شرکت خودرو سازی آلمانی دایملر در روز سه شنبه اعلام کرد که این کمپانی به منظور آماده شدن برای تولید عمده خودروهای هیبریدی و الکتریکی تا سال 2030، قصد خرید باتری های الکتریکی به ارزش بیش از 20 میلیارد یورو(حدود 23 میلیار دلار) را دارد
دایملر یکی از کمپانی هایی تولید کننده آلمانی است که به دنباله برنامه مبنی بر کاهش گازهای گلخانه ای ناشی از خودروهای دیزل، به شدت در حال گسترش خودروهای الکتریکی خود است.
ویلکو استارک، کسی که در هیئت مدیره خودروهای مرسدس بنز بر تدارکات و کیفیت کار تامین کننده ها نظارت می کند طی یک بیانیه گفت: “با سفارش گسترده برای سلول های باتری تا سال 2030، ما یک نقطه عطف مهم دیگر را برای برق رسانی به خودروهای الکتریکی آینده خود ایجاد می کنیم.”
دایملر از گفتن اینکه کدام تامین کننده طرف قرار داد آن ها است پرهیز کرد.کمپانی هم اکنون با شرکت های SK Innovation ، LG Chem و Contemporary Amperex Technolog برای تامین سلول باتری قرارداد دارد و قصد دارد تا سال 2022 یکصد و سی خودرو الکتریکی و ترکیبی ازجمله ون ها، اتوبوس ها و کامیون ها را تولید کند.
کمپانی دایملر مستقر در اشتوتگارد به دنباله نیاز خود به سلول های باتری یک شبکه جهانی منتاژ باتری را در Kamenz،Untertuerkheim و Sindelfingen در آلمان، و همچنین پکن، بانکوک و تاسکالوسا آمریکا می سازد.
دایملر می گوید مشغول گسترش قابلیت های خود در زمینه تحقیقات سلول های باتری است و در حال کار برروی نسل بعدی باتری ها است تا از وابستگی آن ها به ماده پر هزینه و نایاب کوبالت که منبع اصلی آن کشور جنگ زده جمهوری دموکراتیک کنگواست کم کند.
بر اساس گفته کمپانی، خودرو Mercedes-Benz EQ که برای عرضه در سال 2019 برنامه ریزی شده است از سلول های باتری ای استفاده می کند که از 60 درصد نیکل، 20 درصد منگنز و 20 درصد کبالت تشکیل شده است. دایملر همچنین اضافه کرد که خودروهای آینده از باتری هایی با 80 درصد نیکل، 10 درصد منگنز و تنها 10 درصد کوبالت استفاده خواهند کرد.
کمپانی خودروساز آلمانی علاوه بر اینکه اعلام کرد در حال کار بر روی باتری های جامد بدون کبالت است گفت: “مهندسین ما همچنین مشغول کار بر روی ترکیب 90 درصد نیکل، 5 درصد منگنز و 5 درصد کبالت نیز هستند تا استفاده از فلزات نایاب زمین را حتی به میزان بیشتر کاهش دهند.”
صنعت خودروسازی در حال حاضر با ترکیبات ساخت باتری متفاوتی برای استفاده در کاتودهای باتری روبه رو است. یکی از این ترکیبات NCA یا لیتیوم نیکل کبالت آلومینیوم اکسید است که توسط پاناسونیک تولید می شود و تسلا ازآن استفاده می کند.
کمپانی های چینی از ترکیبی به نام LFP استفاده می کنند که تراکم انرژی کم تری را دارا است اما از کبالت در آن استفاده نمی شود. ژاپنی ها هم از LMO و یا لیتیوم منگنز اکسید استفاده می کنند که توسط نیسان وLG Chem مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید