مدتی است که کارت های قرمز پوشان از سبز پوشان عقب افتاده اند. این عقب ماندگی چه از نظر عملکرد و چه از نظر فروش بسیاری از کاربران رادئون دوست را دلسرد کرده است. مدت زیادی سپری نشده است از زمانی که کارت های خوش نامی مانند HD5970 با عملکرد بسیار عالی در زمان خود، کاربران بسیاری را به سمت خود کشانده بود و حتی هنوز هم کسانی هستند که برای رندر گرفتن از این کارت ها استفاده می کنند. معمولا AMD کارت های خود را با سروصدای زیادی معرفی می کند و دل هواداران این برند را تا قبل از ورود به بازار حسابی شاد می کند اما پس از معرفی کارت ها و رسیدن آنها به دست کارشناسان، تمام تب و تاب ایجاد شده از بین می رود. مخصوصا در آخرین سری از کارت های این شرکت که نوید کارتی با عملکرد بالا و قیمت پایین به کاربران داده شده بود، نتوانست آنطور که باید گرد و خاکی به پا کند. بازار سری RX به شدت تشنه همکاران AMD بود تا بر سر این کارت ها دستی بکشند تا شاید بتوانند کمبودهای موجود را بر طرف سازند. ایسوس به عنوان یکی از همراهان AMD دستی بر سر این کارت ها کشیده و با توان عملکردی بالا آنها را روانه بازار کرده است. RX 480 از آن کارت هایی است که ایسوس حسابی آن را برای گیمرها آماده کرده است. البته باید پرداخت مبلغ بیشتر نسبت به کارت مرجع را هم برای این بهبود ها به چشم دید. این شما و این هم نسخه اورکلاک STRIX RX480.
معماری ساخت :
کارت گرافیک های AMD که بر مبنای ستاره قطبی و فناوری 14 نانومتری FinFET شرکت سامسونگ تولید می شوند در رده آخرین کارت های این شرکت قرار می گیرند. در این معماری شاهد پردازنده های گرافیکی مبتنی بر Polaris 10 XT، Polaris 10 Pro و Polaris 11 هستیم. در مدل Polaris 10 XT که در کارت RX 480 استفاده می شود شاهد 5700 میلیون ترانزیستور هستیم که از 4 تا 8 گیگابایت حافظه استفاده می کند و دارای رابطه حافظه 256 بیتی است. مدل Polaris 10 Pro در کارت RX 470 استفاده می شود که 5700 میلیون ترانزیستور دارد و دارای 4 گیگابایت حافظه و رابط حافظه 256 بیتی است. Polaris 11 دارای 3000 میلیون ترانزیستور است و بین 2 تا 4 گیگابایت حافظه را دارا است که در کنار رابط حافظه 128 بیتی می توان لقب ضعیف ترین کارت این دوره از محصولات AMD را به آن نسبت داد.
نمای بیرونی و بسته بندی:
جعبه این محصول با رنگ زمینه مشکی طراحی شده است. نشان ROG در گوشه سمت چپ کارت خودنمایی می کند. بروی جعبه نمایی از کارت و تصویر سازی نشان STRIX را می توان مشاهده کرد. این تصویر سازی با الهام از نورپردازی کارت که به سبک RGB روشن می شود، طراحی شده است به طوری که نوشته STRIX با رنگ های مختلف مزین شده است. ویژگی هایی مانند نورپردازی، FinFET، DIRECTX 12، AMD Freesync، پشتیبانی از HDR و عینک های واقعیت مجازی VR را می توان بروی جعبه مشاهده کرد (تصویر 1).
در پشت جعبه توضیحاتی در مورد عملکرد بهینه تیغه فن و سیستم خنک کننده، کیفیت ساخت محصول، نورپردازی محصول، پشتیبانی از عینک واقعیت مجازی، کنترل فن سیستم توسط کارت، نرم افزار جانبی، مختصر مشخصات سخت افزاری و خروجی های پنل I\O را می توان دید (تصویر 2).
ساختار و طراحی محصول :
جعبه را باز کرده و محتویات داخل آن را بررسی می کنیم. در داخل جعبه سی دی درایور، دفترچه راهنما، بندی با نشان ایسوس و کارت مورد بحث دیده می شود. زمانی که کارت را از داخل پلاستیک محافظ خارج می کنید ممکن است مدتها به آن خیره شوید. ظاهر این کارت به گونه ای است که حتی افرادی که هیچ سر رشته ای در این زمینه ندارند هم مجذوب آن می شوند. استفاده از احجام سه بعدی با طراحی نا متقارن افقی ولی هماهنگ، دلیلی شده است بر این جذابیت بصری. همین طراحی، بازی نور بروی بدنه محصول را با نمود بیشتری به چشمان مخاطب هدیه می کند. جنس بدنه بیرونی از پلاستیک با کیفیت ساخت خوب است. برخی از کاربران پرسیده اند که چرا برای بدنه کارت ها از فلزات که استحکام بیشتری دارند استفاده نمی شود. استفاده از فلز در ساختار پنل بدنه باعث افزایش وزن و فشار به اسلات مادربرد می شود که ممکن است در دراز مدت باعث خم شدن مادربرد شود. دلیل دوم این است که به علت گرمای تولید شده از پردازنده گرافیکی و تلاش بیشتر سیستم خنک کننده برای دفع گرما، بدنه پلاستیکی گرمای بسیار کمتری را نسبت به بدنه فلزی به خود جذب می کند و چنانچه از بدنه فلزی استفاده شود باید از یک سیستم خنک کننده دیگر برای خنک کردن بدنه فلزی استفاده شود. زمانی که کارت را در دست می گیرید از ابعاد آن بسیار شگفت زده می شوید. این کارت با ابعاد 40×134×298 میلی متر باعث می شود تا کاربران برای داشتن آن در انتخاب کیس خود تجدید نظر کنند. وجود 3 فن در این کارت نشان از تلاش ایسوس برای پایدار نگه داشتن کارت دارد که در کنار این مهم، تاثیر در زیبایی بصری با وجود ویژگی هایی همچون 2 نماد ROG و یک نماد ایسوس بروی محور فن ها، شیار های ایجاد شده در زیر و بالای هر فن برای نورپردازی و پنل های دربرگیرنده این فن ها که به شدت به سه بعدی نشان دادن این کارت کمک کرده است، از موارد قابل ذکر در مورد ظاهر این محصول است (تصویر 3).
در لبه این کارت نشان STRIX و REPUBLIC OF GAMERS با روشنایی RGB با انتخاب 16.8 میلیون رنگ و شبکه های آلومینومی برای دفع حرارت پردازنده گرافیکی دیده می شود. نورپردازی این کارت را می توانید با استفاده از نرم افزار ارائه شده به صورت دلخواه تنظیم کنید به طوری که حتی می توانید با تنظیم آن از وضعیت کارت هم مطلع شد (تصویر 4).
در بخش انتهایی لبه کارت کانکتور ورودی برق 8 پین دیده می شود که نشان از مصرف بیشتر این کارت نسبت به کارت مرجع دارد. وجود کانکتور 8 پین در این کارت به جای کانکتور 6 پین در کارت مرجع جهت رساندن برق بیشتر از طریق کانکتور برق است که همین امر دست شرکت و کاربر را برای اعمال تغییرات و بهبود عملکرد باز گذاشته است (برق بیشتر باید از طریق کانکتور باشد نه از طریق اسلات PCIe). کانکتور در نظر گرفته شده توانایی آن را دارد تا 225 وات را به کارت تزریق کند که نسبت به کارت مرجع عدد بسیار قابل توجهی است. در زیر کانکتور ورودی برق، دو LED قرار داده شده است تا در مورد صحت اتصال برق کاربر را مطلع سازد. با صحیح بودن اتصال برق، یکی از چراغ ها به رنگ سفید در می آید و در زمانی که اتصال برق به دلایلی با مشکل روبرو باشد یا اصلا برقی از سمت منبع تغذیه به کارت وصل نباشد، چراغ دیگر با رنگ قرمز روشن می شود. اگر دقت کنید در کنار کانکتور برق 6 عدد نقطه مسی رنگ را می بینید، ایسوس آنها را برای تنظیمات دستی و اطلاع دقیق از قابلیت اورکلاک کارت قرار داده است (تصویر 5).
ایسوس در لبه انتهایی کارت 2 عدد کانکتور 4 پین فن قرار داده است که باعث می شود تا کاربر 2 فن را به کارت متصل کند و بسته به نوع نیاز آن را در جای مناسب قرار دهد تا جدا از سیستم خنک کننده کارت برای تبادل هوا و دفع حرارت، از این ایده بزرگ برای عملکرد بهتر بیشترین بهره را ببرد (تصویر 6).
در پشت کارت پلات مشکی رنگی قرار دارد که در کنار آن نشان گیمینگ ایسوس نقش بسته است. نشان مورد نظر با برش لیزری بروی پلات به وجود آمده که در پشت آن نورپردازی RGB قرار گرفته است. این پلات باعث محافظت از برد در زمان بروز مشکل می شود و همچنین از حرارت ایجاد شده توسط کارت دوم در زمان مولتی گرافیک کردن کارتها کم می کند. در این سری از کارت های AMD از پل ارتباطی CrossFire خبری نیست و شاید از خود بپرسید که چطور این کار را پس انجام دهیم؟ AMD در تکنولوژی جدید خود از مولتی گرافیک کردن توسط اسلات PCI-Express استفاده کرده است. ایسوس برای تبادل حرارت در این قسمت هم به فکر بوده است، به طوری که در میان نقش و نگار هایی که حرف X را نشان می دهند، تعداد 4 حفره را در نظر گفته است تا با استفاده از آنها برای این تبادل جریان استفاده کند (تصویر 7).
این کارت می تواند از جدیدترین و حرفه ای ترین منابع پخش تصویر مانند مانیتورها، تلویزیون ها و عینک های واقعیت مجازی پشتیبانی کند. در قسمت پورت ها شاهد پورت DVI-D، دو پورت HDMI 2.0 و دو پورت DisplayPort 1.4 هستیم. پورت DVI که از نوع آنالوگ است برای استفاده از مانیتورهای معمولی و رده پایین مناسب است ولی برای استفاده از مانیتورهای حرفه ای و عینک های واقعیت مجازی باید از پورت های دیجیتال استفاده کنید تا در رزولوشن 4K حداکثر از 120 هرتز، 5K از 60 هرتز و 8K هم از 60 هرتز بهره مند شوید (تصویر 8).
خنک کننده :
DirectCU III نامی است که ایسوس برای این رده از سیستم های خنک کننده خود استفاده کرده است. وجود 3 فن با 11 پره که با استفاده از طراحی جدیدی در تیغه ها عمل هوا رسانی را انجام می دهند، باعث بهبود عملکرد در خنک کردن پردازنده گرافیکی می شود. هر تیغه به صورتی طراحی شده است که در لبه ها بهبود عملکرد هوا رسانی را به همراه داشته باشد که همین موضوع جریان هوای بیشتری را به سمت شبکه های آلومینیومی هدایت می کند. به گفته ایسوس این خنک کننده به طور موثر باعث افزایش جریان هوا تا 105 درصد شده است. DirectCU III نسبت به نسل قبل خود دارای 30 درصد عملکرد بهتر و تا 3 برابر نویز کمتر دارد. در زمان حرارت کم پردازنده، فن ها حرکتی ندارند و عملا صدای آن به صفر دسیبل می رسد. در زیر فن ها 2 شبکه آلومینیومی قرار گرفته است که با استفاده از لوله های انتقال حرارت مسی به هم متصل شده اند تا حرارت ایجاد شده از پردازنده گرافیکی را به شکل بهینه تری دفع کنند. استفاده از 5 لوله مسی برای دفع حرارت که از سطح تماس بالایی به پردازنده گرافیکی برخوردار هستند از دیگر ویژگی های این سیستم خنک کننده است. حرارت پردازنده به لطف استفاده از این سیستم خنک کننده بسیار مناسب است اما کمی نویز فن ها در بار کامل بالا است (تصویر 9).
سخت افزار و عملکرد:
این کارت از یک رابط 256 بیتی برخوردار است که با وجود فرکانس کاری 1266 مگاهرتز در حالت کم کار، 1310 مگاهرتز در حالت گیمینگ و 1330 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سندی است بر کارایی بهینه این کارت نسبت به کارت مرجع. حافظه در کارت مورد نظر به مقدار 8 گیگابایت از نوع GDDR5 است که دارای فرکانسی برابر با 8000 مگاهرتز است. از دیگر ویژگی های این کارت می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، 5700 میلیون ترانزیستور، 2304 واحد سایه پردازی، واحد ROP 32، حداکثر مصرف برق 180 وات در نهایت بار (حداقل منبع تغذیه 500 واتی)، پشتیبانی از حداکثر رزولوشن 4320×7680 پیکسل و پشتیبانی همزمان از 4 مانیتور اشاره کرد. همچنین برای بهره وری بیشتر و تولید حرارت کمتر، ایسوس از مدار 6 فاز جدید از ماسفت های ارتقاع یافته استفاده کرده است که در کنار خازن هایی با کیفیت بالا طول عمر این محصول را بالا برده است (تصویر 10).
