برنامه نویسان گوگل ادعا دارند که نرم افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی ایجاد کرده اند که این نرم افزار می تواند نگاه زیرچشمی اطرافیان به گوشی هوشمند شخص را تشخیص دهد و به او هشدار دهد. این تکنولوژی E-Screen Protector یا محافظ صفحه نمایش نام دارد. در واقع با استفاده از دوربین جلو در گوشی هوشمند، چهره هر فرد قابل مشاهده در فریم را اسکن میکند و اگر کسی در حال نگاه کردن به صفحه نمایش باشد، هشدار خواهد داد. این نرم افزار در ماه آینده در کنفرانس NIPS کالیفرنیا، توسط پژوهشگران گوگل، هینگ یونگ ریو و فلورین شروف ارائه خواهد شد.
به گفته سازندگان این نرم افزار Hee Jung Ryu و Florian Schroff، این سیستم در شرایط روشنایی مختلف و سر و صدا به درستی کار می کند. اگر این تکنولوژی راه خود را به گوشی های هوشمند پیدا کند، جالب و سرگرم کننده خواهد بود.
سرعت تشخیص چهره و ردیابی افراد در این تکنولوژی بسیار سریع است و تنها 2 میلی ثانیه برای تشخیص هر چشم، 47 میلی ثانیه برای هر عملیات تشخیص چهره و به طور متوسط 115 میلی ثانیه برای تشخیص فرد و نگاه او زمان لازم است. این مدت زمان برای خواندن یک پیام توسط یک انسان معمولی بسیار کم است در نتیجه این تکنولوژی از سرعت و عملکرد بالایی برخوردار است. در نهایت لازم به ذکر است که نگاه کردن به گوشی اطرافیان، رفتار بدی است و قبل از آنکه تکنولوژی جلوی رفتار های بدمان را بگیرد خودمان از انجام این رفتار ها خودداری کنیم.
به دولتهایی هستند که خیلی علاقه دارند در تمام جوانب امور زندگی افراد سرک بکشند چه باید گفت ؟؟؟!!!!