دیگر چیزی به پایان تعطیلات تابستانی و بازگشایی دانشگاه ها باقی نمانده و احتمال دارد حتی در همین روزها بعضی از کلاس های دانشگاه ها هم برگزار شده باشند. اگر یادتان باشد چند هفته پیش یک راهنمای کوچک و جمع و جور برای طرفداران اندروید آماده کرده بودیم و در آن پیشنهاداتی را برای آغاز یک فصل موفق درسی ارائه کردیم. از آنجا که این پیشنهاد با استقبال خوبی مواجه شد و همچنین از آنجا که شاید خیلی از مخاطبان ما ترجیح بدهند به جای ابزارهای اندرویدی از دستگاه های ساخت کمپانی اپل استفاده کنند، در بخش دوم پیشنهاداتمان این بار به سراغ دوست داران این برند رفته ایم. با ما همراه باشید تا مروری داشته باشیم بر پیشنهادات وب سایت سخت افزار برای طرفداران اپل.
پیشنهاد اول
طبق رسمی نا نوشته، اولین پیشنهاد ما بزرگترین آنها هم هست. برای طرفداران اندروید گزینه های بیشتری وجود دارد و می توانند از بین برندهای مختلف و ابزارهای رنگارنگ آنها، گزینه ای را که بیشترین کارایی را برای آنها دارد انتخاب کنند. اما چنین چیزی برای طرفداران اپل مقدور نیست. همان طور که می دانید تبلت های اپل به چند مدل محدود می شوند که البته قدیمی تر ها به تدریج با مشکلاتی هم دست و پنجه نرم خواهند کرد و مک بوک ها هم داستانی مجزا دارند. در هر حال باید از این مرحله عبور کنیم و برای این کار حتما به یک پیشنهاد خوب نیاز داریم. پیشنهاد اول ما برای طرفداران اپل، مک بوک ایر است. شاید بگویید ارزان ترین مدل مک بوک ایر خیلی گران تر از تبلت ها خواهد بود اما باور کنید این طور نیست. آیپد ایر 2 در مدل WiFi+Cellular با ظرفیت 128 گیگابایت قیمتی در حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان خواهد داشت. از طرفی ارزان ترین مدل MacBook Air که نسخه MD760B است با قیمتی در همین حدود به فروش می رسد. پس این بار بیخیال آیپد شوید و به مک بوک ایر فکر کنید. دستگاه مورد نظر ما 13 اینچی بوده و دارای پردازنده Core i5 اینتل است که فرکانسی بین 1.4 تا 2.7GHz دارد و از 3 گیگابایت حافظه RAM نیز پشتیبانی می کند. همچنین 128 گیگابایت حافظه SSD و پردازنده گرافیکی Intel HD Graphics 5000 نیز از دیگر مشخصات سخت افزاری این دستگاه هستند. مک بوک ایر تنها 1.3 کیلوگرم وزن داشته و با ابعاد باریک و ظریف خود بهترین گزینه برای هر کیف و کوله پشتی است. همچنین با این دستگاه می توانید 12 ساعت کار مداوم را تجربه کنید که برای یک دانشجو بسیار گزینه ایده آلی خواهد بود.