در طول تست ها به این نتیجه رسیدیم که RX480 تلاش خوبی از سوی AMD بوده است و می تواند گیمرهایی بسیاری را خوشنود سازد. در مورد عملکرد این کارت باید بگوییم که گزینه بسیار مناسبی است برای کاربرانی که بازی های خود را بروی رزولوشن 1080×1920 پیکسل انجام می دهند. البته می توان برای انجام بازی ها تا رزولوشن 2K هم بروی این کارت حساب باز کرد. انتخاب یک کارت گرافیک نیاز به شناخت کاربر از انجام کارها دارد. بسیاری از کاربران بازی ها را اگر با 50 تا 60 فریم در ثانیه بازی کنند کاملا راضی هستند اما تعداد کمی از گیمر ها هستند که به بالاتر از 100 فریم در ثانیه بروی بازی ها حساب باز می کنند.
نرم افزارهای جانبی :
استفاده از نرم افزار GPU Tweak II دست شما را برای مانیتورینگ کردن کارت و اعمال تغییرات باز می گذارد. این نرم افزار از رابط کاربری بسیار جذابی برخوردار است و به راحتی می توانید به آنچه می خواهید برسید. گزینه هایی مانند تغییر پروفایل عملکرد کارت که بر اساس حالت عملکرد ضعیف یا حالت کم کار و کم صدا، حالت گیمینگ، حالت اورکلاک و ایجاد پروفایل شخصی در کنار مانیتورینگ لحظه به لحظه کارت که کاربر را با دقت بالا از وضعیت کارت مطلع می سازد از جمله گزینه های این نرم افزار به حساب می آید. حتی می توانید با انتخاب گزینه GAMING Booster بیشتر برنامه هایی که در پس زمینه باز هستند را ببندید تا سیستم برای بازی کردن آماده شود. مورد دیگر وجود Professional Mode است که تمام تغییرات را به صورت دستی در دسترس کاربر قرار می دهد که توصیه می کنیم اگر اطلاعات کاملی از این بخش ندارید وارد آن نشوید و عملکرد کارت را با گزینه هایی که در اول به آن اشاره شد بهینه کنید. (تصویر 11).
نرم افزار دیگری با نام AURA وجود دارد که برای تنظیمات نورپرازی RGB کارت استفاده می شود. می توانید جدا از نوع نورپردازی، دستورات عملکرد کارت را برای تغییر رنگ بدهید تا در صورت وجود هر تغییری در عملکرد کارت، شما را با تغییر رنگ مطلع سازد. به عنوان مثال زمانی که عملکرد حرارتی کارت را برای نورپردازی انتخاب می کنید، با حرارت کم پردازنده رنگ کارت سبز است و با افزایش دما این رنگ ها تغییر یافته تا در نهایت حرارت شاهد نمایش رنگ قرمز در نورپردازی باشیم (تصویر 12).
نرم افزارهای تست :
3D MARK : این نرم افزار را می توان محبوب ترین نرم افزار تست قطعات سخت افزاری عنوان کرد. یکی از مسائلی که نرم افزار مورد نظر را برای تست ها در اولویت قرار می دهد، تاثیر تمام قطعات در نتیجه نهایی است. به طوری که تمام قطعات استفاده شده می توانند در صورت تقویت عملکرد یا نقص در عملکرد نتیجه نهایی این نرم افزار را تغییر دهند هر چند که پردازنده و کارت گرافیک بیشترین نقش را در امتیاز ها بازی می کنند. این نرم افزار دارای تست های متفاوتی است که هر یک می توانند قطعات را به چالش دعوت کنند. اما مجموعه سخت افزار برای انجام این تست ها از 3 گزینه Ice Storm (کمترین میزان استرس به قطعات)، Cloud Gate (استرس وارد شده در حد متوسط) و Fire Strike (بیشترین میزان استرس وارد شده به قطعات) استفاده می کند.
CINEBENCH R15 : نرم افزاری برای تست پردازنده و کارت گرافیک. این نرم افزار پس از تست قطعه مورد نظر امتیازی را بر اساس فریم ثبت شده در ثانیه عنوان می کند. پس از درج امتیاز می توان نتایج به دست آمده از دیگر محصولات را در جدولی مشاهده کرد. در حالت حرفه ای، این نرم افزار می توان پردازنده را به صورت تک هسته ای یا با تمام هسته های موجود بررسی کند. برای امتیاز دهی در بخش کارت گرافیک با پخش ویدیو سه بعدی عملیات امتیاز دهی انجام می شود و می توان از نتیجه به دست آمده به راحتی اطلاع یافت.
