شرکت گوگل بار دیگر به دلیل نقض برخی از قوانین کشورهای مختلف مورد قضاوت قرار گرفت و حال بسیاری از خبرگزاریها از جریمه 117 میلیون دلاری گوگل در کره جنوبی خبر میدهند. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.
دلیل جریمه 117 میلیون دلاری گوگل
به گزارش روزنامهی کرهای هرالد، شرکت آمریکایی گوگل به دلیل سوء استفاده از سلطهی اندروید در بازار کره جنوبی و محدود کردن بازار سیستم عاملهای مختلف دیگر و جلوگیری از توسعه آنها به پرداخت جریمهی سنگین محکوم شده است. بنابر گزارشها مبلغ تعیین شده برای این جریمه چیزی حدود 207 میلیارد وون یا 177 میلیون دلار است. ظاهرا شرکت گوگل تمام شرکتهای ثالث را مجبور میکرده تا توافقنامه AFA را به شرط قرارداد با گوگل امضا کنند. این توافقنامه مانع از نصب نسخههای تغییر یافتهی اندروید بر روی دستگاههای آن شرکت میشود و به صورت غیر مستقیم از توسعه سیستم عاملهای مختلف جلوگیری میکند. کمیسیون تجارت منصفانه کرهی جنوبی با تسلط بر این موضوع که این قراردادها باعث توقف رقابت سیستم عاملهای دیگر و توسعهی آنها میشود اقدام به شکایت از شرکت گوگل کرده است.
جریمهای که اخیرا گردن گوگل را در کشور کره جنوبی فشار داده است سابقهای 80 ساله در کشور آمریکا دارد و از قدیم الایام شرکتهای مختلف سخت افزاری و نرم افزاری به دلیل اعمال برخی فشارهای انحصارطلبانه جریمه میشدند. قوهی قضاییه آمریکا به اینگونه اقدامات خود قوانین ضد انحصاری میگوید و شامل موارد بسیار زیادی میشود و شرکت گوگل نیز یکی از قدیمترین مشتریان جریمههای میلیون دلاری در کشورهای مختلف است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید این شرکت در ماه جولای با جریمهی 590 میلیون دلاری مواجه شد و دو ماه قبل از آن نیز به دلایل مشابه انحصاری مجبور به پرداخت جریمهی دیگری به مبلع 123 میلیون دلار شد. به غیر از اینها در 36 ایالت آمریکا نیز پروندههای شکایت این شرکت بر روی میز قضات است. همین چند ماه پیش هم اتحادیه اروپا پروندهای را باز کرد که در آن گوگل بقیه تولید کنندگان را مجبور به استفاده از دستیار گوگل به عنوان دستیار پیش فرض دستگاه خود میکند.
جریمهی اخیر گوگل در کره جنوبی پس از آن مطرح شد که کره جنوبی لایحهی مهمی در مورد اپل و گوگل وضع کرد که آنها را مجبور به قبول کردن شرکتهای مختلف پرداخت الکترونیکی کره جنوبی میکند. موضوع نگران کنندهی دیگر این شرکت بررسی انحصارطلبی گوگل در پلی استور اندروید اوست که در صورت تایید جریمهای بسیار بزرگتر از پروندهی اخیر در انتظار آنهاست. تا به امروز گوگل در مورد این پرونده و حکم صادر شده اظهار نظری نکرده است.
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید