در گزارشی از سوی cnTechPost اشاره شده که بزرگترین کارخانه نیمه هادی چین یعنی SMIC حالا به جمع تولید کنندههایی مانند TSMC پیوسته و لیتوگرافی 7 نانومتری تولید کننده چینی برای تولید در فصل چهارم 2020 آماده است.
نود N+1 7nm شرکت SMIC بهبودهای مختلفی را در قبال نود 14 نانومتری فعلی آنها مانند 20 درصد کارایی بیشتر، 63 درصد تراکم بالاتر و کاهش کلی منطقه die تا 55 درصد را با توجه به ادعاهای مدیر عامل دکتر Liang Mengsong فراهم میکند.
چین یک قدم عقبتر از سامسونگ و TSMC قرار دارد و در حالی که سعی میکند به تولید فناوری ساخت 7 نانومتری برسد رقبا در حال آغاز تولید فناوری 5 نانومتری در پایان سال 2020 هستند. لیتوگرافی 14 نانومتری SMIC در حال حاضر با این که تقاضای بخش عمدهای از کشور چین را تامین میکند اما بخش کوچکی از درآمد شرکت را تشکیل میدهد.
بعد از تولید نود N+1 شرکت به دنبال آن نود با کارایی بهتر N+2 را عرضه میکند. N+2 در بحث مصرف انرژی مشابه نسخه اول خواهد بود اما کارایی بهتری را به همراه خواهد داشت.
در حال حاضر مشخص نیست که تولید انبوه نود N+1 این کمپانی چینی چه زمانی آغاز خواهد شد. SMIC مشخص نکرده که آیا مشتریان احتمالی برای این نود پردازشی وجود دارند یا خیر حتی با این که رونمایی از شروع تولید در مقیاس پایین برای فصل چهارم 2020 زودتر از انتظارات بود. هزینههای SMIC برای تولید لیتوگرافی 7 نانومتری به 3.1 میلیارد دلار میرسد که بالاتر از درآمد سالانه کمپانی میباشد.
فعلا به نظر نمیرسد که SMIC یک تهدید جدی برای سامسونگ یا TSMC باشد اما جالب خواهد بود که عملکرد لیتوگرافی 7 نانومتری تولید کننده چینی را در مقابل فناوری ساخت مشابه رقبا ببینیم. با توجه به این که فناوری 14 نانومتری شرکت به سختی 1 درصد از درآمد کلی را تشکیل میدهد، این کمپانی نیاز دارد مشتریان بیشتری برای لیتوگرافی جدید خود پیدا کند زیرا هزینههای گزافی برای آماده سازی آن پرداخت نموده. TSMC همین حالا تولید نسل دوم نود 7 نانومتری خود با تکنولوژی EUV را آغاز کرده در حالی که هیچکدام از نودهای N+1 و N+2 شرکت SMIC از EUV استفاده نمیکنند. با این حال در آینده ممکن است شاهد تغییراتی باشیم.
خدا به داد دنیا برسه…
من تا اونجایی که میتونم از خرید محصولات چینی خودداری میکنم نه بخاطر تکنولوژی بخاطر یک مسیله همه گیر و همه جانبه
من برعکس تا میتوانم از محصولات ساخت چین استفاده میکنم در آرزویی روزی هستم تنها فن آوری چین باشد
البته به دلیل شرفی بودن چین ایدیولوژی ضد استعماری و الگوی موفق تولید کاملآ خودکفا و بومی در داخل کشور