Middle-earth: Shadow of Mordor : این بازی برای این مورد استفاده قرار می گیرد که در خود گزینه بنچمارک را جای داده است و از عملکرد دقیقی برای اعلام نتایج برخوردار است. تنظیمات بخش گرافیکی برای ثبت امتیاز بروی Ultra و High قرار داده می شود. رزولوشن برای تست ها بروی 1080×1920 پیکسل قرار می گیرد. پس از اعلام نتیجه شاهد حداکثر فریم در ثانیه، حداقل فریم در ثانیه و متوسط فریم هستیم که برای نتیجه گیری درست قطعات از متوسط فریم استفاده می کنیم.
Sleeping Dogs : این بازی در بخش بنچمارک خود از محیط شلوغ شهری استفاده می کند که می تواند به خوبی قطعات را به چالش بکشد. گزینه های انتخابی برای انجام تست ها در این بازی بروی EXTREME و HIGH قرار می گیرد و رزولوشن هم بروی 1080×1920 پیکسل قرار داده می شود. پس از اعلام نتیجه شاهد حداکثر فریم در ثانیه، حداقل فریم در ثانیه و متوسط فریم هستیم که برای نتیجه گیری درست قطعات از متوسط فریم استفاده می کنیم.
Unigine Heaven Benchmark 4.0 : نرم افزاری بسیار دقیق برای انجام تست ها بروی قطعات. این نرم افزار که بر اساس ویدیویی سه بعدی کار خود را انجام می دهد، می تواند کاربر را از شرایط قطعات استفاده شده با خبر کند. البته اگر برای اولین بار است که از این نرم افزار برای تست استفاده می کنید، برای مقایسه نمی توان به صورت صحیح از آن استفاده کرد زیرا در خود اطلاعاتی را از نتایج قطعات مختلف ذخیره نمی کند ولی اگر به صورت پایه از این نرم افزار برای تست ها استفاده کنید (البته با سیستم تست ثابت) به خوبی می توانید قطعات را با هم مقایسه کنید. این نرم افزار از یک مزرعه شناور به عنوان ویدیو استفاده میکند که در آن مواردی مانند کشتی، مجسمه، خانه ها، سنگ فرش ها و محیط بیرون در زیر نور خورشید یا در شب، توانایی به چالش کشیدن قطعات را به خوبی برای کابر فراهم می کند. در مجموعه سخت افزار برای تست قطعات از تنظیمات Ultra و High، رزولوشن 1080×1920 پیکسل، 2xAA و Tessellation: Normal استفاده می شود.
Valley Benchmark 1.0 : نرم افزاری بسیار دقیق برای انجام تست ها بروی قطعات با کاربردی مشابه نرم افزار Unigine Heaven Benchmark 4.0. این نرم افزار که بر اساس ویدیویی سه بعدی کار خود را انجام می دهد، می تواند کاربر را از شرایط قطعات استفاده شده با خبر کند. این نرم افزار از محیط یک مرتع سبز و جنگل های باشکوه به همراه سنگ ها و گیاهانی که با دقت پایه ریزی شده اند در شب و روز یا هوایی صاف یا بارانی استفاده می کند، توانایی به چالش کشیدن قطعات را به خوبی برای کابر فراهم می کند. در مجموعه سخت افزار برای تست قطعات از تنظیمات Ultra و High، رزولوشن 1080×1920 پیکسل، 2xAA و Tessellation: Normal استفاده می شود.
سیستم تست :
پردازنده Intel Core i7 6700k : یکی از بهترین گزینه ها برای انجام تست ها و بازی ها این پردازنده است. از ویژگی های این پردازنده می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، 4 هسته و 8 رشته موازی، فرکانس کاری 4 گیگاهرتز و مقدار 8 مگابایت برای کش اشاره کرد. عملکرد بی نظیر این پردازنده آدرنالین خون کاربر را به بالاترین حد خود می رساند.
مادربرد GIGABYTE Z170X-Gaming GT : مادربرد گیمینگ از گیگابایت با کیفیت ساخت بالا و امکانات مناسب برای راه اندازی یک سیستم قدرتمند. استفاده از سوکت 1151 و چیپ ست Z170 به همراه فرکانس حافظه 3866 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سینک های حرارتی کارآمد، مولتی گرافیک SLI و CrossFire، وجود USB 3.1Type-A و USB 3.1 Type-C، خروجی ها و ورودی های کامل، نرم افزارهای جانبی کامل برای مدیریت بهتر سیستم، نظارت کامل بروی قطعات و بسیاری از موارد دیگر که ممکن است بروی عملکرد قطعات تاثیری نداشته باشد اما کاربر را از وجودشان خرسند سازد.
