کارشناسان دانشگاه میشیگان فرضیاتی مبنی بر بهتر بودن سوختهای زیستی مثل اتانول نسبت به گازوئیل برای طبیعت ارائه دادند. ( فقط فرض ) اما تحقیقات جدیدتر نشان میدهد سوختهای پایه گیاهی ممکن است از سوختهای متداول آلودگی بیشتری تولید نماید. تمام این قضایا با فرضیه اشتباهی که سوختهای زیستی را دارای کربن خنثی میداند شروع شده.
در زمان مقایسه کربن بجا مانده از سوختهای زیستی و سوختهای متداول، محققان به به نتایج کلی چرخه بازیافت سوخت نگاه میکنند. گازوئیل تنها بابت میزان آلودگی تولید شده توسط خودروها سنجیده نمیشود، بلکه چرخه تولید ، پالایش و انتفال نیز مورد محاسبه قرار میگیرد، که البته در مورد سوخت زیستی نیز همین امر صادق است بجز گازهای خروجی اگزوز که صفر در نظر گرفته میشود چون کربن دی اکسید حاصل در زمان رشد گیاهان و ذرت ها ( یکی از منابع اصلی سوخت های زیستی ) خنثی میشود، به نظر شما چنین فرضی درست است؟
فرض صفر بودن دی اکسید کربن سوخت های زیستی که توسط نهادهای نظارتی آمریکا در 11 سال گذشته بکار گرفته شده ، اشتباه بوده است؛ این مساله را پرفسور انستیتوی تحقیقاتی انرژی دانشگاه میشیگان، جان دچیکو اثبات کرده است، پرفسور جان دچیکو این مشکل را 4 سال پیش کشف کرد.
به گفته دچیکو ” برای بررسی اینکه کدام یک از فرضیات در مورد سوختهای زیستی درست است، باید از شرایط مزرعه ها شروع کرد جایی که مواد سوخت زیستی رشد میکنند، سایرین این کار را انجام ندادند، و احساس کردند به این بررسی نیازی نیست.
دچیکو از اطلاعات دانشکده کشاورزی استفاده کرده و ضریبی به اسم ” مجصول کربن ” ( harvest carbon ) بدست آورده. او این تحقیقات را در سال 2005 وقتی برداشت ذرت و سویا 3 برابر شده بود شروع کرد و زمانی که حکم فدرال برای استفاده از سوخت های زیستی به اجرا درآمد تنها 37 درصد از کربن تولیدی خنثی شد.
دچیکو گفته است، زمانی که بحران گرم شدن زمین در میان است، سوختهای زیستی از گازوئیل مخرب تر ظاهر میشوند.
این ادعا عقب گرد زیادی را بر سر راه سوخت های زیستی ایجاد کرده، بودجه تحقیقاتی دچیکو توسط موسسه ( American Petroleum institute ) تامین شده که نقطه آغاز دعوای تولید کنندگان ذرت و اتانول در مساله سوخت های زیستی است. اما همانند سایر تحقیقات علمی ادعای این پرفسور مورد بررسی قرار میگیرد.
تحقیقات دچیکو نشان داده سازمان حفاظت از محیط زیست در طی 6 سال گذشته هیچ مطالعه ای برای بررسی تاثیر سوخت های زیستی بروی هوا نداشته است. استاندارد های انرژی های تجدید پذیر که کمترین میزان سوخت زیستی را در آمریکا نشان میدهد نیازمند مطالعات دوره ای 3 ساله هستند که اما آخرین باری که این تحقیقات انجام شده سال 2011 بوده که برای مساله ای به این اهمیت زمان زیادی است.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
باز هم یک توهم توطعه. “لیمو بخوری سرطان نمیگیری با لابی شرکت های دارو سازی کسی از این موضوع خبر نداره”.
شرکت های نفتی رو هیچ خطری تهدید نمی کنه چون سوخت های فسیلی قراره زودتر از اینکه ما براشون جایگزین پیدا کنیم و ازشون بینیاز بشیم تموم بشن.
اونجا مثل ایران نیست یه دکت احمق (حکیم معروف) بیاد یه نظر بگه همه بگن این خداست. یکی حرف مفت بزنه 500 نفر بلند می شن اثبات می کنن.
50 ساله علم دنیا رو این کشور داره تامین می کنه اگه از این خبرا توش بود که امروز باید در زمینه علم و اقتصاد با مملکت اسلامی ما رقابت می کرد.
خبر جالبی بود واقعا سورپرایز شدم :o:o
موافقم.
:o:o:o:o
این ادعا کاملا مزخرفه ،بودجه این تحقیق از طریق شرکتهای نفتی داده شده. سوختهای فسیلی میزان دی اکسید کربن هوا رو افزایش میدهند در صورتیکه گیاهان از طریق فتوسنتز دی اکسید کربن رو جذب میکنند و بفرض که در برخی فرآیندهای زیستی مقداری دی اکسید کربن هم تولید میشه ولی این مقدار بسیار کم است اگر چنین مسایلی در نظر هست دامداری باید متوقف بشه چراکه یک گاو برای تولید هر کیلو گوشت صدها کیلو دی اکسیدکربن تولید میکنه