پیشنهاد دوم
اگر دانشجو باشید حتما با واژه کنفرانس (یا ارائه؛ یا پرزنتیشن؛ بستگی به استادتان دارد!) آشنایی دارید. اگر هم تازه دانشجو شده اید هم خیالتان راحت باشد که به زودی آنقدر این کلمه را می شنوید که به آن عادت می کنید. تازه برای دانشجویان ارشد این شرایط بدتر هم هست و دیده شده این دانشجویان شب ها کابوس سمینار و جلسه دفاع از پایان نامه می بینند! از شوخی گذشته یکی از مواردی که هر دانشجویی باید در نظر داشته باشد توانایی وسیله ای که با خود حمل می کند برای ارائه کنفرانس است. متاسفانه مک بوک ها مانند بسیاری دیگر از تجهیزات دیجیتال دیگر روی خوشی به تکنولوژی های قرن های گذشته نشان نمی دهند و چیزی به عنوان ورودی VGA روی آنها پیدا نمی کنید. اما از آن طرف، اگر دانشگاه محل تحصیلتان خیلی به فکر دانشجوهایش باشد و در هر کلاسی یک ویدئو پروژکتور هر در نظر گرفته باشد، باز هم گزینه های شما به VGA و اگر خیلی خوش شانس باشید HDMI محدود می شود. برای اینکه عزای این جلسه ها را با مک بوک خوش قیافه تان نگیرید به یک آداپتور نیاز دارید. آداپتورهای Mini Display Port به VGA در بازار موجود هستند و بسته به برند و فروشگاهی که از آن خرید می کنید در حدود 200 هزار تومان هم قیمت دارند. همین شرایط برای تبدیل Lightening به HDMI هم وجو دارد. پس اگر طرفدار اپل هستید این مورد را فراموش نکنید.
پیشنهاد سوم
اپل افرادی را که به دنبال بهره وری هستند را فراموش نکرده و برای آنها هم برنامه هایی در نظر گرفته. از آنجا که دانشجوها قاعدتا باید افرادی با بهره وری بالا باشند پس شما هم به این گزینه ها احتیاج خواهید داشت. برنامه هایی مانند Key Note، Numbers و Pages از جمله همین موارد هستند. اما مطمئن باشید هیچ کدام جای مجموعه Office را نمی گیرند. البته مجبور نیستید برای داشتن Office حتما از لپ تاپ های ویندوزی استفاده کنید و این برنامه برای Mac هم عرضه شده است. برنامه هایی مانند Microsoft Word، Microsoft Excel و Microsoft Power Point نیازی به هیچ توضیح اضافه ای ندارند و بدون شک می دانید این برنامه ها چه نقش پررنگی در زندگی یک دانشجو ایفا می کنند. حتی خود اپل هم این نکته ها را می داند و به همین دلیل بود که در مراسم معرفی از iPad Pro از مایکروسافت دعوت کرد تا به تشریح قابلیت های بسته Office روی این تبلت بپردازد. پس به عنوان پیشنهاد سوم مجموعه Office مایکروسافت را به شما توصیه می کنیم.
پیشنهاد چهارم
برنامه ریزی یکی از راه های موفقیت است. از هر کسی که تجربه داشته باشد سوال کنید این نکته را به شما یاد آوری خواهد کرد که بدون برنامه ریزی کارها صد برابر سخت تر از آن چه که هستند خواهند بود. پس باید برای برنامه ریزی هم فکری بکنید. پیشنهاد ما در این زمینه برنامه Any.Do است. اگر از کاربران اندروید بوده باشید (یا همین حالا هم هستید) حتما با این برنامه آشنایی خواهید داشت. این برنامه سبک و کاربردی به قدری محبوب است که در حال حاضر میلیون ها نفر در سراسر جهان از آن استفاده می کنند و به کمک ویژگی ها و قابلیت هایی که این برنامه در اختیار آنها قرار می دهد کارهای خود را برنامه ریزی می کنند. از جمله ویژگی های این برنامه می توان به طراحی تمیز و شیک برای تمرکز بیشتر، امکان اضافه کردن ویدئو، فایل های صوتی، تصاویر و فایل های موجود در حساب Dropbox به وظایف تعریف شده در برنامه، تعریف هشدار و یادآورها، امکان استفاده از دستور صوتی و همچنین قابلیت همگام سازی برنامه بین دستگاه های مختلف اشاره کرد.
