شرکت سونی اکنون چندین تجارت مهم و پر سود را به شکل هم زمان رهبری می کند. از سویی این شرکت همان خط مشی سابق خود را دنبال می کند و در بازار لوازم الکترونیک نظیر تلویزیون فعال است و از سوی دیگر هم، سران این شرکت قدیمی چند صباحی است که بخت خود را در بازار های جدید تری همچون بازار تلفن های هوشمند نیز آزموده و می آزمایند. البته در این میان باید به حضور سونی در دنیای بازی های کامپیوتری و تولید کنسول های بازی خانگی و دستی نیز اشاره کرد که در کنار ساخت دوربین های دیجیتال و مواردی از این دست، موفقیت های در خوری را برای سران این شرکت به ارمغان آورده است. مسلماً برای حضور موفق و هر چه گسترده تر در این بازار های پر منفعت، نیاز به بهره گیری از تکنولوژی های نوین و امتحان پس داده بیش از هر چیز دیگری احساس می شود. و یکی از راه های به دست آوردن امتیاز استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و کارآمد برای شرکت های بزرگ و ثروتمند، تصاحب شرکت ها و موسسات کوچک تری است که به اختراع، تولید و توسعه ی تکنولوژی های مذکور مشغول هستند. کاری که سونی به تازگی تصمیم به انجام آن گرفته است.
روز گذشته شرکت سونی در وب سایت رسمی خود خبر از تصاحب کامل شرکت بلژیکی Softkinetic Systems پس از مذاکره ای همه جانبه با مدیران و سهام داران این شرکت و به توافق رسیدن با آن ها داد. شرکت Softkinetic در حال حاضر در مقر اصلی خود واقع در بروکسل بلژیک قرار گرفته است و چیزی حدود 77 کارمند در آن به فعالیت مشغول هستند. فعالیت اصلی کارکنان این شرکت کار بر روی توسعه ی تکنولوژی TOF (Time of Flight) محسوب می شود که در سنسور دوربین ها کاربرد دارد و به منظور ثبت تصاویر متنوع در فواصل گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. این شرکت همچنین به طراحی و تولید نرم افزار های مبتنی بر این تکنولوژی کارآمد نیز اشتغال دارد. حال به موجب قرارداد جدیدی که سونی با سران شرکت Softkinetic منعقد ساخته است، حق امتیاز تمامی تکنولوژی ها، نوآوری ها و اختراعات این شرکت در اختیار سونی قرار خواهد گرفت و در واقع فعالیت های شرکت Softkinetic از این پس تحت سرپرستی و نظارت سونی ادامه خواهد یافت.
به نظر می رسد که سونی قصد دارد با تلفیق تکنولوژی های Softkinetic با تکنیک ها و سیستم های ابداعی خود، نسل جدیدی از سنسور ها را به بازار عرضه کند و فعالیت های خود در زمینه ی تصویر گری دیجیتال را قدرتمند تر از پیش ساخته و آن ها را هر چه بیشتر گسترش دهد. اما مسلماً یکی از خیز های بلند سونی پس از تصاحب شرکت Softkinetic سلطه ی هر چه بیشتر بر دنیای واقعیت مجازی خواهد بود. هر چه باشد شرکت Softkinetic تجربیات گران بهایی را در این زمینه اندوخته است. اعضای این شرکت چندی پیش در همکاری با شرکت Vrvana موفق به ساخت نخستین هدست واقعیت مجازی شده اند که از دوربینی مجهز به تکنولوژی TOF بهره می برد. در واقع اعضای شرکت Vrvana با بهره گیری از ماژول DS536 شرکت Softkinetic که از تکنولوژی TOF در سنسور دوربین خود استفاده می کند، موفق به ساخت یک هدست سه بعدی کامل و همه جانبه با کیفیت تصویری بالا و دوربین دو گانه در دنیای واقعیت مجازی شده اند. نکته ی جالب در مورد ابزار مذکور این است که هدست یاد شده برای کار کردن هیچ نیازی به ابزار جانبی خاصی ندارد و خود به شکل مستقل در قالب یک هدست واقعیت مجازی سیار قادر به فعالیت است. حال با تصاحب شرکت Softkinetic توسط سونی تمامی تکنولوژی ها و نو آوری های خلق شده به دست اعضای این شرکت در اختیار سونی قرار خواهد گرفت و بنا بر این هیچ بعید نیست که ما به زودی شاهد به کار گرفته شدن تمامی تکنولوژی های اختصاصی این شرکت به خصوص تکنولوژی TOF در ابزار انحصاری مبتنی بر واقعیت مجازی سونی یعنی هدست Play Station VR باشیم. همان گونه که می دانیم هدست واقعیت مجازی سونی هنوز به بازار عرضه نشده است و این امر در سال 2016 میلادی صورت خواهد پذیرفت. بنابر این هنوز برای مجهز تر ساختن این ابزار آینده دار زمان قابل توجهی باقی مانده است و به همین دلیل از هم اکنون می توان شاهد این احتمال بود که اعضای سونی دست به کار شوند و توسط توانایی های منحصر به فرد شرکت Softkinetic هدست واقعیت مجازی خود را با ساختاری قدرتمند تر از حال حاضر به بازار مصرف عرضه نمایند. بنا بر این هیچ بعید نیست اگر پس از عرضه شدن هد ست Play Station VR شاهد این نکته باشیم که سنسور های دوربین این ابزار مبتنی بر واقعیت مجازی همگی به تکنولوژی TOF مجهز شده اند و از ماژول های اختصاصی Softkinetic بهره می برند. پس باید منتظر ماند و دید که به خدمت گرفتن توانایی های قابل توجه شرکت Softkinetic چه تاثیری بر حضور سونی در دنیای واقعیت مجازی و همچنین بازار دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای خواهد گذاشت.
برای با خبر شدن از آخرین اطلاعات در زمینه تجهیزات الکترونیک، بازی ها و مطالب مختلف در زمینه تکنولوژی، کانال وب سایت سخت افزار در تلگرام را فراموش نکنید. اگر آخرین نسخه از این برنامه را روی موبایل یا رایانه نصب کرده اید تنها با کلیک کردن (یا تپ کردن) روی آدرسhttps://telegram.me/sakhtafzarmag می توانید در کانال ما عضو شوید. همچنین برای اطلاع از دقیق ترین مشخصات و قیمت های گوشی های هوشمند در بازار ایران می توانید به وب سایت کالای ما به نشانی https://kalamag.com مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید