ادعای اینتل در مقایسه Comet Lake و Renoir. با توجه به افشا کننده معروف rogame اینتل ظاهرا یک لپ تاپ مجهز به Comet Lake Core i7 10750H و گرافیک 90 وات GeForce RTX 2060 را با یک لپ تاپ مجهز به Renoir Ryzen 9 4900HS و گرافیک 65 وات GeForce RTX 2060 Max-Q در اسلایدهای خود مقایسه نموده تا برتری محصول خود در فریم دهی را به نمایش بگذارد.
همانطور که اشاره کردیم، افشا کننده rogame به تازگی متوجه نحوه بازاریابی عجیب اینتل شده، در یک اسلاید برای ارائه در Intel Partner Connect ما شاهد هستیم که MSI GL65 با چیپ Core i7 10750H و گرافیک 90 وات Nvidia GeForce RTX 2060 با نوت بوک Asus Zephyrus G14 مجهز به یک پردازنده AMD Ryzen 9 4900HS و گرافیک 65 وات Nvidia GeForce RTX 2060 Max-Q مقایسه شده تا 20 درصد کارایی بهتر در عناوینی مانند Assassin’s Creed Odyssey و Rainbow Six Siege را به نفع اینتل نشان دهد.
ادعای اینتل در مقایسه Comet Lake و Renoir
به شکل طعنه آمیزی علی رغم آن که ماشین اینتل با گرافیک 90 وات RTX 2060 Max-Q از 38 درصد توان حرارتی بالاتری نسبت به نمونه 65 وات حاضر در ماشین AMD استفاده میکند اما عملکرد تنها به “تا 20 درصد بهتر” محدود شده است.
این اسلاید تایید میکند که نسخه 90 وات GeForce RTX 2060 مشخصا سریعتر از نسخه 65 وات خواهد بود. در پایین اسلات یک توضیح کوچک نوشته شده که “فرکانس و عملکرد قطعاتی غیر از پردازنده مرکزی در هر سیستم ممکن است متفاوت باشد”.
در حالی که ادعای اینتل مبنی بر عملکرد بهتر در گیمینگ با قیمت پایینتر (MSI GL65) نسبت به نوت بوک Asus Zephyrus G14 از نظر فنی صحیح است اما بخش اعظم این ماجرا بخاطر تفاوت پیکربندی گرافیک میباشد. در مقایسهای دیگر میتوانیم Acer Swift 3 با قیمت 630 دلار و پردازنده AMD Ryzen 7 4700U را مثال بزنیم که عملکرد گیمینگ بهتری از مدل Lenovo Yoga C940-14 با چیپ Ice Lake و قیمت 1474 دلاری ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید: تشریح چیپ Renoir – آیا نسخههای دسکتاپی از خطوط PCIe بیشتری بهره میبرند؟
بیشتر بخوانید: مقایسه 1165G7 و 4700U در 3DMark – برتری قابل توجه گرافیک مجتمع Xe
خیلی خوشم اومد که اپل اینتل رو کنار گذاشت و رفت سراغ آرم یعنی ایول داره این کارش
خیلی دلم میخواست اگه اینتل:
۱ ارزونتر از AMD بود
۲ طراحیش در اسرائیل انجام نمیشد
باز هم اینقد نظرات عجیب و غریب در موردش میدادن؟
البته نظراتو بخونین متوجه میشین که عموما استفادشون یا بازی هست یا کپی فایل!
بماند که درصد خرابی AMD رو لحاظ نمیکنن
من همیشه گفته بودم اینتل با حقه بازی و دستکاری بنچمارک ها زودپزهای خودش رو به عنوان محصولات برتر نشون میده بنده خودم پردازنده ام amd هست و ۴ هسته ای و مال سال ۲۰۱۳ واقعا چندین کار رو با هم انجام میدم عین خیالش نیست و عالی کار میکنه حتی یکی از دوستام اومد خونمون خیلی ادعاش میشد سیستم شناسه وقتی پای سیستم من نشست گفت عجب سیستمی داری کدوم مدل اینتل و کی خریدی خیلی قدرت خوبی داره وقتی بهش گفتم amd هست و نصف اینتل هم قیمت داره به طور کامل هنگ کرده بود و حرف نمیزد
معلومه که متاسفانه شرکت های بنچمارک میان از اینتل پول میگیرن تا این کثافت کاری ها رو لاپوشونی کنن
یک عمر اینتل با تبانی کردن جیب مشتری هاش رو با هزار تا کلک زده تا نشون بده که بهتر از amd هست من فکر می کنم حتی فرکانس دم ها هم دستکاری شده و توان مصرفی هم همینجور و یا حتی سیستم کولرینگ هم واقعا برای اینتل یک مدل بسیار پر قدرت تر و برای amd یک مدل ضعیفتر انداختن که حتی توی فرکانس بوست کمتر توان رقابت با اینتل رو نشون بده و ضعیفتر و ناکارامد به نظر برسه
افرین اینتل که تونسته با گرافیگ قوی تر فریم بیشتری بگیره 🙂
اصلا همیشه میترکونه این شرکت
قبلا گفتم به بنچمارک ها دیگه
اعتمادی نیست برای همه شرکت ها
نه دیگه تیشه به ریشه همشون نزن انودیا نه ای ام دی هیچ وقت بنچمارک دروغی ارائه ندادن… بنچمارک دروغ زیاد از این دو شرکت شرکت منتشر میشه ولی اینکه خود شرکت پشتش باشه نبوده
اینتل…بازی با افکار .بازی تکراری