هر جنبنده ای در جهان هستی قادر به تولید انرژی است و این انرژی به گونه های مختلف قابل استفاده خواهد بود. یکی از انواع انرژی که در حال حاضر مورد توجه سازمان انرژی امریکا قرار گرفته، تولید برق با استفاده امواج دریا است که توسط ژنراتور های مخصوص انجام می گیرد. این پروژه با همکاری نیروی دریایی امریکا راه اندازی شده و توسط موسسه NWEI توسعه یافته است. با در نظر گرفتن ژنراتور های مخصوص امواج دریا می توان انرژی پاک و بدون آلودگی برای شهرهای مجاور به دریا تولید کرد و جریان برق تولید شده برای تامین توان مورد نیاز شهر های ساحلی کوچک مناسب است.
اولین ژنراتور در خلیج Kaneohe نصب گردیده و قادر به تولید 20 کیلو وات برق خواهد بود که به اعتقاد سازمان انرژی امریکا ODE بسیار ناچیز بوده و باید روی توسعه آن برنامه ریزی ویژه ای انجام داد. ژنراتور در عمق 30 متری نصب گردیده و در صورتی که به عمق 60 تا 80 متری دست یابد، تولید 1 مگا وات برق امکان پذیر می گردد. طرح ابتدایی شامل یک مبدل 45 تنی می باشد که قابلیت ذخیره انرژی امواج دریا از دو سمت چپ و راست و همچنین بالا و پایین وجود دارد. طبق اعلام سازمان انرژی امریکا، نسخه نهایی ژنراتور های مبدل جریان برق از سال 2017 در سراسر امریکا قابل نصب و بهره برداری خواهد بود.
بله درسته منظورم این بود که میتونه مثل یک دیوار نامیی باشه نمیدونستم طرز کار دیوار حایل اینطوریه.
دیوار حائلی که مثال زدید اساس کارشون به این صورته که زمانیکه موشکی از طرف دشمن شلیک میشه اون موشک قبل از اصابت مورد هدف قرار میگیره و نابود میشه و نه دیواری از نوع مغناطیسی یا هر نوع دیگه.
بله درست میگین اما میشه میدان رو جوری درست کنن که در برابر همه فلزات از خودش مقاومت نشون . تا حالا درباره دیوار حایل یا ضدموشکی چیزی شنیدین اساس کار اون هم چیزی شبیه اینه و میشه چنین دیواره ای رو تو یک جلیقه هم بوجود اورد بعلاوه فراموش نکنید سرعت گلوله هر چقدر هم زیاد باشه چون وزنش کمه میشه جلوشو گرفت مگه جلیقه های فعلی نمیتونن جلوی ضربه گلوله رو بگیرن که میگین نمیشه. بحر حال این هم یک روز شدنی میشه.
اگر در کشور خودمون هم به این منابع تولید انرژی اهمیت بدهند بسیاری از مشکلات حل میشه.کشور ما بهترین موقعیت رو برای انرژی های بادی و خورشیدی و آبی داره و به مراتب هزینه ای بسیار کمتر از انرژی هسته ای داره.
rohit عزیز گلوله ها مواد داخلشون از سربه و روکش اونها هم از مس ساخته میشه میدان مغناطیسی روی هیچ کدوم تاثیر گذار نیست.
میدونی چنین میدانی چه تاثیری روی بدن میزاره؟میدونی گلوله با چه سرعت زیادی به جلیقه میرسه که براساس قوانین فیزیک چه میدان مغناطیسیه شدیدی نیازه که گلوله منحرف بشه؟شدنی نیست.
من هم یک ایده خوب دارم میشه با استفاده از نیروی اهنربا جلیقه ضد گلوله ای ساخت که میدان مغناطیسی ان جلوی برخورد گلوله با جلیقه رو میگیره.منظورم نیروی دورشونده اهنربا در حالتی است که دو قطب ناهمنام هستند.بنظرم این میدان اگه خیلی قوی باشه و از سیم پیچ های الکتریکی واسه تقویتش استفاده کنن حتما شدنیه.
واقعا به اين نتيجه رسيدم كه ايده هام دزديده مي شه………
فردا ميان ميان با رعد و برق يه نيروگاه ميزنن:(:(:(:(
اگر این هزینه تعمیر و نگهداری این ژنراتورها کم باشد میتوان به رواج یافتن این نوع مولدها امیدوار بود…
طرحهای زیادی برای تولید برق از امواج دریا وجود داره ولی زیاد به صرفه نبودن و در همه این طرحها در حال حاظر به دنبال تولید برق بیشتری اند
البته نحوه تولید برق در سدها هم تقریبا شبیه چنین حالتی است.