با حرکت جامعه بشری به سمت انرژیهای تجدید پذیر و پاک، هر روزه شاهد خبرهای مختلفی از راههای تامین انرژی هستیم. از طرفی شرکتها هم در حال تولید محصولات برقی بیشتر هستند تا قدمی در این راه برداشته باشند. حال انگلستان برای قطع وابستگی خود به سوختهای فسیلی اقدام به تولید توربینهای بادی برای جذب نیروی باد در دریاها کرده است تا هدف تامین انرژی هر خانه با توربین بادی را میسر کند. برای جزئیات بیشتر با سخت افزار مگ همراه باشید.
انگلستان جزء اولین کشورهای اروپایی بود که اقدام به تامین انرژی پاک کرده بود. برای ذکر چند نمونه، دولت انگلستان پیشنهاد پرداخت نقدی و اعطای وام به شهروندان برای دور شدن از وسایل نقلیه موتور احتراقی در برنامههای خود جای داده و در سال 2018 مقرراتی را پیشنهاد کرده است تا در صورت ساخت خانه جدید، شارژر EV برای شارژ وسایل نقلیه برقی در آن تعبیه شود.
هر چند برنامههای این کشور در آنجا متوقف نشده است. به عنوان بخشی از تلاش گستردهتر برای تسریع انتقال آن به منابع انرژی پاک، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اکنون ادعا میکند که دولت حدود 160 میلیون پوند (یعنی تقریباً 207 میلیون دلار) در فناوری توربینهای بادی سرمایه گذاری خواهد کرد.
به بیان دقیق تر، این پول برای ساخت کارخانههایی استفاده میشود که بتوانند این توربینهای بادی مولد انرژی را تولید کنند و همچنین بندرهایی بسازند که بتوانند آنها را مستقر کنند.
انگلیس تلاش خواهد کرد تا سال 2030 با استفاده از این توربینها به تک تک خانههای انگلیس، اسکاتلند، ایرلند شمالی و ولز برق دهد. در مجموع، انگلستان قصد دارد حدود 40 گیگاوات انرژی بادی تولید کند تا به این موفقیت دست پیدا کند.
هدف تامین انرژی هر خانه با توربین بادی فوق العاده بلند پروازانه است، حتی برای یک کشور اروپایی! و مشخص نیست که آیا رهبران انگلیس قادر به تحقق آن هستند یا خیر. وقتی وظیفه شما در واقع انتقال کل کشور به شکل دیگری از انرژی است، به نظر میرسد ده سال زمان زیادی نیست.
من خودم چندتا پروژه توربین بادی داشتم
بنظر من همچین چیزی برای هر خانه غیر ممکنه چون
یه توربین بادی تعداد قطعات بکار رفته توش از 10 تا ماشین روهم رفته بیشتره
بالای 2000 تا قطعه داره
و بسیار گرون
تازه هزینه نگهداری و سرویسشون خیل سخت و زیاده
مخصوصا مزارع نزدیک سواحل دریا که فاصلشون از ساحل 45 متر باید باشه
بعد صدای زیادی تولید میکنن
و شما به این توجه نکردید
که توربین بادی عمرش 20 ساله و
همیشه باد نمیاد که این هارو بچرخونه
مگر برای شهر ups مرکزی بزارن که هزینش دیوانه کنندس
جنس توربین بادی از کامپوزیته متشکل از الیاف شیشه است
کلا بدرد این میخورن که بار شبکه رو یه کمیشو جبران کنن