معمولا در هر عرصه رقابتی، دو رقیب وجود دارند که برای هم الهام بخش هستند و ضمن داشتن رابطه خوب با یکدیگر، رقابتی سر سخت در زمینه کاری دارند. رونالدو و مسی بارزترین نمونه برای ورزش فوتبال هستند که بیش از یک دهه با یکدیگر در سطح یک فوتبال دنیا رقابت میکنند و همواره از هم به عنوان یک رقیب الهام بخش یاد کردهاند. چنین زوجی در تکنولوژی هم وجود دارد که یک طرف آن بیل گیتس، موسس مایکروسافت و سمت دیگر استیو جابز، بنیانگذار اپل قرار دارد. بیل گیتس به استیو جابز در دورهای که بنیانگذار اپل در قید حیات بوده نوعی حس حسادت داشته است.
دو شخصیت کاملا آشنا برای دوستداران تکنولوژی که هر یک طرفداران خود را دارند. این دو زمانی صرفا رقیب هم بودند و برای یکدیگر احترام قائل بودند اما در نهایت رابطهای دوستانه بین دو تن از قدرتمندترین افراد دنیای تکنولوژی شکل گرفت. رقابت این دو شخصیت بزرگ باعث انقلابهای عظیمی در صنعت تکنولوژی شد. دستگاههایی اختراع شدند که شاید اگر این دو نبودند، زمان بسیار بیشتری طول میکشید تا آنها ساخته شوند. این چنین گیتس و جابز دو شخصیت بسیار تاثیرگذار دنیای تکنولوژی لقب گرفتند.
حسادت بیل گیتس به استیو جابز – او اپل را از نابودی نجات داد
گیتس و جابز با یکدیگر کاملا هم دوره بودند و در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 میلادی هر دو در اپل و مایکروسافت مدیریت میکردند. قریب به 9 سال پیش، استیو جابز به دلیل سرطان لوز المعده از دنیا رفت تا دنیای فناوری یکی از تاثیرگذارترین اشخاص خود را از دست دهد. از آن پس گیتس حکایات زیادی را از دوران خود و جابز روایت کرده است. او در یکی از مصاحبههای اخیر خود صراحتا عنوان کرده است که به استیو جابز حس حسادت داشته است. گیتس گفته است که او شیفته کاریزمایی بوده که استیو جابز داشته است. گیتس میگوید:
جایز یک نابغه بود. کاری که او کرد، خصوصا زمانی که دوباره به اپل بازگشت، هیچ شخص دیگری قادر به انجام آن نبود. من هم نمیتوانستم آن کار را انجام دهم. زمانی که مسئله انگیزه دادن و تشویق افراد در میان بود، جابز جادوگری میکرد و (با خنده میگوید) این بسیار حسادت برانگیز بود. من در مقابل او جادوگر کوچکی بودم اما میدیدم که او چگونه با حرفهای خود مردم را تشویق میکرد و به آنها انگیزه میداد.
در مصاحبههای قدیمیتر، مدیرعامل سابق مایکروسافت به تحسین حس طراحی و استعدادیابی جابز پرداخته بود و او را در این بخش برتر از خود خوانده بود. همچنین او گفته بود که اپل پیش از بازگشت جابز رو به نابودی بود اما استیو جابز این کمپانی را نجات داد. وی گفته است بسیاری از مردم میخواهند یا میتوانند از قسمتهای بد جابز تقلید کنند و جابز هم گاهی اوقات بد رفتاری داشت اما در پس آن سرسختی، ویژگیهای بسیار بارزی داشت.
بیشتر بخوانید: بیل گیتس: داروهای کرونا باید به نقاط مورد نیاز ارسال شود نه به بالاترین پیشنهادها
سلام
تنها کاری که کرد عنگیزه دادن به یمشت بی عنگیزه بوده وگرنه چیش به علمُ تکنولوژی و فناوری هم جابز هم بیل کلنگی
بجای این لاشی ها باید نام امثال دنیس ریچیُ نگه داشت و الگو قرار داد نه این مفت خورهای دزد کلاه بردار تاجر مال ضعیف خور
اینا باید بعنوان مدیر خوب شناخته بشن نه اینطور که بگیم دنیای تکنولوژی و فناوری یک شخص مهمیُ از دست داد
اینا هیچ کارن توی این زمینه
ایلان ماسک هم همینطور
همشون تاجرن و برونگرا و بازاری و زرنگ توی روابط و با چرب زبانی به ثروت کلان رسیدن خصوصیات همه ی این افراد همینطوره توی عمل اینا هیچی نیستن آخه اینا چیشون به علمُ تکنولوژی
پرونده همشونُ نگاه کنین همشون رشته اقتصاد خواندن یا کلاس های فن بیان رفتن
لعنت به ادیسون که شروع کنندش این شخص بوده
یمشت مفت خور دنبال پول که سیری ناپذیرن شدن الگوی جامعه علمُ تکنولوژی
صدها اختراعی که توی ازمایشگاه ادیسون توسط کارنان انجام میشد توی تاریخ همشو بنام ادیسون ثبت کردن
دقیقا مثله همینا
ایلان ماسک هایپرلوپ ایلان ماسک مسافرت تونل زیرزمینی سریع ساخت ایلان ماسک موتور موشک جدید ساخت
یا استیو جابز لپتاپُ ساخت استیو جابز سیستم عامل ای او اسُ ساخت استیو جابز ایفونُ ساخت استیو جابز صفحه لمسیُ ساخت از ساخت منظور همون اختراع هست
کارنان اصلی و بدبخت هم که هم ایده و هم کار اختراع از خودشون هست سالی نهایت 80 هزار دلار حقوق که البته اون اهل علمُ دانششون از جیب خودشون هم خرج می کنن که بتونن چیزی که در ذهنشون هستُ اختراع کنن یا کشف کنن و هدفشون خدمت در جامعه علمی برای آسانتر کردن زندگی بشریت هست ولی هیچ کس هم نمیشناستشون