توراک: شکارچی دایناسور، یکی از عناوین موفق کنسول نینتدو 64 بود که موفق شد با گیم پلی جذاب و سرگرم کننده ی خود، دارندگان نخستین کنسول سه بعدی نینتندو را در قالب یک اثر اکشن اول شخص، به سفری هیجان انگیز و پرماجرا برای شکار دایناسورها ببرد. اخیراً شایعاتی منتشر شده که نشان می دهد بازیبازان می توانند منتظر بازسازی این بازی خاطره انگیز و جذاب و ملاقاتی دوباره با شکارچی سرخپوست دایناسورها باشند.
منبع این شایعات جدید مصاحبه ای است که اخیراً یکی از فعالان عرصه ی بازی های کامپیوتری یعنی ساموئل ویارئال انجام داده و طی آن، ضمن توضیح در رابطه با فعالیت های اخیر خود، اشارات مختصری نیز به این بازی داشته است. ویارئال پیش از این در ساخت عناوینی نظیر FEAR: Perseus Mandate, Section 8 و Aliens: Colonial Marines به عنوان طراح مرحل بازی همکاری داشته و اکنون نیز در بازسازی نسخه ی جدیدی از بازی خاطره انگیز PowerSlave با استودیو Night Dive همکاری می کند. براساس گفته های ویارئال، او و همکارانش پیش از در دست گرفتن کارهای مربوط به بازسازی بازی PowerSlave بر روی بازسازی نسخه ی تازه ای از توراک: شکارچی دایناسور کار میکرده اند که بنا به دلایلی (که به ذکر آنها نپرداخته) آن را کنار گذاشته اند. پس از این ادعا او متذکر شده که امتیاز بازی توراک : شکارچی دایناسور اینک به صورت کامل در اختیار استودیو Night Dive قرار گرفته و آنها به زودی و همین امسال دوباره مراحل ساخت اثر فوق را از سر خواهند گرفت. این سخنان می تواند خبر خوبی برای علاقمندان بازی نخست باشد. علاقمندانی که پس از ساخته شدن آن اثر، دیگر آن گونه ای که انتظار داشتند نتوانستند با قهرمان محبوب و دایناسور کش خود توراک دیدار دوباره ای داشته باشند.
نخستین حضور توراک در سال 97 بر روی نینتدو 64
گفتنی است فعالیت های استودیوی تازه تاسیس Night Dive بیشتر بر در اختیار گرفتن امتیاز عناوین قدیمی دنیای بازی های کامپیوتری و بازسازی کردن آنها متمرکز است. عناوینی که انحصار تولیدشان پس از کش و قوس های فراوان در حالتی سرگردان میان استودیوهای مختلف قرار دارد و به علت بلاتکلیفی و نداشتن داوطلبی جدی برای تولید مجددشان، علی رغم داشتن پتانسیل های مناسب در حال خاک خوردن در پستوی استودیوها به سر می برند. آنها پیش از این بازسازی عناوین مختلفی نظیر System Shock 2 و I Have No Mouth, and I Must Scream در کارنامه داشته اند و هیچ عجیب نیست که برای تجربه ی جدید خود سراغ بازی خاطره انگیز توراک رفته باشند. آخرین باری که هواداران توراک با قهرمان محبوبشان دیدار کردند به سال 2008 و بازی Turok باز می گردد. اثری که به دست استودیو Propaganda Games جان گرفته بود و علی رغم بهره بردن از گرافیک خوب و گیم پلی نه چندان ضعیف، چندان مورد توجه منتقدان قرار نگرفت. البته عوض شدن سر و شکل توراک و داستان نه چندان هیجان انگیز بازی نیز چندان به مذاق هواداران قدیمی سری خوش نیامده بود و آنها همان توراک کلاسیک را می خواستند.
آخرین حضور توراک در سال 2008 بر روی پلتفرم های نسل هفتم
به هر حال شاید اعضای Night Dive بتوانند با تکمیل اثر جدیدی که در دست تولید دارند، نظر هواداران قدیمی توراک را به سمت خود جلب کرده و آنها را بار دیگر به سفری اعجاب آور در دل زمان ببرند و به رویارویی با دایناسورهای ریز و درشت وادارشان سازند. گفتنی است هنوز پلتفرم های احتمالی این اثر و زمان انتشار آن به صورت رسمی اعلام نشده و به نظر می رسد برای شنیدن اخبار جدید در رابطه با قهرمان سرخپوستمان یا همان توراک، باید ابتدا منتظر انتشار بازی PowerSlave از سوی اعضای استودیو Night Dive باشیم تا کمی سرشان خلوت شود.
توی ویچر 3 از موجودات خیالی و غول اسا مثل اژدها و همچنین قدرتهای جادویی استفاده شده زیادی دارن روش مانور میدن شما هم زیادی بهش تعصب داری بعد ریلزش نمراتش معلوم میشه.
مقایسه ی این دوتا بازی از پایه بی معنی هست چون ویچر و توراک هیچ ربطی به هم ندارند. توراک یه شوتر اول شخص ران اند گان هست با استانداردهای محکم سبک خودش و ویچر هم یه بازی آرپی جی یا نقش آفرینی مدرن به حساب میاد با گیم پلی و سبک بصری غنی. این دو بازی کلاً هیچ ربطی به هم ندارن که بخوان با هم قیاس بشن. مقایسه ی این دو بازی درست مثل قیاس آبگوشت با سان شاین می مونه. بعدشم ویچر با داستان و گیم پلی مفصلی که داره در کنار خصوصیات فنی قابل توجه، یکی از بهترین نقش آفرینی های چند سال اخیر بوده. دلیلشم اینه که سازنده های فهیم و کاربلدی داره که مثل اکثر کمپانی های بزرگ بازیسازی فقط به فکر پر کردن جیب خودشون و دوشیدن بازیبازها نیستن. اخبار و تبلیغات این بازی رو اگه بخوایم در قیاس با هایپ فرنچایزهای بزرگ قرار بدیم می بینیم که چندان هم چشمگیر نیست. نکته ی آخر هم اینکه شما اگه می خوای به جوونیت رحم کنی جلوی آرپی جی بازهای حرفه ای این بازی رو با لفظ “به درد نخور” صدا نزن (چشمک)
بازیهای تخیلی مثل این بنظرم توی بازار چنان جایگاهی ندارن مثلا در مورد بازی the witcher wild hunt هم خیلی دارن تبلیغ میکنن ولی بنظرم اصلا بدرد نمیخوره فقط گرافیک است و جهان بزرگ.