراتژیها را متوقف کنید و به خدمه خود فرمان دهید. این بازی حتی در سطح سختی آسان نیز بسیار چالش برانگیز است و می تواند تجربه سخت و منحصر به فردی را برای شما به دنبال داشته باشد.
Factorio
یک بازی زیبای دیگر که ارزش وقت گذاشتن را دارد. این بازی به نوعی شبیه به SimCity است اما به جای شهر و خیابان و ساختمان، در Factorio کارخانجات بسیاری قرار دارند. ابتدا شما باید به جمعآوری منابع مختلف بپردازید اما بعد از ساخت کارخانهها، کار شما بسیار پیچیدهتر میشود. کارخانجات شما تولید تسلیحات نظامی را بر عهده خواهند داشت. Factorio میتواند زمان قابل توجهی شما را به خود مشغول کند.
Borderlands
این بازی تیراندازی سوم شخص در سال 2009 منتشر شد و توسط Gearbox توسعه داده شده است. تنوع تسلیحات در این بازی بسیار بالاست که هر اسحله دارای ظاهر مختص خود است. سیستم این بازی شوتر مانند سبک نقش آفرینی است و به کاربران امکان شخصیسازی شخصیت را میدهد. با اینکه معمولا بازیهای شوتر نیازمند سیستم های قدرتمندی هستند، Borderlands با وجود انتقال یک تجربه خوب در این سبک، قابل اجرا بر روی یک کامپیوتر یا لپ تاپ ارزانقیمت است.
Untitled Goose Game
این بازی در سال 2019 توسط استودیو هندی Panic منتشر شد. بازیکنان در این بازی نقش یک غاز شهری مزاحم را بر عهده دارند. شهر در این بازی به بخشهای مختلفی تقسیم شده که در هر بخش ماموریتهایی برای انجام آنها مانند دزدیدن وسایل یا به دردسر انداختن روستائیان وجود دارد. این بازی ترکیبی از دزدی و معما است که در کل عنوان جالب و عجیبی محسوب می شود. گرافیک این بازی بسیار ساده است اما گیم پلی سرگرم کنندهای دارد. بزرگترین مشکل این بازی بسیار کوتاه بودن آن است و اکثر بازیکنان در عرض چند ساعت میتوانند آن را به اتمام برسانند.
Hotline Miami
انتشار این بازی به حدودا 8 سال پیش برمیگردد. شما کنترل شخصیتی ناشناس را برعهده دارید که البته نزد طرفداران بازی با نام Jacket شناخته میشود و داستان بازی در سال 1989 در میامی در جریان است. این بازی به فصلهای متعددی تقسیم شده است و هر فصل مراحل گوناگونی دارد. عملیات شما از جایی آغاز می شود که پیامی از یک گروه مافیایی روسی دریافت میکنید و وظیفه شما از بین بردن تمامی شخصیتهای منفی در آن مکان است. بازی ابتدا با مخفی کاری آغاز میشود و تا وقتی که اولین سلاح را پیدا کنید این روند ادامه خواهد داشت. با وجود اینکه این بازی در سبک اکشن است، اما با معماهایی در جریان بازی نیز روبرو خواهید شد که باید متوجه شوید چگونه یک مرحله را بگذارنید بدون اینکه کشته شوید.
Cuphead
گرافیک این بازی زیبا و کارتونی است و در میان این لیست یکی از سنگینترین بازیها محسوب میشود که هم بیشتر سخت افزار شما را درگیر میکند و هم مغز شما را بیشتر به چالش میکشد. سطح سختی به قدری بالاست که برای هر کسی مناسب نیست اما بعد از اینکه بتوانید مراحلی از بازی را از البته بعد از کشته شدنهای بسیار زیاد بگذرانید، به آن اعتیاد پیدا خواهید کرد و احساس خوبی بعد از تکمیل یک مرحله به شما دست خواهد داد. در این بازی شما نقش Cuphead یا برادرش Mugman را برعهده خواهید داشت. سبک بازی بسیار قدیمی و چیزی شبیه به دهه 30 میلادی است. این بازی میتواند تجربه خاصی را برای هر گیمری رقم بزند.
Hack Series
این سری شامل سه قسمت Hack Run، Hack Run Zero و Hack Time است و شبیهسازی هک را در اختیار بازیکنان قرار میدهد. این بازی شاید برای عموم گیمرها چیز جذابی نباشد اما برای آن دسته از گیمرهایی که به مبحث هک علاقمندند میتواند تجربه جالبی باشد. هر چه در بازی پیش بروید معماها پیچیدهتر میشوند و باید گیمر در این بازی توجه ویژهای به جزئیات داشته باشد. امکان از دست دادن سر نخها در حین مرور متون وجود دارد و این کار را سخت کرده است اما اگر چنین اتفاقی بیفتد، سیستم بازی شما را در برخی مواقع راهنمایی می کند.
Half-Life Series
اولین قسمت این بازی در سال 1998 عرضه شد و تبدیل به یکی از عناوین محبوب در سبک شوتر اول شخص شد. در سال 2004 و شش سال بعد از عرضه نسخه اول، Half-Life 2 منتشر شد. با وجود گرافیک مناسب، نیازی به سیستم قدرتمندی برای اجرای بازی ندارید. علاقمندان به ژانر اکشن و وحشت از تجربه این سری لذت کافی خواهند برد.
West of Loathing
چه کسی می تواند ادعا کند که در گرافیک دو بعدی بسیار ساده و خطی نمی توان یک بازی سرگرم کننده ساخت؟ West of Loathing هر گونه ادعایی در این مورد را رد میکند و ماجراجویی در دنیای این بازی که بیشتر شبیه به یک ورق کاغذ و نقاشی بچگانه است میتواند شما را به مقدار کافی سرگرم کند. از همه مهمتر اجرای این بازی با آن سطح گرافیک حتی بر روی سیستمهایی با قدیمی ترین قطعات نیز امکان پذیر است.
به زودی قسمت دوم مقاله برترین بازیها برای یک کامپیوتر ارزان قیمت تقدیم شما عزیزان خواهد شد.
یعنی max Payn 1 2 3 نذاشتید توی لیست خیلی عجیبه!!
ممنون از مقاله خوبتون
اما اسم درست آخرین بازی که تو این مقاله نوشتید West of Loathing هستش
اصلاحش کنید … 🙂
ضمنا The Saboteur هم عالیه و رو سیستم پایین راحت اجرا میشه! خیلی هم دوست داشتنی هست بازیش! بنظر من شاهکار بود که متاسفانه ea نامرد بد موقع استودیوشو خرید.
یه چیز جالب: کارت گرافیک رو برداشتم خود i7 8700K بازی Shadow of the Tomb Raider رو رو تنظیمات پایین راحت اجرا کرد! طرفداری AMD لطفا حمله نکنید منظور برند پردازنده نیست منظور اینه که بازی اگه بهینه باشه اینجوریه دیگه!
بازى king of ther road هم قشنگه و سيستم سنگينى نمى خواد
قیمت این بازیا خودش خیلیه،غیر ممکنه بتونم بخرم،اگه دنبال بازی رایگانید TF2 رو پیشنهاد میدم که اگه با حداقل تنظیمات بازی کنید، سی یا چهل فریم میگیرید، از DirectX 8.1 هم ساپورت میکنه برای سیستم های خیلی قدیمی
اگه رو استیم منظورته گیم خوب و فری زیاده
csgo ساده ترین نمونش
گیمی که گفتید هم خیلی خوبه
خیلی از گیمای خوب هم بعضی وقتا فری میشن کافیه steamdb سر بزنید.
این مطلب بیشتر سلیقهای نوشته شده بنظرم
half life بهترین شوتر تاریخه یعنی رو دستش گیم نیست.
Fallout New Vegas
DOOM Classic Pack
NFS Mw 2005
COD MW Trilogy
Battlefield Bad Company 2
Left 4 Dead
Far Cry 1&2
Stalker
(Garrys Mode(mp
GTA Vc/Sa
Mafia 2
Pay Day
Resident Evil 2 3
Bioshock 1&2
Strongholds Series
Portal 2
IGI Dilogy
Crysis 1&2
بنظرماین عناوین مناسب تر هست و هدف هم این نیست رو تنظیمات بالا رو سیستم ضعیف اجرا بشه.
مهم استوری و گیمپلی بازیه ۳۰ فریم هم بنظرم کافیه.
کسی که واقعا گیمر باشه ازین عناوین نمیگذره
میدونم خیلی از خوبارم ننوشتم ولی خب همشو بخوای بنویسی کلی میشه!
دوست گرامی تمامی حرفایی هم که شما زدی بازم نظر شخصی شما هستش. ما نظر کلی در مورد اینجور مسائل که نداریم. الان شما میفرمائید half life بهترین شوتر تاریخه این مطمئنا نظر همه گیمرها که نیست. هر نظری شخصیه و سلیقه هر کس محترمه. ضمن اینکه بسیاری از عناوینی که شما نوشتید مناسب سیستم های مد نظر ما که گرافیک مجتمع براشون در نظر گرفته شده نیستند. پاینده باشید.
دوست عزیز چرا ناراحت میشی قصد سرزنش کسیو ندارم.
ازین لیستی که نوشتم شاید ۱ ۲ مورد یکم مناسب نباشه.
half life یکی از پایههای گیم شوتر و شاهکاره میتونید از متاکریتیک ببینید من بدون دلیل حرفی نمیزنم خودم به شخصه گیمپلی half life رو خیلی دوست ندارم ولی خب این نظر منه!
منظور منم این نبود گیم بدی انتخاب کردید اتفاقا گیمهای خوبی هستن ولی بحث در این مورد سخته چون هزاران گیم خوب وجود داره.
به هر حال امیدوارم موفق باشید.
دمت گرم که عناوین بازیارو نوشتی، دنبال یه همچین لیستی بودم.
half life یکی از بهترین بازیهای تاریخه ، و برعکس رفیقمون ، من عاشق گیم پلی بازی شدم ، بازیهای جدید دیگه اون داستان و گیم پلی بازیای قدیمو ندارن ، البته الان شرکتا به این نتیجه رسیدن که ریمستر کردن بازیا بیشتر براشون سود آوره تا ساختن بازی جدید ، مثل RE 2 remake یا همین هالف لایف که چندتا ریمستر مختلف ازجمله facke factory و black mesa براش اومده و واقعا شاهکارن ، شاااهکار ، سیستم من توانایی اجرای تمام بازیهای روزو داره ولی هنوز که هنوزه هالف لایف و پورتال و l4d2 رو دسکتاپم هستن