شب گذشته، کمپانی وان پلاس چهارمین گوشی هوشمند و سومین پرچمدار خود را رونمایی کرد. OnePlus 3 نسبت به نسل گذشته پیشرفت های محسوسی داشته است که از مهم ترین آنها میتوان به استفاده از فلز یکپارچه در بدنه و دوربین قدرتمند تر اشاره کرد. همچنین وان پلاس 3، اولین گوشی هوشمندی است که با 6 گیگابایت حافظه ی رم در کشور های مختلف به فروش میرسد. وان پلاس در نسل های قبل از سیستم فروش دعوت نامه ای استفاده میکرد که روشی منسوخ شده به شمار میرود و همین باعث میشد تا بسیاری از کاربران برای خرید گوشی های وان پلاس در کشور هایی به جز چین به زحمت بیفتند. اما کمپانی این بار از یک سیستم نوآورانه برای معرفی و فروش پرچمدار جدید خود استفاده کرده است و از روز گذشته، درست بعد از معرفی، فروش این گوشی هوشمند در اروپا و امریکا آغاز شد. حال در این مطلب نگاهی به چند ویژگی جالب و نسبتا مخفی وان پلاس 3 خواهیم انداخت.
صفحه نمایشی پر از امکانات جالب
صفحه نمایش وان پلاس 3 را یک پنل 5.5 اینچی فول اچ دی با پنل Optic Amoled تشکیل داده است. این اولین بار بود که همگی ما نام این پنل را شنیدیم اما در واقع این پنل با پنل های AMOLED سامسونگ هیچ گونه تفاوتی ندارد به غیر از اینکه وان پلاس با کمی تغییرات سعی بر اصلاح رنگ ها داشته است. با اینکه در نگاه اول در مقایسه با رقبا، پنل فول اچ دی این پرچمدار کمی در ذوق میزند اما استفاده از یک پنل امولد اصلاح شده امید را در دل کاربران زنده میکند. اما این صفحه نمایش دارای چه امکاناتی است؟ وان پلاس سعی کرده است تا با استفاده از سنسور های مختلف و ویژگی های نرم افزاری منحصر به فرد، به وان پلاس 3 برتری بخشد. به طور مثال کاربر میتواند با گذراندن دست خود از روی سنسور مجاورت، بدون لمس گوشی شاهد اعلانات از جمله پیام های دریافتی و تماس ها یا ساعت و تاریخ باشد. هر چند ویژگی مشابه این در گلکسی اس 4 سامسونگ وجود داشت اما این اولین بار است وان پلاس از این ویژگی استفاده میکند. ضمن اینکه اعلانات در وان پلاس 3 در این حالت در صفحه نمایش تیره نشان داده میشود تا در مصرف باطری نیز صرفه جویی شود که این هم به لطف پنل امولد وان پلاس 3 است.
میانبر اپلیکیشن دوربین
وان پلاس 3 به لنز 16 مگاپیکسلی با سنسور IMX298 سونی مجهز شده است تا جبران ناکامی های دوربین وان پلاس 2 باشد. وان پلاس بسیار به امکانات دوربین پرچمدار جدید خود میبالد و قول یک عملکرد بسیار خوب را به کاربران داده است. اما در این قسمت نیز از یک ویژگی کاربردی به کار گرفته شده است. برخی مواقع کاربر نیاز دارد تا در سریع ترین زمان ممکن اپلیکیشن دوربین گوشی خود را اجرا کند و از سوژه ی مورد نظر، قبل از اینکه از دست برود عکسبرداری کند. در صورت نبود یک کلید میانبر این کار میتواند وقت گیر باشد. به همین دلیل وان پلاس از یک کلید میانبر در وان پلاس 3 استفاده کرده است. کاربر میتواند با فشردن دوبار پشت سر هم کلید سخت افزاری هوم، به راحتی به دوربین گوشی دسترسی پیدا کند.
