درست قبل از اینکه توییتر اعلام کند پیشنهاد خرید ۴۴ دلاری ایلان ماسک را میپذیرد، ثروتمندترین مرد جهان در توییتی نوشت امیدوار است بدترین منتقدانش نیز در این شبکه اجتماعی باقی بمانند. او ادعا میکند که آزادی بیان دقیقاً همین است. جف بیزوس، چهرهی سرشناس حوزهی فناوری که در روزهای نهچندان دور ثروتمندترین فرد دنیا بود، به تازگی تعهد آزادی بیان ایلان ماسک را به شیوهای جالب به چالش کشیده است.
او به نقل از توئیت خبرنگار نیویورک تایمز اشاره کرد که منافع تجاری تسلا در چین میتواند راهی برای حفظ اهرم مالی توییتر باشد. او گفت: «سوال جالبی است. آیا دولت چین کمی اهرم فشار بر میدان شهر به دستآورده است؟»
واکنشها به تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک
بزوس تنها فردی نیست که درباره تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک و تعهد آزادی بیان او سؤالاتی در ذهن دارد. به نظر میرسد که کارمندان توییتر نیز واکنشهای مختلفی به این موضوع داشتهاند. با این حال، بر خلاف اکثر آنها، بزوس صاحب واشنگتن پست است و دارایی خالص او (177.5 میلیارد دلار) در محدوده ایلان ماسک (264.6 میلیارد دلار) است.
گزارشها حاکی از آن است ایلان ماسک برای بستن قرارداد با مشکل خاصی از سوی نهادهای تنظیم مقررات روبرو نمیشود. اما اعمال فشار از سوی یک دولت خارجی یکی از راههایی است که میتواند دردسرساز شود، حتی اگر چند میلیارد دلار و مقداری زمان اضافی در اختیار داشته باشید.
البته، همانطور که ایلان یک بار اشاره کرد: توئیتر سرگرمکننده است. و احتمالا افراد زیادی به همین شکل با هم شوخی میکنند؛ یعنی از طریق تخریب یکدیگر در فیسبوک و دیگر شبکههای اجتماعی. یا شاید هم جف مانند بسیاری از ما باشد و در مورد اینکه چه کسی ممکن است چند ماه آینده DMهای رمزگذاری نشده او را داشته باشد، کمی نگران است.
این احتمال نیز وجود دارد که همه چیز کمی بیش از حد زود پیشرفته باشد. بزوس در ادامه توییت تند خود در حدود 90 دقیقه بعد در دو توییت دیگر نوشت که پاسخ “احتمالاً نه” است. ماسک در گذر از این نوع پیچیدگی بسیار خوب است.
دیدگاهتان را بنویسید