با نگاهی به نوع صفحه نمایش اکثر پرچمداران سال جاری میتوان فهمید که سازندگان تمایل بیشتری به استفاده از پنل های AMOLED دارند و طبق تحقیقات IHS روند صعودی فراگیر شدن این نوع صفحه نمایش ها ادامه خواهد داشت و رفته رفته با فراگیری AMOLED ها این صفحه نمایش ها بیش از پیش به LCD ها نزدیک تر خواهد شد. با اینکه همچنان صفحه نمایش های LCD متدوال ترین نوع صفحه نمایش در صنعت لوازم الکترونیکی به حساب میآیند ، پیش بینی میشود استفاده از AMOLED ها امسال 40 در صد افزایش باید و به مقدار 395 میلیون واحد در سال 2016 دست پیدا کنند.
علاوه بر این درآمد از صفحه نمایش های AMOLED امسال 25 در صد افزایش خواهد یافت و ارزش این صنعت به چیزی حدود 15 میلیارد دلار خواهد رسید. در گذشته این نوع صفحه نمایش ها از مشکلاتی نسبتا اساسی بهره میبردند که باعث میشد سازندگان میل و رغبت کمتری به آنها نشان دهند. از جمله از این مشکلات میتوان به هزینه ی بالای این پنل ها و عمر پائین LED ها اشاره کرد . تمامی این مشکلات در سال 2015 کاملا حل شدند و در عین حال صفحه نمایش های OLED به انتخاب فنی برتر سازندگان در برخی بخش های این فناوری تبدیل شدند.
صفحه نمایش های AMOLED به دلیل ساختار تولید راحت تر، باریک تر بودن و وزن کمتر ، اشباع بهتر رنگ ها، زمان پاسخگویی سریع تر و یکپارچگی بهتر و راحت تر با مدار حساس به لمس در گوشی های هوشمند بسیار استفاده میشوند و در واقع در این صعنت بیش از هر قسمت دیگری از AMOLED ها استفاده میشود.
کمپانی سامسونگ چندین سال است که از صفحه نمایش های Super AMOLED خود در گوشی های هوشمند خود استفاده میکند و همچنین از سال 2015 به بسیاری از سازندگان گوشی های هوشمند از جمله بلک بری، اچ تی سی، هواوی، میزو، اوپو و زد تی ای صفحه نمایش های AMOLED خود را به فروش میرساند. حتی طبق گزارشات به نظر میرسد اپل نیز در آیفون جدید دیگر از صفحه نمایش های LTPS LCD استفاده نخواهد کرد و شاهد استفاده از صفحه نمایش های OLED در آیفون 7 که 2017 معرفی خواهد شد، خواهیم بود. در ادامه به اظهارات آقای David Hseih که مدیر ارشد بخش صفحه نمایش ها در IHS هستند توجه کنید:
” امولد بر پایه ی یک لایه ی پلیمری شکل گرفته است که اجازه میدهد این صفحه نمایش ها انعطاف پذیر، قابل خم شدم و حتی قابل تا شدن باشند. مواد ارگانیک eletro-luminescence میتوانند به عنوان مواد قابل حل در فرآیند چاپ مورد استفاده قرار بگیرند و این بدین معناست که امولد ها این پتانسیل را دارند که هزینه ی ساخت آنها بسیار کم شود. “
اما صفحه نمایش های امولد در بازار خارج از گوشی های هوشمند نیز در حال گسترش هستند. پیش بینی میشود فروش تلویزیون های OLED بار دیگر امسال افزایش یابند و با 125 در صد صعود به 9000 واحد دست خواهند یافت. علاوه بر این، فناوری های نو ظهور نیز مانند فناوی واقعیت مجازی با توجه به این که این هدست ها به پنل هایی نیاز دارند که مصرف انرژی کمی داشته باشند و همچنین سرعت پاسخگویی بسیار بالایی داشته باشند به فراگیر تر شدن امولد ها کمک میکنند. IHS پیش بینی میکند فروش صفحه نمایش های نزدیک به چشم امسال با 119 در صد افزایش به 3.6 میلیون واحد دست پیدا کند. همچنین طبق زمان بندی صفحه نمایش های جدید امولد برای کامپیوترهای شخصی وارد بازار خواهند شد و انتظار میرود که در مجموع 8.6 میلیون واحد دیگر نیز به تعداد فروش امولد ها بیافزاید. به طور خلاصه میتوان گفت که پیشرفت چشمگیر امولد ها و پائین آمدن هزینه ی این صفحه نمایش ها باعث جذب هر چه بیشتر سازندگان به این نوع صفحه نمایش ها شده است و این را میتوان در استفاده از این پنل ها در اکثر گوشی های هوشمند توسط سازندگان در سال 2016 مشاهده کرد.
یعنی هنز وارد نکرده!!!
وقتی ال جی تکنولوژی oled رو به بازار موبایلش هم وارد کرد اون موقع جذاب میشه رقابت
سامسونگ تو صفحه نمایش یک قدم جلوتره.
مرسی بله بنده موافقم توی سری اول واقعا زیاد چنگی به دل نمی زده اما واقعا A5 2016 از نزدیک دید واقعا کیفیت نمایشگر های Super AMOLED پیش رفت کرده و فوق العاده شده و شدیدا توی اشباع بسیار خوب دارن خودشون رو نمایش میدن
خبر عالی و امیدوار کننده ای بود:-bd