به گزارش رسانهی کرهای Elec today، سامسونگ در مواجهه با مشکلات کمبود تراشه، توقف تولید و عرضه گلکسی S22 FE را انجام داده و این نسخهی محبوب از سری S احتمالا دیگر منتشر نمیشود. به نظر میرسد شایعات قبلی مبنی بر عدم عرضه این گوشی صحت داشته و هیچ نشانهای از دستگاهای با شماره مدل SM-S900 و مشخصات نرمافزاری وجود ندارد و اگر سامسونگ به ساخت این گوشی هوشمند مشغول بود حداقل یکی از مشخصات فوق به بیرون درز پیدا میکرد.
- تماشا کنید: بررسی گوشی گلکسی S22 اولترا سامسونگ – جذابترین پرچمدار اندرویدی بازار
- تماشا کنید: بررسی گوشی گلکسی S21 FE 5G سامسونگ
دلیل لغو نسخه 2022 سری گلکسی FE بیشتر به خاطر مشکلات صنعتی و کمبود تراشه عنوان شده است. سامسونگ با عرضه Galaxy S22 Ultra رکورد فروش تازهای را ثبت کرد و از آنجایی که محصول پرچمدار این سری، از اسنپدراگون 8 نسل 1 استفاده میکند، قرار بود که این پردازنده در گلکسی FE S22 نیز به کار گرفته شود، اما به دلیل کمبود چیپست قابل عرضه توسط کوالکام، ظاهرا سامسونگ تصمیم به لغو انتشار این مدل گوشی گرفته است.
در ابتدا این کمپانی تصمیم داشت نزدیک به 3 میلیون دستگاه گلکسی اس 22 FE را تولید کند زیرا این نسخه از گوشی مورد استقبال گستردهی طرفداران قرار گرفته بود، با این حال انتشار گلکسی اس 22 اولترا که به عنوان گوشی جایگزین سری گلکسی نوت عرضه شد، با استقبال بی نظیر طرفداران و خریدارن روبرو شده است.
سامسونگ تاکنون بیش از 10 میلیون دستگاه گلکسی اس 22 اولترا را فروخته است و از آنجایی که تصمیم گرفته در این مدل بیشتر از پردازندهی اسنپدراگون استفاده کند، همین نیز باعث کمبود چیپ برای مدل FE شده است. در همین راستا سه میلیون پردازندهای که قرار بود در گلکسی S22 FE مورد استفاده قرار گیرد اکنون در گوشی پرچمدار Galaxy S22 Ultra استفاده شده است.
این اقدام همچنین دلیل انتشار شایعات قبلی مبنی بر تلاش سامسونگ برای استفاده از چیپ های مدیاتک در گلکسی S22 FE را توضیح میدهد. با این حال سامسونگ به طور کلی توقف عرضه سری گلکسی FE را در دستور کار قرار نداده و در گزارش رسانهی کرهای ادعا شده که سامسونگ امیدوار است با بهبود وضعیت عرضه تراشههای اسنپدراگون، 3 میلیون دستگاه S22 FE را در سال آینده و تحت نام مدل Galaxy S23 FE تولید کند.
سلام مهندس. این نامگذاری اسنپدراگون8 نسل یک به چه معنی است ؟من درکش نمی کنم.و از آنجاییکه هیچوقت آیفون نداشته ام؛ اختلاف عملکرد پردازنده بایونیک اپل با کوالکام خیلی زیاد است؟ مگر هر دو روی معماری اپن سورس arm ساخته نشده اند؟چرا می گویند اگر تبلت بازی می خواهی؛ فقط اپل بخر بخاطر پردازنده بسیار قوی اش. اگر حوصله داشتید؛ یک توضیح مختصر هم شده بنویسید…ولی بنظر من فقط دو شرکت در دنیا، تکنولوژی پردازنده را بجد تکان می دهند. این دو شرکت یکی I.B.M معظم است و دیگری ARM کمبریج. یک شهر کوچک دانشگاهی که واقعا دنیا را متحول کرده.
سلام، شرکتهایی که توی ساخت سیستم عامل فعال هستند و عملکرد خوبی دارند، معمولا توی طراحی و ساخت پردازنده نیز بهتر عمل میکنند، حداقل برای OS های خودشون، به دلیل اینکه زبان عمدهی برنامه نویسی سیستم عامل فارغ از زبان کامپایل شدهی c، اسمبلی هست و اسمبلی نزدیک ترین زبان به سخت افزار، پردازنده، صفر و یک و زبان ماشین یا کامپیوتر هست. کلا معماری ریزپردازنده پیچیده و عمیق هست و اگر در موردش مطالعه کنید متوجه میشید که مثلا با تغییر روش آدرسی دهی توی پردازنده، یک باره 20 درصد عملکرد پردازشی بهتر میشه و یا مثلا در مراحل اجرای دستور یا واکشی پردازشی استفاده از یک روش به خصوص، سریعتر و بهینهتر عمل میکنه. شرکتی که سیستم عامل متعلق به خودشه میتونه معماری ریزپردازنده رو بهینه و باتوجه به شناخت سیستم خودش پیاده سازی کنه. البته کوالکام تجربه توسعه سیستم عامل رو داشته ولی نه در حد و اندازههای اپل. اسنپدراگون 8 نسل 1 نام پردازنده هست و پشت این اسم تقریبا مفهوم خیلی مهم و خاصی نیست، پردازندهی اسنپدراگون 8 نسل 1 و بایونیک اپل هر دو با تکیه بر معماری ریزپردازنده ARMv8-A ساخته شدن و از اونجایی که اپل این پردازنده رو خودش طراحی کرده و روی سیستم عامل خودش اجرا کرده، شاید تونسته باشه پیادهسازی و بهینهسازی بهتری رو انجام داده باشه. هیچ مطلقی در این رابطه وجود نداره، اسنپدراگون پردازنده های خوبی داره و هر پلتفرمی هم خوبی ها و بدی های خودشو داره، شما باید با توجه به نیاز و علاقهی خودت، مشاهدهی بنچمارک ها و عملکرد بازیها روی این سیستم ها تصمیم بگیری. البته اپل واقعا توی بازار تبلت اگر بهترین نباشه یکی از بهترین هاست ولی خب مسئله قیمت محصولاتش هم میاد وسط. اگر خیلی به معماری ریزپردازندهی آرم علاقه دارید میتونید کتاب استیو فوربر که به فارسی هم ترجمه شده در همین مورد رو مطالعه کنید.
سلام مجدد. تشکر فراوان بابت توضیحات باحوصله و البته عالی شما.استفاده بسیار کردم و البته باین نکته واقعا فکرنکرده بودم که پردازنده و سیستم عامل اپل متعلق به یک شرکتند! و قطعا هماهنگی بیشتری وجود دارد.مجددا تشکر می کنم.