در گزاشات جدید گفته شده که دو شرکت کرهای الجی و سامسونگ سفارشات فروش نمایشگر به هوآوی را به حالت تعلیق درآوردهاند. همچنین به نظر میرسد بخش تأمین حافظه این شرکت نیز در معرض تهدید است.
هوآوی 18 ماه طاقت فرسا را پشت سر گذاشته است. در طول این مدت، استفاده از سرویسهای گوگل برای محصولات این شرکت ممنوع شد، در تأمین چیپست از شرکتهای متفرقه دچار مشکل شد و رابطهشان با TSMC، تولیدکننده چیپستهای کرین قطع شد. در شرایطی که انتظار نمیرفت وضعیت بدتری برای هوآوی رقم بخورد، چنین اتفاقی رخ داد.
انصراف از فروش نمایشگر به هوآوی
Chosun Biz، رسانهای در کره جنوبی در گزارش خود اعلام کرده است که سامسونگ دیسپلی و الجی دیسپلی تصمیم گرفتهاند تا از عرضه نمایشگر برای گوشیهای هوشمند پریمیموم هوآوی انصراف دهند. در این خبر اعلام شده که توقف دادوستد در این زمینه به قانون تصویب شده در آمریکا که از تاریخ 15 سپتامبر (25 شهریور) اجرایی میشود، مرتبط است.
بهطورکلی هوآوی نمایشگرهای مورد نیاز برای گوشیهای خود را از دو شرکت کرهای سامسونگ و الجی و شرکت چینی BOE تأمین میکند. بنابراین انصراف کرهایها از این تجارت به معنای آن خواهد بود که راه برای BOE باز شده تا فروش بیشتری داشته باشد. با این حال، هوآوی در حال آزمایش نمایشگرهای شرکتهای دیگر مانند Visionox، Tianma و CSOT نیز هست. با این حال، ممکن است که هوآوی در تأمین قطعاتی مانند چیپهای کنترل تاچ با مشکلاتی مواجه شود.
بیشتر بخوانید: همکاری «ویژناکس» با هوآوی در نسل بعدی گوشیهای هوشمند تاشدنی
البته این همه ماجرا نیست و به نظر میرسد که سامسونگ الکترونیکس و SK Hynix نیز معاملات خود با هوآوی را متوقف کردهاند. از آنجاییکه این دو برند از بزرگترین نامهای تولیدکننده رم و حافظههای فلش برای گوشیهای هوشمند به حساب میآیند، تأیید این خبر میتواند هوآوی را با یک چالش جدی دیگر درگیر کند.
فقط یک مورد از مشکلاتی که به واسطه تحریمهای آمریکا برای هوآوی بوجود آمده، برای بسیاری از شرکتهای کافیست تا تسلیم شوند. اگر به خاطر داشته باشید، چند سال پیش آمریکا با تحریمهای سختی که علیه ZTE وضع کرد، فعالیت این شرکت را به طور به حالت تعلیق درآورد و در نهایت با پرداخت جریمه و تعهدات سنگین، ZTE توانست فعالیت خود را از سربگیرد. اما هوآوی نه تنها تسلیم تحریمها نشده، بلکه تلاش میکند تا در کنار پیدا کردن راههای جایگزین، روز به روز مستقلتر و بدون نیاز به کمپانیهای رقیب به فعالیت خود ادامه دهد. اما اینکه آیا هوآوی میتواند با موفقیت تمامی این مشکلات را پشت سر بگذارید یا خیر، سوالیست که تنها زمان پاسخ آن را میداند.
آمریکایی ها بدجوری دارند دست و پا می زنند در حالی که این کارها فقط چین رو قوی تر میکنه. در کوتاه مدت باعث آسیب به شرکت های چینی میشه اما در بلند مدت، این فشارها شرکت های چینی رو قوی تر میکنه.
کومونیسم همیشه و در هر حال پیروزه زنده باد هوائی
طبیعیه چون کره مستعمره آمریکاست
ایرانم مستعمره چین و روسیه هست
اوخی بمیرم برات . چی میگی ؟ یه قرداد همکاری برای چهار تا تکنلوژی که دیگه اینقدر حاشیه نداره
تو یکی برای خودت بمیر که هنوز بلند نیستی بنویسی تکنولوژی، خوب نظر نده وقتی نمیتونی!
بریز جایی که میسوزه.
ایران و چین و روسیه ابر قدرت های جهانی و پایان آمریکای خیالی