اگر به خاطر داشته باشید شیائومی چندی پیش از شیائومی از شارژر 200 وات خود رونمایی کرد. این شارژر 200 وات باتری گوشی Mi 11 Pro را از 0 تا 100 درصد تنها در مدت 8 دقیقه شارژ میکند. باوجود آنکه گمانهزنیهای زیادی در خصوص آسیب احتمالی این شارژر به باتری دستگاه در طولانی مدت مطرح شده، شیائومی با اعتماد به نفس کامل در خصوص این شارژر تبلیغات خود را انجام میدهد و حتی مدعی شده که این دستگاه چندین رکورد جهانی را نیز شکسته است.
شیائومی فناوری استفاده شده در شارژر خود را HyperCharge نامیده است و پس از رونمایی از آن و سرعت فوق العادهاش، اطلاعات بیشتری در خصوص آن منتشر شد. یک نمونه از این اطلاعات این بود که Mi 11 Pro که در این تست به نمایش گذاشته شده بود به جای باتری 5000 میلی آمپرساعتی اصلی خود، از یک باتری کوچکتر 4000 میلی آمپرساعتی بهره میبرد.
همچنین گفته شده که 800 بار چرخه شارژ با این شارژر میتواند باعث نابود شدن 20 درصد از ظرفیت باتری شود، که این به خودی خود خبری بدی است اما احتمالا نه به اندازه استاندارد چینی که باقی ماندن 60 درصد ظرفیت باتری پس از 400 چرخه شارژ برای آن کافیست.
شارژر 200 وات شیائومی به بازار می آید
با تمام اخبار ناخوشایندی که پیرامون شارژر 200 وات شیائومی به گوش میرسید، باور عمومی بر این بود که این دستگاه احتمالا راهی بازار نخواهد شد. اما این شرکت چینی برخلاف تصورات عمل کرده و به نظر میرسد که این شارژر زودتر از آنچه که تصورش را میکردیم راهی بازار میشود.
حالا مشخص شده شرکتی که در پشت طراحی و تکنولوژی شارژر 200 وات شیائومی نقش داده، NuVolta Technologies نام دارد که بازیگر بزرگی در این صنعت به حساب میآید. طبق گزارشات جدید، این شرکت به تازگی نسل دوم تراشه شارژ فوق سریع خود را نیز رونمایی کرده که بسیار شبیه به هایپرشارژ شیائومی است. ظاهراً چیپ NuVolta NU2205 سریعترین شارژر با بالاترین قدرت خروجی (100 وات) در این صنعت است. این تراشه همچنین تنها ساخته شرکت چینی است که از شارژرهای دو سلولی پشتیبانی کرده و در نتیجه آن میتواند سرعت 200 وات را با باتریهای تقسیم شده ارائه کند.
طبیعتاً فناوری استفاده شده در NU2205 منحصر به فرد است و میتواند به پیشرفت در صنعت شارژ منجر شود. این موضوع میتواند خبر خوبی برای شرکتهای چینی از جمله شیائومی باشد. در حال حاضر این فناوری تنها در گوشیهای شیائومی استفاده شده است، اما NU2205 میتواند به صورت گستردهتری عرضه شده و تولیدکنندگان دیگر نیز از آن استفاده کنند. اما به نظر میرسد که پیش از آن این شرکتها باید راهی برای جلوگیری از آسیب بلندمدت به باتریها پیدا کنند.
دیدگاهتان را بنویسید