موضوع پارازینت و مشکلات ناشی از آن در سال های اخیر همواره بخشی از مذاکرات و آمد و شدهای سازمان هایی همچون وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات، مجلس و حتی وزارت اطلاعات بوده است. چند سال قبل و پس از انتشار خبرهای اولیه مبنی بر انتشار احتمالی پارازیت در شهرهای مختلف هیچ سازمان یا نهادی مسئولیت آن را بر عهده نگرفت و حتی برخی از مسئولین وقت وجود ارسال کننده های پارازیت در کشور را به کلی تکذیب کردند. با این حال تحقیقات نمایندگان مجلس و انتشار گزارش وزارتخانه های بهداشت و ارتباطات در زمینه پارازیت مشخص کرد این عوامل مزاحم در کشور وجود دارند و حتی سطح آنها در برخی از نقاط شهری در ایران به آستانه هشدار رسیده است. به گفته وزارت بهداشت پارازیت ها می توانند عامل بیماری هایی همچون سرطان خون و نازایی باشند و به همین دلیل توجهات بیشتری به این موضوع معطوف شد. با این که پس از گذشت چندین سال از آغاز این ماجرا هنوز مشخص نیست نهاد مسئول در زمین ارسال پارازیت در کشور چیست، وزارت ارتباطات تلاش های خود را برای مقابله با این اثر ناخوشایند آغاز کرده است.
هفته گذشته وزیر ارتباطات از نصب 18 نمایشگر به منظور پایش پارازیت و امواج رادیویی به صورت آزمایشی در شیراز خبر داد و اعلام کرد این نمایشگرها به زودی در شهرهای دیگری که گمان وجود پارازیت و امواج رادویی مزاحم در آنها می رود نیز نصب خواهند شد. در گام دوم، وی امروز در مصاحبه ای اعلام کرد وزارت ارتباطات تا کنون به هیچ سازمانی مجوز استفاده از تجهیزات منتشر کننده پارازیت را نداده است. مصاحبه مورد نظر در روزنامه اعتماد به چاپ رسیده و در آن از قول وزیر ارتباطات آمده است :
مطرح كردن موضوعی با عنوان آنكه وزارت ارتباطات مرجع صدور مجوز برای ارسال پارازيت است، كذب است. وزارت ارتباطات هيچ نقش و دخالتی در ارسال پارازيت ندارد. من از جهت حق الناسی كه در رابطه با سلامت مردم بر گردن ما است اين موضوع را مطرح كردم نه از منظر سياسی كه دستگاهی بخواهد در اين باره توضيح دهد يا ندهد. ما در رابطه با سلامت مردم با كسی تعارف نداريم و توجه نمیكنيم كه چه كسی میخواهد عكسالعمل نشان دهد. البته چون بحث سلامت مردم در ميان است، دستگاهها كمال همكاری را خواهند داشت
او همچنین تلاش کرد تا به مردم اطمینان دهد آنتن های مخابراتی که در نقاط مختلف شهری نصب شده اند هیچ تاثیر منفی بر سلامت شهروندان ندارند و نیازی به نگرانی در این خصوص نیست. انتظار می رود اقدامات وزارت ارتباطات بتواند نهادهای مختلف را به مطالبه گری درباره پدیده ارسال پارازیت در کشور تشویق کرده و در نهایت با تصویب قوانینی مانع از تاثیر منفی بر سلامت مردم کشور شود.
خبرگزاری ایرنا – دی ماه 95
معاون وزیر بهداشت:امواج و پارازیت ها درابتلا به سرطان موثرند ([url]”http://www.irna.ir/fa/News/82356468″[/url])
پس لطف کنید رفرنس بدید!!! چون من کارشناس ارشد فیزیک اتمی – مولکولی هستم و 6 سال عمده منابع درسیم در مورد امواج الکترومغناطیس بوده!!!
تنها دو دسته امواج میتونن مخرّب باشن و سلامتی انسان رو تهدید کنن؛ یکی امواجی که فرکانسشون کمتر از موج مرئی باشه و یکی هم امواج باردار!! درصورتی که امواج مخابراتی (اعم از رادیویی، ماهوارهای، تلفن، تلویزیون، بلوتوث و…) تماماً فرکانسشون کمتر از نور مرئیه و هیچ اشکالی روی بدن ایجاد نمیکنن!!! اصلاً میزان و اندازهی موج که شما گفتید، توی امواج معنی نداره!! امواج تنها فرکانس (عکس طول موج) و شدّت (مرتبط با سرعت) دارند؛ که در حیطهی امواج مخابراتی، فرکانسها مشخّص هستند؛ پس میمونه شدّت موج که اون هم تنها توی میرایی موج مؤثّره!!! وگرنه که هر جسم در حال حرکتی داره موج ایجاد میکنه که هیچ و هیچ خطری از لحاظ سلامتی برای انسان نداره!!! واقعاً متأسّفم از اینکه عدّهای دارن از جهل علمی مردم استفاده میکنن و هر چیزی رو که دلشون میخواد رو علمی جلوه داده و به خوردشون میدن…
برادر نزن این حرفو…. خودت میدونی چرا اگه واقعاً موضوع پایان نامتون بوده باشه
میزان و اندازه تمامی امواج چه کوتاه چه بلند و چه امواج مایکرو اگر بالا تر از حد دستورالعمل های بین المللی (RF) انتشار پیدا کنند می توانند اثرات مخرب و جبران ناپذیر بر روی سلامتی انسان ایجاد کنند اثراتی همچون سرطان های مختلف افزایش آمار بارداری خارج رحم و… تازه به جز اثرات مخرب بر روی موجودات زنده میتونه اختلالات زیادی برای سیستم های شناسایی دیگه مثل سیستم های هوا شناسی ایجاد کنه “رئیس سازمان هواشناسی ایران، اعلام کرده است که پارازیتها میدان دید رادار تهران و برخی دیگر از شهرهای ایران را به دلیل «نویزهای الکترومغناطیسی ناشی از منابع مختلف» محدود کرده است و این موضوع را در پیشبینی نشدن طوفانی در خرداد ۱۳۹۳ که موجب کشتهشدن ۵ نفر در تهران شده بود مؤثر دانسته است.”
استفده از انتشار دهنده های پارازیت (در کنار امواج دکلهای تلفن همراه که عمدتاً غیر استاندارد هستند) بدون شک خالی از خطر نخواهد بود.
در این مورد میتونم تا صبح براتون ریفرنس ارائه بدم اگه بازم قانع نشدید…
“به گفته وزارت بهداشت پارازیت ها می توانند عامل بیماری هایی همچون سرطان خون و نازایی باشند”
میشه لطفاً منبع این حرف رو هم درج کنید؟!؟!؟
چون موضوع پایاننامهی من دقیقاً همین قضیّه بود و اثبات شده که پارازیت (امواج معکوسشدهی یک موج خاص) هیچگونه خطری نداره؛ چراکه اساساً پارازیت فقط یه اسمه که روی بعضی از امواج میزارن و در هر سانتیمتر مکعب از فضا، میلیونها موج میگذره که هر کدوم یا نهایتاً نصفشون رو میشه پارازیت نامید!!!
خوبه خودشونم میگن پارازیت عامل اصلی سرطان و هزار بدبختیه ولی با این حال همه جای ایران امواج پارازیت هست/-)
گند زدی (ترشه نه شوره)
لطفا فارسی و ضرب المثل هایش را پاس کاری نکنید.:emoji2:emoji1
هیچ ماست بندی نمیگه ماستش شوره