در بخش نخست این مطلب به اطلاعات و شایعاتی پرداختیم که هر کدام از آن ها به نوعی توسط منابع مختلف نزدیک به کمپانی نینتندو به بیرون درز کرده و در اختیار علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری قرار گرفته اند. شایعاتی که در مجموع بر برتری سخت افزاری کنسول جدید نینتندو یا همان NX نسبت به موارد مشابه در کنسول های موفق نسل حاضر و گل سر سبدشان یعنی کنسول PS4 دلالت دارند. حال در مطلب پیش رو قصد داریم به تکمیل موارد عنوان شده در بخش نخست این مطلب بپردازیم.
بر اساس شایعات موجود، کنسول NX به طور کامل از قابلیت های موجود در واسط نوین Vulkan پشتیبانی خواهد کرد. اما در عین حال یکی از استودیو های بازی سازی (با نام محفوظ) که هم اکنون به پورت یکی از عناوین (فعلاً نا مشخص) کنسول PS4 بر روی کنسول NX مشغول است به این نکته اشاره کرده که واسط Vulkan هنوز برای استفاده در ساخت بازی های NX آماده نیست و به موجب غایب بودن قابلیت های مبتنی بر آن در کیت توسعه ی کنسول NX ، آن ها به منظور راه انداختن کار خود ناچار به استفاده از موارد مشابهی نظیر واسط برنامه نویسی سطح پایین اختصاصی کنسول PS4 و همچنین GMNX شده اند. سوای آن به نظر می رسد که اعضای کمپانی نینتندو دست به طراحی ابزاری زده اند که می تواند امکان پورت بازی های کامپیوتری مختلف از روی پلتفرم هایی نظیر PC ، PS4 و Xbox One بر روی کنسول NX را در اختیار بازی سازان قرار دهد. تا پیش از این تصور می شد که کیت های توسعه ی کنسول NX در اختیار بسیاری از شرکت های بازی سازی مختلف قرار گرفته است تا به کمک آن نسبت به طراحی بازی های در دست ساخت خود برای این کنسول جدید اقدام نمایند. اما به نظر می رسد که به منظور جلوگیری از فاش شدن اطلاعات مهم مربوط به کنسول NX ، کمپانی نینتندو کیت های توسعه ی کنسول جدید خود را تنها در اختیار آن دسته از شرکت های بازی سازی قرار داده است که روابط نزدیک و تنگانگی با کمپانی نینتندو دارند (به عنوان مثال می توان به شرکت اکتیویژن اشاره کرد). بنا بر این جای هیچ گونه تعجبی وجود ندارد که چرا تا کنون اطلاعات بسیار اندکی در رابطه با ویژگی های مهم کنسول NX به بیرون از درهای خروجی کمپانی نینتندو درز کرده است (که آن ها هم تنها در حد شایعه هستند). با این حال یکی از شایعاتی که می توان بر روی تحقق یافتن آن حساب فراوانی باز کرد، پشتیبانی کنسول NX از تکنیک نوینی است که با نام PDA شناخته می شود و در نگاه کلی می توان آن را به تکنیک های گرافیکی SS بسیار شبیه دانست.
تکنیک یاد شده این قابلیت را برای پردازنده های گرافیکی اجرا کننده ی بازی های کامپیوتری فراهم می آورد تا در حین اجرای این عناوین فشار بسیار کمتری را نسبت به حالت قبل تحمل نموده و توان خود در امر پردازش تصاویر بازی ها را بیهوده هدر ندهند. به این ترتیب که آن دسته از چند ضلعی های موجود در یک صحنه از بازی کامپیوتری مشخصی که در سکانسی خاص از آن صحنه حضور ندارند پیش از آن که توسط موتور گرافیکی بازی مورد پردازش قرار گیرند، شناسایی شده و به منظور روان تر اجرا شدن سکانس مذکور، از پردازش آن ها جلوگیری به عمل می آید. حتی گفته می شود که به موجب استفاده از تکنیک PDA می توان چیزی نزدیک به 75 در صد از چند ضلعی های موجود در یک سکانس خاص را به طور کامل از روند پردازش کنار گذاشت و رقمی نزدیک به 20 در صد بهبود را در امر اجرای بازی های کامپیوتری جدید تجربه کرد. البته وجود تکنیک PDA به هیچ وجه نمی تواند در هاله ای از ابهام قرار داشته باشد؛ چرا که چندی پیش اعضای شرکت EA هم خبر از تجهیز موتور گرافیکی اختصاصی خود یعنی موتور گرافیکی فراست بایت به قابلیتی هم سنگ داده بودند. بنا بر این می توان ادعا کرد که پشتیبانی کنسول NX از چنین تکنیکی می تواند سبب ساز هر چه روان تر اجرا شدن بازی های سنگین گرافیکی بر روی این کنسول شود. در کنار موارد یاد شده، نکات جدید مطرح شده در رابطه با کنسول NX به ساختار کنترلر اختصاصی این کنسول نیز اشاره هایی دارد. بر اساس اطلاعات مذکور، کنترلر لمسی کنسول NX (که البته ماهیت آن هنوز به طور کامل مشخص نیست) به خودی خود دارای قدرت پردازشی خاصی نبوده و به این ترتیب توان اجرایی لازم برای بهره بردن از قابلیت های اختصاصی صفحه نمایش خود در امر اجرای بازی های مختلف را به موجب سیستم عامل طراحی شده در کنسول NX ، از طریق توان پردازشی این کنسول تامین می کند. در واقع اطلاعات درز کرده از کنسول NX بر این نکته تاکید دارند که کنترلر اختصاصی این کنسول (بر خلاف آن چه پیش تر گفته می شد) به شکل مجزا و در قالب یک کنسول دستی کامل قابل استفاده نیست، اما در عین حال از مکان های مختلفی می توان از این کنترلر برای انجام بازی های کنسول NX استفاده کرد. در پایان لازم است یک بار دیگر هم به این نکته اشاره کنیم که تمامی این اطلاعات از سوی منابع نزدیک به کمپانی نینتندو مطرح شده اند اما هیچ کدام از آن ها به طور رسمی توسط سران نینتندو مورد تایید قرار نگرفته اند. بنا بر این هیچ تضمین صد در صدی برای صحت کامل آن ها وجود ندارد. با این حال اگر تمامی این شایعات به حقیقت تبدیل شوند می توان ادعا کرد که کمپانی نینتندو شانس قابل توجهی برای بازگشت به میدان رقابت کنسول های خانگی در نسل هشتم بازی های کامپیوتری و جبران فرصت از دست رفته را در این زمینه خواهد داشت.
حداقل دسته هاش خلاقانست طراحیش:-bd:-bd
ببینیم این آش چی ازش در می یاد:-bd
خوشم میاد به هیچ عنوان حاضر نیست تسلیم بشه امیدوارم بتونه به روزهای طلایی گذشته برگرده