حافظه G.SKILL Ripjaws V : این سری از حافظه های جی اسکیل برای چیپ ست Z170 بهینه شده است. از ویژگی های حافظه استفاده شده می توان به 2 ماژول 4 گیگابایتی از نوع DDR4، فرکانس پایه 2133 مگاهرتز و نهایت فرکانس 2666 مگاهرتز، پشتیبانی از پروفایل XMP 2.0 و زمان تاخیر 15 اشاره کرد.
منبع تغذیه GREEN GP1350B-OC : محصولی با استاندارد 80PLUS SILVER و عملکردی مناسب. منبع تغذیه مورد نظر از زیر مجمو عه های کمپانی نام آشنای CWT است. از ویژگی های این منبع تغذیه می توان به 2 مدار مجزا 750 وات، مصرف بهینه انرژی در حالت آماده به کار، استفاده از خازن های جامد ژاپنی در مدار DC-DC، استفاده از خازن های الکترولیت ژاپنی Nippon Chemi Con با تحمل حرارت 105 درجه سانتی گراد، استفاده از قطعات صنعتی برای افزایش طول عمر، فن خنک کننده با عملکرد بهینه و نویز کم و بسیاری از موارد دیگر که می تواند برای کاربران سخت گیر انتخاب خوبی را به همراه داشته باشد.
منبع ذخیره سازی ADATA XPG SX900 : مدل مورد استفاده با ظرفیت 128 گیگابایت است که برای استفاده 119 گیگابایت را در اختیار کاربر قرار می دهد. این حافظه سالید دارای سرعت نوشتن 520 مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن 550 مگابایت در ثانیه است.
رقبا
GIGABYTE RX 480 G1 Gaming 8G : + کارت با عملکرد بهینه نسبت به کارت مرجع، سیستم خنک کننده مناسب، نویز کم فن ها، نورپردازی و نرم افزار مناسب
– عدم شبکه تهویه هوا در پلات فلزی
SAPPHIRE NITRO RX 480 8G GDDR5 OC : + کارتی جذاب با ساختار عالی، عملکرد بهینه نسبت به کارت مرجع، اورکلاک شده
– حرارت بالاتر در نهایت بار کاری
ای دوست عزیز، ای دوست خیلی عزیز، فناوری ۱۴ نانومتری واسه تراشه های AMD مال سامسونگ دوست گرامی ،نگو TSMC کلا کلاس AMD رو آوردی پایین با این حرف
تا 300 دلار ارزش خرید داره بیشتر بشه فکر نکنم انتخاب خوبی باشه
این کارت گرافیک اومده الان ؟
قیمت و فروشندش چی و کیه ؟
یک ماهه سیستم خریدم منتظرم بیاد این هنوز نیومده 😐
خدایش نسبت به قیمتش حرف نداره ولی بالا بره پایین بیاد فقط 1060
لطفا یه بررسی از کارت PowerColor RED DEVIL Radeon RX 480 بزارید
بابا چه عجب او یک مطلب amd شما بد نگفتی.این خیلی عالیه چون بد گفتن از هر کدوم از دو برند و کاربران رو کلافه میکنه و این دقیقا چیزی است که من میخواستم ثابت بشه.اقا مسعود بدون در نظر گرفتن گذشته تا زمانی که شما از amd بد نگی من هم با انویدیا کاری ندارم.پس بهتره که جناح بازی رو بذاریم کنار
بسیار عالی ایسوس خوبه ولی خیلی کم کاری میکنه کلا اورکلاک نکرده به اون صورت چه انویدیا چه Amd مخصوصا هم Amd که کلا دلش نمیاد اور کنه من بیشتر نظرم رو سافایر هست که تا خرخره اور کرده
با تشکر
ممنون مهندس عالی بود:-bd
حالا که انقدر جذاب بررسی کردید قیمت رو هم بدید دیگه
مرسی زحمت کشیدن :-bd
واقعا ایسوس توی این کارت هاش با طراحی جدیدش عالی کار کرده خیلی ظاهر خوبی داره:x خنک کنندگی کارت هم که عالیه ولی بازم دما به نسبت این خنک کنندگی بنظرم زیاد حساب میشه بالاخره شاهکاره Amd دیگه:emoji1