بازار کشور چین به دلیل تعداد بسیار بالای کاربران آن، یکی از پر سود ترین بازارها در جهان به شمار می رود. در سال های گذشته کمپانی اپل یکه تاز بخش تلفن های هوشمند چین بود اما سامسونگ توانست جایگاه آنها را متزلزل کرده و بخش گسترده ای از آن را در اختیار خود بگیرد. با این حال سیاست های منطقی و جاه طلبانه کمپانی های چینی سازنده تلفن های هوشمند باعث شده، این بازار بار دیگر در اختیار شرکت های چینی قرار گیرد.
بر اساس آمار منتشر شده توسط Digitimes، بازار تلفن های هوشمند چین با رشد 14.9 درصدی نسبت به سال گذشته فروشی معادل 149 میلیون دستگاه را تجربه می کند. اما نکته جالب، تغییر الگوی خرید در بازار است. بر خلاف سال های گذشته که گوشی های گران قیمت سامسونگ و اپل چین را به تسخیر خود در آورده بودند، حالا گوشی های رده ورودی هستند که با در اختیار قرار دادن امکانات مورد نیاز کاربران و البته قیمت پایین، سهم عمده بازار را در اختیار دارند. در طول شش ماهه اول سال 2016، تعداد گوشی های وارد شده به بازار بسیار فراتر از تعداد میزان خریداری شده توسط کاربران بوده است و به این ترتیب پیش بینی می شود در سه ماهه پایانی امسال شاهد تغییراتی در الگوهای درآمدی بازار موبایل چین باشیم. در چنین شرایطی دو حالت ایجاد خواهد شد که احتمال اول کاهش فوق العاده زیاد قیمت دستگاه های موجود در بازار و حالت دوم، کاسته شدن از موجودی گوشی های بازار برای متعادل کردن عرضه و تقاضاست.
به گفته کارشناسان Digitimes، در حال حاضر هواوی بزرگترین سهامدار بازار موبایل در کشور چین است که 14 درصد از آن را در اختیار خود دارد. پس از این کمپانی، شرکت چینی دیگری به نام Oppo با 12.7 درصد سهم و سپس دو شرکت Vivo و شیائومی به ترتیب با 11.2 و 10.4 درصد سهم از بازار قرار گرفته اند. بر اساس همین گزارش، سهم اپل از 12 درصد در نیمه اول سال 2015 به عددی تک رقمی در حال حاضر رسیده و به نظر می رسد این شرکت قصد دارد تمرکز عمده خود را از چین به بازار هند منتقل کند. با وجود اینکه تیم کوک، مدیر عامل اپل، ماه گذشته به هند سفر کرد تا مقدمات سرمایه گذای را فراهم کند، این کار با دشواری هایی نیز همراه خواهد بود. بازار هند بر خلاف چین دارای مشتریانی از طبقه های ضعیف تر مالی است و گوشی های گران قیمت اپل به سختی می توانند در چنین شرایطی بخش عمده ای از آن را در اختیار بگیرند. باید دید اپل برای بازار هند چه برنامه هایی در سر دارد و آیا همکاری با اپراتورها برای فروش گوشی با قیمت های ارزان به مشتریان می تواند سود اپل را در این کشور افزایش دهد یا خیر.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
این اتفاق توو تمام صنایع دیر یا زود خواهد افتاد
یه زمانی گوشیای چینی خیلی مزخرف بود ولی کم کم یاد گرفتن گوشی های قابل قبول با قیمت مناسب بسازن
چینی ها هر چی رو که بخوان بدست میارن.شما اگه به چین سفر کنین میبینین 99 درصد چیزهایی که تو کشورشونه ساخت خودشونه و بندرت میشه چیزی رو پیدا کرد که ساخت خودشون نباشه مثلا هیمن قطعات رایانه که هنوز نتونستن توش نفوذ کنن.البته قطعاتی مثل مانیتور فکر کنم تو کشور خودشون تولید میشه.
بالاخره تودنیای امروزکه اکثر کشور ها ومردمشون متوجه مسایل اقتصادی هستند،قیمت محصولات جدای از کیفتشون میتونه مهمترین عامل فروش گوشی های چینی باشه:-bd