پیشنهاد پنجم
برای هر دانشجویی، چند فرمت نقشی کلیدی را در زندگی ایفا می کنند. یکی از این فرمت ها MP3 است که مشخص نیست اگر اختراع نمی شد چه بلایی بر سر نسل جوان می آمد! دیگری doc (یا docx) و مورد آخر هم PDF است. حتما می دانید که بسیاری از فایل های متنی که بین دانشگاهیان رد و بدل می شود یا روی اینترنت قرار دارد و حتما به آنها نیاز پیدا خواهید کرد دارای فرمت PDF هستند. دلیل عمده آن هم از بین نرفتن فرمت اصلی نوشتار در متن است که به وسیله PDF در هر دستگاهی حفظ خواهد شد. برای این که بتوانید فایل های PDF را روی دستگاهتان باز کنید به یک نرم افزار جداگانه نیاز خواهید داشت. پیشنهاد ما در این زمینه برنامه ای است که احتمالا رکورد طولانی ترین اسم برای یک نرم افزار را به نام خود ثبت کرده! نرم افزار PDF Reader – Your File Viewer, Manager, Annotator and Editor از جمله موارد بسیار خوب در زمینه پشتیبانی از فایل هایی به فرمت PDF به حساب می آید. از جمله قابلیت های این نرم افزار عبارت اند از قابلیت اختصاص میانبر به پوشه ها، قابلیت اضافه کردن تگ های رنگی به فایل ها، قابلیت نوشتن یادداشت، هایلایت کردن، چسباندن برچسب های یادآوری و ایجاد لینک روی صفحات PDF و همچنین ویرایش فایل ها برای حذف یا اضافه کردن صفحات اشاره کرد.
پیشنهاد ششم
آخرین پیشنهاد ما یک پیشنهاد در گوشی و کاملا دوستانه است. مطمئنا در طول کار با مک بوک ایر به برنامه هایی برخورد خواهید کرد که در سیستم عامل این دستگاه از آنها پشتیبانی به عمل نمی آید. اگر از دانشجویان رشته های مهندسی هم باشید بدون شک با چنین برنامه هایی برخورد می کنید. خود اپل هم این موضوع را به خوبی می داند و به همین دلیل Boot Camp را برای این دسته از کاربران در نظر گرفته است. به کمک این برنامه می توانید ویندوز را هم به صورت یک سیستم عامل مجازی روی دستگاهتان اجرا کنید. البته ممکن است در استفاده از Boot Camp و برنامه های مخصوص ویندوز با مشکلاتی هم مواجه شوید اما به هر حال در چنین شرایطی راه دیگری پیش روی شما نخواهد بود. خوشبختانه از ویندوز XP تا ویندوز 10 همگی توسط Boot Camp و همچنین همه مک بوک ها پشتیبانی می شوند و حداقل از این بابت نگرانی نخواهید داشت. همچنین آموزش نصب و راه اندازی ویندوز روی Mac هم به وفور در اینترنت و به عنوان معتبر ترین گزینه در خود وب سایت اپل هم موجود است. پس اگر زمانی به یکی از برنامه های ویندوزی نیاز داشتید نگران نباشید و سریع سراغ Boot Camp بروید.
نظر شما درباره این پیشنهادات اپلی چیست؟ تا به حال و با در نظر گرفتن هر دو راهنمای دانشجویی ما برای طرفداران اندروید و اپل ترجیح می دهید از کدام مورد استفاده کنید؟ اگر تجربه ای از کار کردن با مک بوک ها دارید بسیار خوشحال خواهیم شد اگر آنها را با سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.
مطلب خوبی بود.اما مشکل اینجاست که با این که برای این پیشنهادات که دادید هزینه زیادی باید پرداخت کنیم، اما در کل باید دور بازی رو خط بکشیم و وقتی هم خونه ای ها دارند با هم یک بازی مالتی می زنند، شما باید با مک بوکتان بشنید آن ها را نگاه کنید.چون اولا برای سیستم عامل مکینتاژ بازی کرک شده نداریم و یا باید از بوت کمپ استفاده کنیم یا از استیم بازی بخریم. در کل هم مکینتاژ برای بازی بهینه نیست. ولی من که خودم گیمرم به این پیشنهادی که دادید نظر مثبتی دارم.اوضاع سیستم عامل ویندوز خرابه.یا باید به 7 بچسبیم یا با 10 که اعصاب خورد کنه کار کنیم.
اینا چیه بابا واسه دفاع از پایان نامه تو دانشگاه ما استاد مدیر گروه فقط یکی دو تا سوال الکی میپرسه.:D