پرداخت الکترونیکی در سریعترین زمان ممکن
یکی از کمبود های شاخص پرچمدار سال گذشته ی وان پلاس، عدم وجود چیپ NFC در این گوشی بود. اما وان پلاس 3 دارای یک چیپ NFC داخلی است که برای استفاده از سیستم پرداخت الکتروینیکی Android Pay نیز سازگار شده است. سیستم های پرداخت جدید باعث میشوند تا شما در مدت زمان کمتری کارهای پرداخت وجه را انجام دهید، ضمن اینکه از حمل کارت های بانکی متعدد نیز خلاص خواهید شد. این سیستم ها فعلا در کشور های خاصی از دنیا در دسترس هستند اما سرعت گسترش آنها بسیار بالاست و در آینده ای نزدیک شاهد این خواهیم بود که تمامی بانک ها از این سیستم پشتیبانی خواهند کرد.
حالت شب یا Night Mode
اگر از کاربرانی باشید که عاشق گوشی های هوشمند خود هستند که حتی قبل از خواب نیز زمانی را با گوشی خود سپری میکنید، مطمئنا تم روشن گوشی باعث اذیت شدن و خسته شدن چشم شما شده است و آن زمان آرزوی یک صفحه نمایش تیره را کرده اید. در کنار اینکه سازندگان حداقل روشنایی پنل های صفحه نمایش را بسیار کاهش داده اند و در بسیاری از گوشی ها، مقدار حداقل روشنایی به 2 نیت رسیده است، حالت هایی مانند شیفت شب که مختص اپل است و حالت Dark Mode که به تازگی به اندروید اضافه شده است میتواند مکمل این قضیه باشند. Dark Mode اندروید در حال حاضر دارای نواقصی است اما وان پلاس با سفارش سازی این حالت سعی کرده تا این ویژگی کامل شود. در واقع این حالت، قبل از معرفی حالت Dark Mode در OxygenOS وان پلاس وجود داشته است و در تنظیمات صفحه نمایش گوشی، حالتی به نام Night Mode قرار دارد که با فعال کردن، تم گوشی کاملا به رنگ تیره در میآید که کار با گوشی در هنگام شب را بسیار آسان تر میکند.
فناوری شارژ سریع Dash Charge
پیش از معرفی وان پلاس 3، تمانی گزارشات حاکی از این بودند که این پرچمدار به فناوری شارژ فوق سریع VOOC کمپانی اوپو مجهز خواهد بود در حالی که این گوشی به فناوری Dash Charge مجهز شده است. اما در واقع این فناوری همان VOOC است که فقط نام آن تغییر کرده است. این فناوری از شدت جریان 4 آمپر به همراه ولتاژ معمولی 5V استفاده میکند. همین میزان ولتاژ معمولی باعث میشود تا این فناوری بسیار خنک تر از دیگر فناوری های شارژ سریع موجود باشد. در حالی که سرعت شارژ نیز بسیار بالاست و 63 در صد از ظرفیت باطری در تنها 30 دقیقه شارژ خواهد شد. البته مانند دیگر فناوری ها، برای بهره بردن از این ویژگی فقط باید از شارژر و آداپتور داخل جعبه ی این گوشی استفاده کنید.
کلید های نرم افزاری قابل شخصی سازی
همان طور که میدانید، در پائین صفحه نمایش وان پلاس 3 یک دکمه ی سخت افزاری هوم نسبتا بزرگ قرار گرفته است که با سنسور اثر انگشت یکپارچه شده است. بنابراین میتوان گفت، این دکمه هم نرم افزاری است و هم سخت افزاری. اما در دو طرف این دکمه، دو کلید نرم افزاری نیز به نوعی مخفی شده اند. میتوانید از کلید سمت راست برای بازگشت و از کلید سمت چپ برای مالتی تسکینگ استفاده کنید. اما این کلید ها قابل برنامه ریزی هستند به طوری میتوانید انتخاب کنید که کدام یک از کلید ها فعال باشند یا میتوانید هر دو را غیر فعال کنید و یا روشنایی کلید ها را برنامه ریزی کنید که ویژگی کاربری محسوب میشود.
نظر شما درباره ی ویژگی های گفته شده چیست؟
این شرکت واقعا کولاکه و این نسخه از گوشیش هم به نظر جذاب میرسه
دکمه home برنامه ریزی میشه خیلی جالبه و تکنولوژی شارژ سریعش خیلی خوبه سرعتش ازs7 هم بیشتره و داغ نمیکنه فقط عالیه:-bd
حتی از گلگسی s7 بهتره.