شبکه های پخش آنلاین محتوا مانند Netflix و YouTube از طرفداران بسیار زیادی در جهان برخوردار هستند و به همین علت آنها نیز همسو با پیشرفت فناوری، قابلیت های خود را افزایش می دهند. یوتیوب از سال گذشته پخش با دقت 4K را به سامانه خود اضافه نمود و یکی از پر طرفدار ترین کانال های آن، شبکه پخش محتوا مرتبط با ناسا است. تصاویر ناسا که فضای خارج از زمین دریافت شده اند، با دقت های بالا مانند 4K/UHD برای کاربران پخش می شوند. اما یوتیوب پا را از این هم فراتر نهاده است و در حال تجهیز بیشتر پلتفرم خود به منظور پخش محتوای 4K و البته 360 درجه است.
آقای کورت ویلمز از مدیران ارشد یوتیوب گفت: از 6 سال پیش کار بر روی افزایش رزولوشن را در یوتیوب آغاز کردیم و سخت افزارهای آن و البته سامانه های کد گذاری/کد گشایی را بررسی کردیم. این شرکت شما را دعوت به پیوستن به زندگی جدید می کند. یوتیوب کار خود را با نمایش زنده ویدئوی Game Awards 2016 به صورت آنلاین و با استفاده از دوربین های 360 درجه ای و دقت 4K آغاز خواهد کرد. کاربران و علاقمندان به همایش Game Awards 2016 قادر به تماشای این تصویر به صورت 360 درجه از دوربین هایی هستند که به صورت آنلاین در حال تصویر برداری خواهند بود این فناوری می تواند در کنسرت ها، رویداد های مشابه، نمایشگاه، مسابقات ورزشی و… مورد استفاده قرار گیرد؛ علاوه بر آن کاربرانی که از دوربین های 360 درجه ای با دقت 4K برخوردار هستند نیز می توانند ویدیوهای خود را در YouTube آپلود نمایند. این دوربین ها از قیمت های نسبتا بالایی برخوردار هستند.
برای پخش 4K در دوربین های 360 درجه با فرکانس ثابت 60 هرتز در ثانیه، به یک خط شبکه (اینترنت) با پهنای باند 51 مگابیت در ثانیه نیاز داریم. این پهنای باند 2.3 برابر بیش از میزان ارسال بیت ریت به منظور پخش Netflix UHD است. تمامی تلویزیون و پخش کننده هایی که از کدک VP9 پشتیبانی می کنند، قادر به پخش این تصاویر هستند. پخش کننده هایی همچون Nvidia Shield یا Chromecast Ultra، تلویزیون های هوشمندی که در سال های 2015-2016 تولید شده اند، کامپیوترهایی که از کارت گرافیک های با توان پخش 4K در فرکانس 60 هرتز بهره می برند و در نهایت پردازنده های گرافیکی مجتمع در پردازنده هایی همچون Kabylake و Skylake از جمله سخت افزار و Device هایی هستند که قادر به رندر این تصاویر هستند.
بروزرسانی LG منتشر شد
عدم سازگاری تلویزیون های LG با کنسول های جدید از نسل هشتم دو برند سونی و مایکروسافت، یکی از پر بحث ترین مطالب دو هفته اخیر بوده است. برای اطلاع از این مطلب می توانید به این لینک مراجعه نمائید. این عدم سازگاری تنها در زمینه پخش همزمان HDR و دقت های بالا صورت می پذیرد که در نهایت منجر به بروز مشکلی به نام HDR Input Lag می گردد. در هفته ی گذشته نیز کمپانی ال جی از کار مداوم و شبانه روزی به منظور ارائه یک آپدیت نرم افزاری (Firmware) خبر داده بود و ظاهرا این آپدیت هم اینک آماده نصب بر روی تلویزیون های OLED 2016 است. بروزرسانی مورد نظر نخست در ایالات متحده عرضه شده است و کاربران این تلویزیون ها قادر به آپدیت محصول خود هستند. تاخیر ورودی (HDR Input Lag) این تلویزیون ها بین 50 الی 60 میلی ثانیه بود که پس از نصب آپدیت به 34 میلی ثانیه کاهش یافته است.
سلام
این خبر رو بیشتر وب سایت ها یکم بد پوشش دادن. :smiley5
اول این که پخش 4k خییییلیی وقته هست .حتی تو یوتیوب ویدیو 8k هست. آره 8k:-o:-o
360 هم خیییییلی وقته که هست. :D:D
360 زنده هم بوده از قبل مثلا مراسم رونمایی مرحوم نوت 7 که یه پخش زنده 360 هم داشت.
چیزی که جدیده پخش زنده 4k 360 هست .
موفق باشید:)
خبر بالا اشتباهه….. 360 درجه پوتوپ بیش از یکساله هست ، از پریروز کیفیت 4k اضافه شده