امنیت و حفظ حریم شخصی یکی از مهمترین دغدغه های کاربران در دنیای مدرن امروز است. با آنکه ابزار های ارتباطی روز به روز پیشرفته تر می شوند، اما به همان میزان از امنیت آنها نیز کم شده و اطلاعات شخصی کاربر را در خطر دزدیده شدن یا تخریب قرار میدهند. در کنار ابزارهای ارتباطی، کارت های الکترونیکی و کلید های هوشمند که از امواج رادیویی استفاده می کنند نیز قابل هک شدن بوده و می تواند ضررهای جبران ناپذیری برای کاربران ایجاد کند. دلیل شما هر چه که باشد، یک راه حل عالی برای مختل کردن کامل سیگنال های رادیویی وجود دارد و آن، یک کاور مخصوص به نام Silent Pocket است که وظیفه آن مختلف کردن سیگنال های رادیویی به شکلی کاملا موثر است!
Silent Pocket از آن دسته پروژه های سایت Kick Starter است که توانست با جذب سرمایه ای ۲۵ هزار دلاری این محصولات را تولید کند. سری محصولات Silent Pocket شامل کیف های چرمی بسیار شیک و با کیفیتی هستند که می توانند انواع سیگنال های رادیویی، از سیگنال مرتبط با سیمکارت گرفته تا اتصال Wi-Fi، بلوتوث، GPS، NFC، دزدگیر خودرو، اسکنر های چیپ های RFID و خلاصه هر نوع سیگنال رادیویی دیگر را به طور کامل مختل کند! بدنه این محصولات از چرم با کیفیت ساخته شده و در داخل دارای روکشی با کیفیت برای جلوگیری از ایجاد خط و خش روی دستگاه های مختلف است. در واقع طراحی این محصول با ظاهری کلاسیک و مینیمال و البته زیبا به هیچ وجه این شک را ایجاد نمیکند که شما یک وسیله خاص برای مختل کردن سیگنال در اختیار دارید! این مسئله به خصوص برای کسانی که نمی خواهند جلب توجه خاصی در این زمینه ایجاد کرده و در عین حال کیفیت و شیک بودن برایشان مهم است می تواند نکته ای مثبت به شمار بیاید.
در ساختار این محصول از چندین لایه مختلف کننده سیگنال رادیویی و یک لایه مختل کننده NFC استفاده شده است. نتیجه آنکه این ساختار می تواند فرکانس های رادیویی ۱۲۵ تا ۱۳۵ کیلوهرتز، ۱۳.۵۶ مگاهرتز (مختص NFC و RFID)، ۴۳۳ مگاهرتز و ۸۰۰ مگاهرتز تا ۲.۴ گیگاهرتز را مختلف کند. این یعنی این محصول توانایی مختل کردن سیمکارت های مختلف از سراسر دنیا را در اختیار دارد. همچنین سازنده اعلام کرده که این محصول توانایی محافظت از بزار ها در برابر تشعشعات الکترومغناطیس و الکتریسیته ساکن را نیز دارد. اساس کار این محصول به سال ۱۸۷۳ و ساخت قفس فارادی باز می گردد. قفس فارادی یک محفظه رسانا است که با شارژ شدن آن حتی به مقدار بسیار زیاد، هیچ آسیبی به فردی که داخل آن وجود دارد نمیرساند. قفس فارادی علاوه بر اینکه محافظی در برابر امواج بیرونی است، عبور امواج از درون قفس به بیرون را نیز مسدود می کند.
نمونه ای از قفس فارادی
مدلی که برای بررسی در اختیار ما قرار گرفته از سری محصولات Full Shielding این شرکت است و می تواند تمامی سیگنال ها را مختل کند. این مدل دارای محفظه ای است که می تواند میزبان گوشی های با صفحه نمایش بزرگ بوده و یک جیب اضافی نیز برایش در نظر گرفته شده است که می توان کارت های بانکی را در آن قرار داد. درپوش این کیف دارای یک آهنربا بوده و دو جفت نوار فنری شکل نیز که در عرض کیف قرار گرفته اند، به طور کامل ورودی این کیف را بسته نگه می دارند. بدین ترتیب زمانی که یک گوشی یا هر وسیله دیگر درون آن قرار گیرد به طور کامل دور تا دور آن بسته خواهد بود. تنها پس از چند ثانیه قرار گرفتن گوشی در داخل کیف، سیگنال های فعال همگی مختلف شده و گوشی در حالت No Service قرار خواهد گرفت. اگر با گوشی تماس بگیرید و Voicemail فعال باشد، تماس گیرنده می تواند برایتان پیغام بگذارد. قابلیت NFC و دیگر بخش های ارتباطی گوشی نیز به طور کامل غیر فعال می شوند. در این حالت Silent Pocket نقش قفسی را دارد که امکان ارتباط وسایل قرار گرفته در داخل آن با دنیای بیرون را به طور کامل از بین می برد و ابزار های قرار گرفته در داخل آن به طور کامل ایزوله خواهند شد.
با خارج کردن گوشی و در مدت زمانی بسیار کوتاه، دوباره سیگنال های گوشی به حالت اولیه باز گشته و پیغام ها و تماس هایی که با شما گرفته شده نمایش داده می شوند (البته در صورتی که فرد مورد نظر برایتان پیغام صوتی گذاشته باشد). یکی از مواردی که در ابتدا به ذهن میرسد این است که انجام این کار ممکن است به افزایش مصرف باتری منجر شود (زمانی که گوشی در محیطی با سیگنال ضعیف قرار میگیرد تلاشی فزاینده برای یافتن سیگنال انجام می دهد که در نهایت منجر به مصرف بیشتر باتری می شود). اما در Silent Pocket اوضاع فرق میکند، زیرا در این حالت سیگنال به طور کامل مختل شده و قرار گرفتن در حالت No Service باعث می شود تا گوشی دیگر تلاشی برای یافتن سیگنال قویتر انجام ندهد (زیرا اصلا سیگنالی وجود ندارد که جستجو برای یافتن سیگنال قویتر بخواهد نتیجه ای در بر داشته باشد!).
محصولات Silent Pocket گزینه مناسب برای کسانی است که به هر دلیل می خواهند به نحوی سیگنال های گوشی خود را مختل کرده و یا قصد دارند ابزارهایی که از سیگنال رادیویی بهره می برند را از دسترس خارج کنند. آنچه در آزمایش ها مشاهده کردیم نشان داد که این کار به خوبی انجام شده و کاربر می تواند از حذف کامل سیگنال ها اطمینان خاطر داشته باشد، بدون آنکه نیاز به فعال کردن حالت Flight Mode یا خاموش کردن گوشی باشد.
برای این پارازیت ها که کار ماکرویزه کردن محیط زندگی ما رو انجام میدن هم به کار میاد
ممنون بابت خبر، اگر میشه راجع به “قفس فارادی” هم مطلبی ترجمه کنید.
برای گوشی میشه از این ویژگی استفاده گرد…اما دستگاه های دیگه ای که از فرکانس های رادیویی پشتیبانی میکنند دیگه حالت پرواز ندارن
اگه بخوام سیگنالش رو مختل کنم میزارمش رو حالت پرواز خیلی راحت و جمع و جور