در شرایطی که سراسر زندگی ما را وسایل دیجیتالی مانند گوشی های هوشمند، لپتاپ و.. احاطه کرده اند، زندگی ما ناخواسته به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود. اما سبک جدید زندگی ما مثبت تر از قبل است یا منفی تر؟ طبق تحقیقاتی که در سال 2016 در آلمان با حضور 6500 نفر از کارمندان مشاغل مختلف انجام گرفته است، نتایج رضایت بخش نبوده است.
در حدود 60 درصد از افراد شاغل در آلمان از تجهیزات دیجیتالی در محل کار خود استفاده میکنند. آنها معتقدند زندگی با این تجهیزات آسان تر است، اما در کنار آن فشارهای کاری نیز افزایش می یابد. میلیون ها نفر به دلیل افزایش استفاده از لوازم دیجیتال، افزایش فشار و استرس را در خود احساس میکنند. نتیجه تحقیقات نیز نشان داد که استفاده از تجهیزات دیجیتال در محیط کار، اگرچه باعث کاهش فشار بدنی می شود، ولی فشارهای روحی را افزایش میدهد. کارمندان نیز از عواملی مانند افزایش حجم کاری و فشار در مدت زمان کمتر و مزاحمت و حواس پرتی که این ابزارها برای آنها در محیط کاری فراهم میاورند، ابراز نارضایتی کردند. شما تأثیر دنیای دیجیتال در زندگی خودتان را مثبت ارزیابی میکنید یا منفی؟
خوبه بنظرم ولی چشمامون داغون شد خدایی:smiley0
خیلی از دهه 60 ها کمبود روابط اجتماعی شون رو خواستن با فیسبوک پر کنن دهه 70 با اینستاگرام آیا شد؟
بدتر دچار افسردگی شدن چون میدیدن یه بچه هم سن سال خودشون دارن بهترین لذت از زندگی شون میبرن( ماشین میلیاردی ویلاهای لوکس و…) اما اونا تو حسرت یه پراید موندن
دنیای مجازی فقط برای بچه مایه دار است که پشت یه دیوار شیشه ای امن دارن زندگی میکنن
و تعداد لایک و فالوارشون شب بهم نشون میدن سلامتیش شات خالی میکنن…
خلاصه دنیا زمین بازی پولداراست ما فقط به دنیا اومدیم که استادیوم خالی نباشه
این سوال جواب مشخصی نداره در کل باید گفت هر چیزی نیاز به سواد داره سواد رسانه ای هم سوادیه که برای تعامل بهتر با رسانه ها باید دونست که متاسفانه همانگونه که برخی افراد می گویند در این زمینه ابتدا وسایل و اسباب رسانه آمده و پس از آن سوادش ( البته هنوز بعضی حتی سوادش رو هم یاد نگرفتند ) . افراط نیز مشکل دیگری است که در این زمینه وجود دارد . اگر ما زمان مشخصی را به ابزار های الکترونیکی اختصاص دهیم باز هم تعاملمان با آنها سودمند تر می شود.
اگر این دونکته را رعایت کنیم نه تنها تکنولوژی آسیب رسان نمی شود بلکه اسباب راحتی ما را هم فراهم می کند…