پیشرفت در صنعت تراشه ها با سرعت در حال ادامه است و تا سال 2020، احتمالا نسل بسیار پیشرفته ای از پردازنده های موبایل را شاهد خواهیم بود که انقلابی جدید را در این صنعت رقم خواهند زد. کوالکام به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تراشه های موبایل که تامین کننده بسیاری از سازندگان اصلی گوشی های هوشمند محسوب میشود، از جمله شرکت های تاثیر گذار در آینده این صنعت است و مطمئنا در آینده نوآوری های زیادی را از این تراشه ساز امریکایی شاهد خواهیم بود. هر چند شاید ویژگی جدید نسل بعدی تراشه های این شرکت، یک ویژگی خلاقانه و کاملا نوآورانه نباشد. در صورتی که شایعات صحیح باشند، نسل بعدی پردازنده های موبایل کوالکام دارای ساختار سیلیکونی 12.4 * 12.4 میلی متری با معماری 7 نانومتری شرکت TSMC خواهد بود که تا اینجا همه چیز پیش بینی شده است و جایی برای غافل گیری نیست.
مسئله ای که خبر جدیدی محسوب میشود و به تازگی عنوان شده این است که پردازنده های نسل بعد کوالکام احتمالا به NPU مستقل، یا واحد پردازش مبتنی بر شبکه عصبی مجهز خواهد بود که پردازش های مبتنی مرتبط با هوش مصنوعی را انجام خواهد داد. این اولین باری نیست که چنین قابلیتی با پردازنده های موبایل همراه خواهد شد و پیش از کوالکام، هواوی چنین قابلیتی را در چیپست های Kirin گنجانده است و وظیفه پردازش های مبتنی بر هوش مصنوعی را در گوشی های ساخت این کمپانی به دوش میکشند.
در اسنپدراگون 845 که پرچمدار فعلی پردازنده های موبایل شرکت کوالکام است، پردازش های مبتنی بر هوش مصنوعی توسط پردازشگر اصلی در کنار دیگر پردازش ها انجام میشود. جدا کردن این دو نوع پردازش ها مطمئنا باعث میشود در آینده سرعت پردازش گوشی های هوشمند افزایش پیدا کند و عملکرد دستگاه بهینه تر شود. هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی در CES 2018 بود و قابلیت های مربوط به این فناوری به زودی در دستگاه های میان رده هم فراگیر خواهد شد بنابراین تصمیم کوالکام برای در نظر گرفتن یک واحد پردازشی مستقل برای کارها مربوط به آن، منطقی و درست است.
دیدگاهتان را بنویسید