با اینکه صحبتها راجع به ویروس کرونا و مسائل پیرامون این بیماری بسیار ضد و نقیض است، اما چیزی که شاهد آن هستیم این است که انسانها به واسطه این ویروس در حال از دست دادن جان خود هستند بنابراین مسئله کاملا جدیست. تقریبا میتوان گفت تمام جهان دیگر درگیر این ویروس هستند و افراد بسیاری در حال تلاش برای کنترل شیوع این بیماری میباشند. در این بین افراد خیر و ثروتمند نیز به سهم خود در راستای مهار کرونا ویروس تلاش میکنند. بنیاد خیریه گیتس از جمله معروفترین بنیادهای خیریه است که بار دیگر در راستای خدمت به بشریت، کمک مالی چشمگیری را انجام داده است.
بنیاد خیریه گیتس ،پایه ثابت حرکتهای انسان دوستانه
بیل گیتس را میتوان یکی از مهم ترین شخصیتهای دنیای تکنولوژی دانست که با اینکه اکثریت ما وی را به خاطر ثروت فوق العاده زیادش و اینکه چندین سال ثروتمندترین مرد جهان بود میشناسیم، گیتس ثابت کرده بزرگترین ثروتش، قلب بزرگیست که در سینه دارد. بیل گیتس به همراه همسرش ملیندا گیتس در سال 2000 “بنیاد خیریه گیتس” را تاسیس کردند و در طول این 20 سالی که میگذرد، کمکهای انسان دوستانه بسیاری به خصوص در زمینه سلامت پزشکی در کشورهای فقیر و کم درآمد ارائه دادهاند.
اکنون گیتس برای کند کردن روند شیوع کرونا ویروس پا به میدان گذاشته است. به عقیده گیتس، کرونا از آن دسته از ویروسهاییست که در هر قرن یک بار مانند آن پدیدار میشود. بنیانگذار مایکروسافت در مصاحبه با مجله پزشکی New England گفته است با کمک به کشورهای آفریقایی و آسیای جنوبی می توانیم جان انسانهای بسیاری را نجات دهیم و همچنین روند شیوع جهانی این ویروس را کند کنیم. ویروس کرونا که در چین ظاهر شد، اکنون 46 کشور را در سراسر جهان درگیر کرده است و با رسیدن به کشورهای خاورمیانه همچون ایران، سرعت شیوع خود را افزایش داده است و تعداد افرادی که بر اثر این ویروس کشته میشوند نیز به سرعت در حال افزایش است.
تاکید گیتس بر روابط دیپلماتیک بهتر برای مهار کروناویروس
بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس به منظور مبارزه با شیوع این ویروس، 100 میلیون دلار کمک کرده اند. سازمان جهانی بهداشت دولتها را به اقدامات پیشگیرانه از شیوع هر چه بیشتر کرونا موظف کرده است. این پیشگیریها میتواند روند شیوع ویروس را در سراسر جهان آهسته کند. این در حالیست که به گفته دکتر مایک رایان، رئیس برنامههای اضطراری سازمان جهانی بهداشت، نظامهای سلامتی سراسر جهان آمادگی لازم را ندارند. بیل گیتس معتقد است باید سرمایهگذاری بیشتری برای نظارت بر این بیماری و استفاده از فناوریهای جدید برای افزایش سرعت توسعه ایمنی و سلامت با واکسن و داروهای تاثیرگذار صورت بگیرد.
علاوه بر راهکارهای فنی، رئیس سابق مایکروسافت به روابط دیپلماتیک بهتر میان کشورها برای اشتراک گذاری صریح اطلاعات و صرف بودجههای سنگینتر در راستای ساخت واکسن و داروهای این بیماری تاکید کرده است. متاسفانه تاکنون هیچ روند امیدوارکنندهای در ساخت واکسن کرونا ویروس صورت نگرفته است اما امید میرود با ساخت واکسن این بیماری، شاهد ریشهکن شدن آن برای همیشه باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید