امروز با معرفی یک سیستم به سراغ کاربران دنیای فیلم و سینِما آمده ایم. سیستم این هفته از محصولات شرکت مازستا و از سری W-110 است. این سیستم ویژه فعالیتهای پردازش تصویر در زمینه تدوین، افکت گذاری تصاویر ویدیویی و ساخت جلوههای ویژه رایانه ای است. شرکت مازستا، سیستمهای تخصصی خود را با مارک تجاری RenderWay عرضه کرده که به صورت تخصصی در زمینههای گرافیک سه بعدی و دو بعدی و محاسبات فنی و مهندسی مورد استفاده قرار میگیرند. تمامی سیستمهای عرضه شده در شرکت مازستا بسته به نوع آنها اورکلاک شده و در همان شرایط دارای 12 تا 36 ماه گارانتی تعویض برای تمام قطعات خواهند بود. اورکلاک سیستمهای مازستا از نوع 24/7 است که به معنی اورکلاکینگ امن و بدون خطر برای مصرف 24 ساعته در تمام طول هفته می باشد. همچنین شرکت مازستا اجازه اورکلاکینگ کارت های گرافیک سری EVGA خود را به کاربران می دهد و در صورت صدمات ناشی از اورکلاکینگ غلط که موجب خرابی و سوختی در کارت شود، کارت را بدون قید و شرط تعویض می نماید. سیستمی که امروز برای معرفی به کاربران در نظر گرفته شده است، مناسب پردازش تصاویر HD، Full HD و 2K در نرم افزارهای ویرایش فیلم و افکت گذاری تصاویر است. این سیستم برای نرم افزارهای تخصصی این رشته مانند Adobe After effects Premiere ،Nuke ،Fusion و Edius بهینه سازی شده تا حداکثر بازده ممکن را در اختیار کاربران قرار دهد.
مشخصات سیستم
CPU: Intel Xeon E5 2650 V3, 10 Cores / 20 Threads, 25 MB Cache
MB: Asus X99-e WS
Ram: 64GB ECC Registered Memory 2133 MHz
VGA: Pny Quadro K4200 4GB GDDR5
SSD: 2x Samsung 120GB Evo 850 On raid
HDD: 2x WD Black 2TB 7200rpm on raid
CPU Cooling: Enermax Liquid Cooling 240mm Quad Fan Cooler
Case Package: RenderWay 2015 W Series (10x 120 mm +3×140 mm) Fan Cooler
PSU: Enermax Revolution GOLD 1000W
Monitor: 2x EIZO Calibration CS 240 Color Edge
Mouse: EVGA Torq X10 8200 dpi
Keyboard: Logitech G105 Gaming
سیستم فوق دارای دو سال گارانتی تعویض شرکت مازستا است. همچنین میتوانید درخواست های خود را به این شرکت اعلام کرده و مشخصات آن را بنا به نیاز خود تغییر دهید. در این سیستم به منظور بازده بیشتر در نرمافزار مذکور از پردازنده Intel Xeon E5 V3 با 25 مگابایت حافظه Cache کمک گرفته ایم. همچنین در این سیستم میتوانید تا 128 گیگابایت حافظه پرسرعت و ایمن DDR4 ECC Reg. در اختیار داشته باشید. برای بهره گیری از قدرت پردازنده گرافیک در نرم افزارهای حرفهای تدوین و جلوههای ویژه از کارت گرافیک Nvidia Quadro K4200 استفاده شده است. این سیستم توان بسیار بالایی در پردازش گرافیکی دارد و کاربران می توانند در آینده چندین کارت گرافیک Quadro دیگر را به آن اضافه نمایند و یا به منظور بهره گیری از پردازش گرافیکی از کارت های Nvidia Tesla در کنار کارت کوادرو بهره مند شود. منبع تغذیه این دستگاه به گونهای انتخاب شده است که در آینده بدون تغییر در آن بتوانید کارت های گرافیک دیگری را به سیستم اضافه نمایید. با توجه به سیستم خنک کنندگی کیس تمام الومینیوم شرکت مازستا و خنک کننده مایع CPU، کاربران میتوانند بدون وقفه تمام توان سیستم را در ساعات متوالی در اختیار داشته باشند. مانیتور در نظر گرفته شده برای این سیستم از نوع EIZO و Full Calibration است. این مانیتور یکی از حرفهای ترین مانیتورها دنیا در زمینه پردازش گرافیک و اصلاح رنگ تصاویر ویدیویی است. این محصول مجهز به یک نرمافزار و یک سختافزار ویژه برای کالیبره کردن رنگ تصویر است که میتواند پروفایل Adobe RGB را با دقت 99 درصد روی تصویر مانیتور کالیبره کند. این مانیتور در تمامی شرکت های تولید فیلم و جلوههای ویژه دنیا مورد استفاده قرار گرفته و در نوع خود بینظیر است. ماوس استفاده شده از نوع torq X10 شرکت EVGA است که با دقت 8200 نقطه در اینچ و قابلیت تغییر اندازه ماوس به منظور قرارگیری درست در هر اندازه دستی، یکی از انتخاب های مناسب جهت رتوش تصاویر، رتوسکوپی و … است.
شرکت دانش و فناوری مازستا
شرکت دانش و فناوری مازستا، یک از شرکت های دانش محور در زمینه گرافیک رایانه ای و محاسبات عددی میباشد که از سال 1375 کار خود را با آموزش و فروش تجهیزات مرتبط با مباحث رندرینگ سه بعدی، ساخت جلوههای ویژه رایانه ای و محاسبات فنی و مهندسی آعاز کرد. این شرکت از زمان تاسیس تاکنون به صورت تخصصی روی مباحث عنوان شده فعالیت و تحقیق نموده و تمامی خدمات خود را حول این موضوع متمرکز کرده است. از جمله خدمات آموزشی ارائه شده توسط مازستا می توان به برگزاری دوره های آموزشی تخصصی در زمینه موتورهای رندرینگ، تولید فیلم و انیمیشن سه بعدی، ساخت جلوههای ویژه رایانه ای و دوره های تخصصی الگوریتم های محاسباتی اشاره نمود. در کنار مباحث آموزشی و پژوهشی، این شرکت اقدام به طراحی و فروش سیستمهای تخصصی و ورک استیشن های آماده برای کاربران رشتههای مذکور نموده است. سیستمهایی که به صورت حرفهای و کاملاً تخصصی برای مصارف خاص تهیه شده و در اختیار خریداران قرار گرفته است. این شرکت در راستای نیاز خود به تجهیزات حرفهای و تخصصی در این زمینه اقدام به همکاری با برندهای برتر و قابل اعتماد دنیا نموده و پکیج های انحصاری خود را با نام و نشان ثبت شده RenderWay در این زمینه تولید نموده است.
فروشگاه آنلاین قطعات حرفهای مازستا
یکی از بخشهای جدیدی که به وب سایت شرکت دانش و فناوری مازستا افزوده شده است، فروشگاه آنلاین قطعات و تجهیزات حرفهای کامپیوتر است. با توجه به اینکه زمینه فعالیت شرکت مازستا در تهیه و فروش سیستمهای تخصصی رندرینگ، پردازش گرافیکی و محاسباتی است، قطعات ارائه شده در فروشگاه این شرکت نیز در سطح حرفهای و تخصصی ارائه خواهد شد. یکی از گزینه هایی که در بخش فروشگاه برای خریداران در نظر گرفته شده است ضمانت فروش قطعات اصلی و با گارانتی رسمی در ایران است. همیشه یکی از معضلات خرید قطعات حرفهای و گران قیمت، شفاف نبودن خدمات پس از فروش و گارانتی آنها می باشد. از این رو مازستا سعی دارد که انحصارا قطعاتی را به فروش برساند که خریداران محترم دچار مشکلات خرید و استفاده از کالاهای بدون گارانتی نشوند. همچنین با توجه به بسته بندی ایمن کالاهای فروخته شده، امکان صدمات ناشی از حمل و نقل کالا به کمترین حد ممکن خواهد رسید. لازم به ذکر است که در فروشگاه آنلاین مازستا فقط محصولات تخصصی و حرفهای به فروش رسیده و قطعات و تجهیزات سیستمهای خانگی و اداری موجود نیست. فروشگاه آنلاین مازستا یکی از پخش کننده های مستقیم و بدون واسطه محصولات شرکت ها Gskill ،Noctua ،Enermax ،EVGA ، SuperMicro ، Eizo و … است. این موضوع برای خریدارن محترم شهرستانی که امکان خرید مستقیم از بازار کامپیوتر تهران را ندارند، بسیار حائز اهمیت است.
از انتقاد من ناراحت نشین. امیدوارم منظورمو درک کنید. ما عادت به ضد حال زدن و سرکوب یه محصول خوب از روی جهالت نداریم. در خوب بودن محصول شما شکی نیست. شما این نظرات رو به عنوان بازخورد یا فیدبک مواجهه کاربران با محصولتون تلقی کنید. ضمنا مقاله ی شما «کارت گرافیکی مساله این است» رو هم خوندم و با نظراتتون موافق بودم به جز یک مورد در خصوص مقدار رم گرافیک کارتها به استناد به سایتهای مرجع سازنده رندر اینجینها مثل فیوری بال. ای کاش سایر همکارانی که در بخش مشاوره و فروش قطعات و سیستمهای حرفه ای زحمت میکشن هم به اندازه شما به علم سخت افزار مسلط باشن. زحمت کشیدید. ممنون.
موفق و پیروز باشید
انشا.. در اینده هویت بیشتری پیدا میکنیم.
صحبت های شما متین و درست است. شما رد مورد بنچمارک های اینترنتی صحبت می فرمایید.اما ما در شرکت این قطعات را تست میکنیم.
ما سیستم 5960 هم داریم و اون هم سیستم خوبیه.اما این سیستم همچنان قدرتمند و سریع است و تفاوت بسیار زیادی با corei7 داره
به هر حال از محبت های شما ممنونم.
اورکلاک از طریق Base Clock Frequency به قول خودتون جدا از قرار داشتن این امکان بر روی مادربرد تنها با افزایش مقدار بسیار کمی امکان پذیره. حدود 3 تا 7 درصد و گاهیم کمتر. به هنگام استفاده، اورکلاک زیر 10 درصد تفاوت چشمگیری در کار ایجاد نمیکنه. پس عملن این کار استفاده تبلیغاتی از اسم اورکلاکینگ هست و نه چیز دیگه ای!
دوم: به عنوان یه کاربر من اصلن نمیتونم استفاده از 2650 سری 3 رو روی مادربرد تک سوکت CPU درک کنم.
دلیلش: پردازنده با 10 هسته و 20 رشته با فرکانس پایه 2.3 گیگاهرتز و در حالت Multi-Core تا 2.6 گیگاهرتز. در مجموع توان اسمی 52 گیگاهرتز و هزینه حداقل 4.5 میلیون. دقیقا برابر با توان اسمیه 52.8 گیگاهرتزی یه 5960x با 8 هسته و 16 رشته و فرکانس 3.3 در حالت Multi-Core. درحالی که شما تا 40 درصد میتونید دومی رو اورکلاک کنید ینی تا 4.5 گیگ و رسیدن به توان اسمیه 72 گیگگاهرتز. ضمن اینکه دارید هزینه کمتری میکنید. در نهایت اختیار با شماست که کدومو بخرید. اما به نظر من خرید xeon برای سیستم ورک استیشن با توجه به لاک بودنشون تنها با انتخاب مادربردهای مالتی سوکت مثل ze10pe یا ze9pe و یا انواع سوپرماکرو یا sr-x منطقیه و بس
مود سوم اینکه آقای دارابی عزیز ما استفاده کننده هستیم. ینی وقتی میخوایم هزینه ای بکنیم مثلن 20 میلیون برای یه سیستم تمامی این جوانب کار و نحوه استفاده مون رو در نظر میگیریم. گرافیکی میخوایم کار کنیم یا پردازشی مبتنی بر cpu. باید از تومن به تومن سیستم استفاده کنیم. متاسفانه اطلاعات همکاران قطعه فروش و کسایی که نام پیشنهاد دهنده سیستمهای حرفه ای رو رو خودشون گذاشتن در اکثر موارد کمتر مایی هست که تحصیلاتمون مرتبط با این رشته نیست. به طور مثال اگر شما سری به کسایی که سیستمهای حرفه ای پیشنهاد میدن بزنید و نظرشون رو در مورد کارت های گرافیکی بپرسید حتما به شما میگن که سری کوادرو برای کارهای گرافیکی و رندرینگ گرافیکی بسیار مناسبه و بهترینه مه متاسفانه فقط قسمتی از این حرف درسته. کارتهای کوادرو به هنگام مدلینگ و در پردازش تعداد فریمهای viewport خیلی خوب عمل میکنن نه موقع رندرینگ. حتی یه 690 از k6000 بهتر عمل میکنه موقع GPU Rendering. (اگه به حرف بنده اعتماد ندارید به بنچمارکهای زمانی گرفته شده با GPU-Base Render Engine مثل Octane Renderer یا VRay-RT مراجعه کنین یا اصن خودتون امتحان کنید)
بنده از سال 77 در حال کار کردن با نرم افزارهای سه بعدی هستم. از پردازنده های 486 تا سری زئون در حال حاضر. بنچمارکهایی که برای پردازنده های مختلف در سایتها منتشر میشه توان پردازشی صرف یک پردازنده رو نشون نمیده و معمولا عوامل مختلفی مثل توان مصرفی و … هم در اون لحاظ میکنن. در حالی که برا کاربرا توان پردازشی صرف خیلی مهمتره. در این سالها ما به فرمولی برای محاسبه توان پردازشی یک پردازنده رسیدیم که خلاصه ش حاصل ضرب عوامل زیره:
1- تعداد هسته های یک سی پی یو
2- ضریب هایپر تردینگ
3- ضریب لیتوگرافی پردازنده
4- فرکانس هسته (شامل فرکانس پایه به علاوه فرکانس Turbo-Boost در حالت Multi-Core)
5- ضریب کش پردازنده
اینجوری ما میتونیم توان یک سی پی یو را با 3-4 درصد تفاوت قبل از خرید و پرداخت پولهای نجومی این گونه سیستمها محاسبه کنیم. و بر پایه همین مسائل هست که عرض میکنم منطق استفاده از این سی پی یو و سری سوم بودنش و به کار بردنش روی یه سیستم سینگل سوکت رو نمیفهمم. اگر z10pe رو به کار برده بودید برام قابل فهم تر بود. اما به نظر خودم بهترین و خوش قیمت ترین پردازنده در سری زئون 2650 سری دو هست و به شرط استفاده از z9pe یا sr-x و یا x9dae سوپرماکرو. اختلاف توان بین سری دوم و سوم 2650 حدود 5 درصد هست. 99.2 به 104. ولی با هزینه بسیار بالاتر. ضمنا به عنوان کسی که مسترش رو تو رشته طراحی صنعتی گرفته باید خدمتتون عرض کنم در بحث طراحی محصولتون (کیس و …) متاسفانه خیلی ضعیف عمل کردید و محصول فاقد زیبایی و هویت هست و یکی از مهمترین ملاکهای خریداران رو برای انتخاب محصول نادیده گرفتین. خرید یک محصول کارا یک بعد قضیه هست و درگیر شدن و عاشق شدن کاربر و استفاده کننده از اون یک بعد دیگه که در واقعیت بعد دوم برای اکثر مردم گاهی خیلی مهم تر میشه.
حتما
در روزهای اینده سیستم های دیگری را نیز معرفی میکنیم
موفق باشید
نو ش چنده؟!
کاملا درست میفرمایید
اما شما کاربرد و کارایی را باید در نظر بگیرید. ما تعداد بسیار زیادی از سیستم هامون رو با gtx میدیم چون در خیلی شرایط سریعتر هستن و اصلا نیازی به کوادرو در اون شرایط نیست.
در وب سایت مازستا مقاله هایی به نام ” کارت گرافیک ،مساله این است” نوشته ام که تفاوت کارتهایی که فرمودین رو به دقت بیان کردم.
نکته بسیار مهم اینجاست که کارت های گیمینگ یا gtx خیلی از کارها رو میتونن انجام بدن اما نه همه کارهارو.
در مطلب زیر به تفصیل این موضوع رو تشریح کردم.
http://www.dfmrendering.com/articles-and-context/learning-and-concept-articles/hardware-and-rendering-devices/403-video-graphic-card-compare-quadro-gtx-tesla-firepro-part-1.html
آقا یک سوال … اگه به جای همین کارت گرافیک K4100 یک GT980 یا یک GT980X بزاریم چی می شه؟
هر دوتاشون قیمتشون تقریبا تو یک رنج هست و حتی 4100 گرونتر هم هست ولی به صورت تئوری 980 خیلی سخت افزار قدرتمند تری داره !
حتی همون Tesla K40 که حدود 30 تومن هست خیلی به GT780 شبیه هست که واقعا قیمت غیر معقولی داره !
مرسی
لطفا کانفیگ های بیشتری ( هم پایین تر و بالاتر) رو به اشتراک بزارید
جناب نصیری
قابلیت اورکلاکینگ پردازنده زئون بین 3 تا 7 درصد است و توسط BCLK انجام می شود. این پردازنده ها را در نسل E5 V2 نیز بروی مادربورد های X79 و Z9PE WS اورکلاک میکردیم و الان با X99 و Z10PE اینکارو انجام میدیم. اورکلاک Corei7 ها هم از 15 تا 40 درصد انجام میشه که در حال حاضر روی Z97 و X99 انجام میدیم.
در مورد فرمایش دوم شما هم منظورتون رو متوجه نشدم که بتونم جواب بدم. حتما همونطور که خودتون میدونید همیشه توان کل سیستم ملاک انتخاب قطعه نیست چون باید کارایی رو در کار مورد نظر و نرم افزار مورد نظر در نظر بگیرید.
شما هم موفق و پیروز باشید.
کیبردهای گیمینگ کاربری خوبی در نرم افزارهای گرافیکی و ویرایش فیلم دارند. با توجه به اینکه کاربران نرم افزارهای گرافیکی از چندین دکمه از کیبرد به صورت مداوم استفاده میکنند بعد از مدتی آن دکمه ها بشدت کارایی خود را از دست داده و یا گیر میکند و یا اینکه به راحتی کلیک نمیخورد.
اما کیبردهای گیمینگ با توجه به ساختاری کلیدها، بازده و عمر مفید بسیار بالاتری از کیبردهای اداری دارند. همینطور حس خوب دکمه ها در زمان کار با کیبردهای گیمینگ بسیار عالی است.
موفق باشید
این یک سیستم میان رده است. قیمت به همراه مانیتور حدود ۲۲ تومان است.
این سیستمداز نظر کارکرد جز دستگاه های متوسط است و برای پروژه های متوسط 2k اماده شده است و به اصطلاح شما زیاد هم شاخ نیست .
این دستگاه در بین کاربران. Vfx و استودیوهای تبلیغاتی بسیار پرطرفدار است و جز پرفروشهای ما در این رده است.
موفق باشید
چرا صفحه کلیدش از مدلهای گیمینگ است این سیستم که بدرد بازی نمیخوره.
کانفیگ های High – End زیاد دیدم … خیلی شاخ تر از این هاش هم تو همین ایران هست تنها مسئله قیمتشه 🙂
قیمت داداش قیمت ! … همین مدلی که دقیقا تو این پست زدید چند؟
سیستم خیلی خوبیه.
پردازنده Xeon برای افتر افکت واقعات عالی کار میکنه.
اما جالبه من این مانیتور رو ندیده بودم. امروز رفتم تو سایتش و یکمی در مورد مطالعه کردم چیز عجیبیه.
اینطوری که تو سایتش نوشته و چند review در موردش خوندم مانیتور اپل هیچ حرفی نداره جلوی این مانیتور بزنه. جالبه تو یکی از عکسها طرف یکی از اینا رو کنار مانیتور اپل گذاشته بود برای کالیبره.
البته قیمتش مدل اصلی این سری که cg277 هست 3 برابر اپله که تقریبا امکان خریدش رو برای ماها به صفر می رسونه.
جناب نصیری
قابلیت اورکلاکینگ پردازنده زئون بین 3 تا 7 درصد است و توسط BCLK انجام می شود. این پردازنده ها را در نسل E5 V2 نیز بروی مادربورد های X79 و Z9PE WS اورکلاک میکردیم و الان با X99 و Z10PE اینکارو انجام میدیم. اورکلاک Corei7 ها هم از 15 تا 40 درصد انجام میشه که در حال حاضر روی Z97 و X99 انجام میدیم.
در مورد فرمایش دوم شما هم منظورتون رو متوجه نشدم که بتونم جواب بدم. حتما همونطور که خودتون میدونید همیشه توان کل سیستم ملاک انتخاب قطعه نیست چون باید کارایی رو در کار مورد نظر و نرم افزار مورد نظر در نظر بگیرید.
شما هم موفق و پیروز باشید.
vaghan awli bood
vali fk konam age az K5100 estefade mikard kheili shakh tar mishod
اصولا این سیستم ها برای یک کاربر برای ساخت یا شرکت در ساخت یک پروژه سنگین هست در انتها به Render Farm نیاز هست برای خروجی گرفتن کار نهایی یک فیلم یا فیلم کوتاه با این سیستم هم باز حداقل یک هفته ای طول میکشه از یک کار سنگین خروجی گرفت و در انتها در ایران خیلی خیلی گران هستند به نظر من سیستم ابری بهترین گزینه هست که به کمک انویدیا و شرکت VMware پردازش ابری Real Time هم وجود آمده حتی همین الان هم خیلی از برنامه دارند با کمک HTML5 جوری میشوند که از راه اینترنت اجرا شوند همچنین الان برنامه 3ds max هم در قسمت رندر آخرین نسخه 2016 این ویژگی را قرار داده که با اینترنت برای شما کارتون را رندر میکنه فایل نهاییتون را میفرستید رندر میکنه دوباره براتون زندر نهایی را میفرسته فقط باید عضو شید و مبلغی را پرداخت کنید هر ماه…. ولی همه این ها فقط با اینترنت پرسرعت کار میکنند 😀
فک کنم مازستا یه دوره کلاس آموزشی میخواد با این راهکارهای حرفه ایش. موندم چجوری میخوان 2650 رو اورکلاک کنن. به منم بگن تا یاد بگیرم؟ نکته دوم اینکه با این لیست سخت افزار سیستمی برا آدم میبندن که توانش تو کار حداکثر 52 گیگاهرتزه؟؟؟!!!
اما ایشالا که موفق باشن.