پای داعش به فیلیپین هم رسیده است و هم اینک یکی از شهرهای این کشور به نام ماراوی در اختیار نیروهای تروریستی داعش است. تا کنون 40 نیروی پلیس و امنیتی این شهر در درگیرهای پراکنده با تروریست ها کشته شده اند و آمار کشته شدن نیرو های امنیتی تنها محدود به این کشورها نمی شود. در ایران نیز به تازگی شاهد شهادت 10 مرزبان عزیزمان در استان سیستان و بلوچستان بودیم؛ اما این کشتار تا به کجا ادامه خواهد یافت؟ این روزها دنیا شاهد تولید و رشد گروهک های تروریستی تا دندان مسلح است که با تکیه بر بودجه های اقتصادی برخی از کشورهای غنی در خاورمیانه، باقی کشور ها را نا امن کرده اند. کشورهای غربی و توسعه یافته به اغام تکنولوژی های روز جهان اعم از الکترونیک، کامپیوتر، تسلیحات، صنعت و… به دنبال تولید سخت افزارهای نظامی هستند که تا جای ممکن تلفات نیروهای انسانی خود را کاهش دهند. شاید اگر مرزبانان مظلوم نیروی انتظامی نیز تنها به نفربرهای امن مجهز بودند، امروز شاهد جولان دادن تروریست ها در مرز پاکستان نبودیم.
کشورهای عربی خود را برای این وضعیت آماده کرده اند؛ در آخرین اقدام، امارات متحده عربی در مهم ترین شهر خود، دوبی، نخستین ربات پلیس را به نمایش درآورده است. ربات های پلیس مانند نیروهای انسانی در مراکز خرید، جاذبه های گردشگری و… به گشت زنی خواهند پرداخت. از جمله ویژگی های این ربات ارتباط سریع تر جهت گزارش های امنیتی است؛ نمایشگر لمسی نصب شده بر روی سینه این ربات ها، این امکان را به مردم می دهد که جرائم را گزارش کرده، جریمه بپردازند و یا اطلاعات بدست بیاورند. همچنین این روبات میتواند اطلاعات جمع آوری شده را در اختیار مقامات بخش حمل و نقل و ترافیک بگذارد. مقامات امنیتی امارات متحده عربی اعلام کرده اند تا سال 2030 نزدیک به 25% از نیروهای پلیس را ربات ها تشکیل داده؛ با این حال آنها جایگزین نیروهای انسانی نخواهند شد. رئیس کل خدمات ویژه در بخش پلیس دوبی گفت: شاهد افزایش افرادی هستیم که در حال مسافرت به دبی هستند؛ تلاش میشود با استقرار نیروهای پلیس در محلهای جدید اطمینان خاطر به دست آید که آنها در مناطق درستی مستقر شدهاند و میتوانند امنیت شهر را تامین کنند.
این ربات می تواند به دو زبان عربی و انگلیسی به صحبت بپردازد؛ اما تلاش ها برای افزودن زبان های دیگر مانند روسی، چینی، فرانسه و.. نیز ادامه دارد. ربات های پلیس با دریافت به موقع و سریع اطلاعات می توانند علاوه بر حفاظت بیشتر و ارائه امنیت گسترده، از جان افسران پلیس نیز محافظت نمایند. شایان ذکر است که نیروهای امنیتی و پلیس در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به پیشرفته ترین اتومبیل های پلیس و تجهیزات نظامی مجهز هستند.
خودش نساخته از کشورهایی مانندآمریکا و… خریده.=smile=smile
یکی از کامنتا پخش نشد دیگه حوصله نوشتن ندارم
در ضمن لازم نیست منتظر نظر کسی بمونی من فقط واقعیت ها رو گفتم شما هم میتونی مخالف باشی و به من فحش بدی ولی بیشتر از این کاری نمیتونی بکنی
مسلما هیچی نمیدونی شایدم سنت قد نمیده
ما هم نمیدونستیم چی درست و غلط هست و منتظر نظرات متوهمانه امثال شما بودیم!
کشورهای عربی با امریکا همپیمانند و از راه گردشگری و نفت پول پارو می کنن و اکثرا کشورهای ثروتمند کوچیک هستن که حتی نمیدونن با پول اضافشون چیکار کنن!
مثلا لامبورگینی پلیس میخرند که هیچ استفاده نداره و فقط برای نمایشه، یک گاز کوچیک بدن از یه طرف کشور راه میوفته و به تهش میرسن و ممکنه بیافتن تو آب.
ولی ایران بزرگه و اکثر مردمش دوست ندارن برده کسی باشن پول نفت کفاف حتی 1 استان بزرگ رو هم نمیده چون کشور داغون تر از این حرفاست
گردشگری هم (اصلا و اصلا) وجود نداره چون یکسره بد ضد ما تبلیغ میشه البته میتونیم از راه کشاورزی و نساجی و… پول در بیاریم ولی خبری نیست.
همین یه ذره رو هم که در میارن صرف نظامی و امنیت میشه
اگر امنیت نبود الان جای تو یک داعشی داشت کامنت میذاشت (بد نیست یک نگاهی به کشورهای اطراف بندازی)
یک جوریم تعریف کردین انگار خودشون ساختن خب پول دادن خریدن دیگه :/
به سرعت نور دارن تکنولوژی رو میخرن و استفاده میکنن، اونوقت ما “تحریمها نعمتهای الهی هستن”
اخیرا هم که مد شده “عوضش امنیت داریم” =))