یکی از فرآیندهایی که در بسیاری از کشورهای تولید کننده اتومبیل در دنیا انجام می شود، آزمایشات شبیه سازی تصادفات برای ماشین های جدید است. هدف از این آزمایشات بررسی نحوه واکنش خودرو به یک تصادف و مشاهده نقاط ضعف موجود در طراحی و استحکام بدنه آن می باشد تا با رفع این اشکالات، خریداران و سرنشینان در هنگام بروز حوادث احتمالی با کمترین آسیب های جسمی مواجه شوند. به همین منظور استانداردهای زیادی وجود دارد که موسسات برگزار کننده این آزمایشات بر مبنای آنها به خودروهایی که در تست ها شرکت کرده اند امتیازاتی نسبت می دهند. برای مثال در ایالات متحده و انگلستان داشتن 5 ستاره امنیتی به معنی ایمنی بسیار بالای خودرو بوده و به همین ترتیب 0 ستاره یعنی با یک فاجعه روبرو هستیم.
اما معمولا خودروهایی که در این کشورها تولید می شوند حداقل استانداردها را رعایت کرده و به ندرت شاهد عرضه خودروهایی با کمتر از 3 ستاره ایمنی به بازار هستیم. با این حال کشورهایی مانند هند هم وجود دارند که نیازمند تولید خودروهای ارزان قیمت برای جمعیت بسیار زیاد خود می باشند و یکی از ساده ترین راه ها برای کاهش قیمت تمام شده ماشین، کاستن از توانایی و مقاومت بدنه و شاسی آن با استفاده از مواد ضعیف تر می باشد. در ویدئویی هایی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، آزمایش شبیه سازی تصادفات برای 4 خودرو انجام شده که همگی آنها از نظر ایمنی 0 ستاره دریافت کرده اند! به بیان ساده تر، استفاده از این خودروها به معنی احتمال بسیار بالای آسیب های شدید در هنگام تصادفات و مرگ با احتمال زیاد می باشد. آزمایشات در لندن و در سازمان NCAP انجام شده اند که نهادی برای پشتیبانی از توسعه برنامه های آزمایش تصادفات جدیدی در بازارهای کشورهای در حال توسعه است. خودروهای مورد بررسی در این آزمایش که نتوانسته اند از آن سربلند بیرون بیایند عبارت اند از رنو Kwid (که قرار است در بازار ایران هم به فروش برسد)، Maruti Suzuki Celerio، Mauruti Suzuki Eeco و Mahindra Scorpio. پیشنهاد می کنیم این ویدئوهای دیدنی را از دست ندهید:
پراید 3 میلیونی که باید حتماً خدای ایمنی باشه !!!!! :o:o:o:D:D
مثل بعضیها که فکر میکنند با این قیمت سوسیس و کالباس باید گوشت آهو باشه !!!!!
رنو کوئید همون جایگزین احتمالی پراید در ایران، یه خودرو 0 ستاره دیگه در ایمنی با قیمت نوجومی( جای تبریک داره ) ، وحشتناک اینه که تو این 4 تا ویدئو بدترین عملکرد رو داشت و بعد از برخورد با سرعت 64 کیلومتر رسما موتور اومد تو دهن راننده B-)
مرگ دست خداست پراید و امثال اون وسیله هستن
ماشینهای ما که تو این تستها صفر هم نمیگیرن.
جالب بود ما معمولا تست ماشین های با امنیت بالا و نسبتا بالا رو میبینیم ولی وقتی اینارو مقایسه میکنی فرق رو میبینی مخصوصا خود راننده که آسیب جدی توی این ماشینا میبینه البته بقیه سرنشینان زیاد آسیب ندیدن حتی بغل راننده:-bd
واقعا دیدن تست ها تن آدمو میرلزونه………..:-bd
منون خیلی مطلب با ارزشی بود چون یه جورایی مربوط به جونمون میشه بخصوص ما ایرانیها فکر کنم اگر پراید رو هم گذاشته بودند برای تست از 5 ستاره امتیاز 5- دریافت میکرد همین پراید قاتل و ماشینهای فوق العاده بی کیفیت چینی خیلی از خانواده ها رو تو کشورمون داغ دار کرد و میکنه :smiley5