همانطور که میدانید تمامی شرکتها و کارخانههای بزرگ در راستای فعالیت اقتصادی و از آن خود کردن بخشی از سهم بازار، وظایف و مسئولیتهایی اجتماعی در قبال افراد جامعه و مشتریان خود نیز دارند. سامسونگ هم در راستای همین مسئولیت اقدام به برگزاری المپیاد تکنسینهای ایران نموده است.
شرکت سامسونگ امسال چهارمین دوره المپیاد را کمک سازمان فنیوحرفهای کشور و در چهار رشته مختلف (موبایل و تبلت، صوتی و تصویری، لوازم خانگی و تهویه) که دو مرحله تئوری و عملی خواهد داشت برگزار میشود.مرحله تئوری آن در تاریخ 3.12.97 به صورت هماهنگ در مراکز استانها برگزار شد و از مجموع 1959 شرکت کننده، 10 نفر از هر بخش و در مجموع 40 نفر به مرحله عملی راه پیدا کردند. در مرحله دوم شرکتکنندگان طی دو روز در رشتههای تخصصی به رقابت با یکدیگر پرداختند که از میان آنها در هر رشته 3 نفر برگزیده میشوند.
بیشتر بخوانید: چهارمین المپیاد تکنسینهای ایران به مرحله پایانی رسید
سامسونگ مبتکر این المپیاد آکادمی مهندسی بوده و با همکاری سازمان فنیوحرفهای کشور اقدام به برگزاری آن میکند. تمام هزینههای برگزاری مانند دو مرحله آزمون، اسکان شرکتکنندگان، ایاب و ذهاب، وسائل مورد نیاز و … بر عهده سامسونگ است.
هدف ازبرگزاری المپیاد تکنسینها
هدف شناخت استعدادها و تکنسینهای که هنوز ناشناختهاند و به کارگیری هرچه بهتر آنها در رشتههای تخصصی است و چون در تمام کشور این فراخوان داده میشود، امسال از مناطق محرومی مانند کردستان، کهکیلویه و بویر احمر هم شرکتکننده حضور داشت.
اما نکته جالب حضور بانوان در این دوره بود که خود امری ستودنی است، چراکه باعث رشد بانوان متخصص علاقمند به فعالیتهای فنی میشود و از جهت میتوان گفت که سامسونگ پیشرو در این امر بوده است. سهم سامسونگ در بحث مسئولیتهای اجتماعی برد – برد بوده است، زیرا با تشویق و تربیت تکنسینهای ماهر و معرفی آنها به بازار کار ، نه تنها به رشد فنی جامعه کمک میکند، بلکه با جذب افراد برگزیده این المپیاد، بهترینها را از آن خود میکند.
فیاضی، مدیر روابط عمومی سامسونگ درخصوص استقبال از این المپیاد گفته است:
در چهار دوره برگزاری این المپیاد، هر سال نسبت به سالهای قبل شاهد افزایش چشمگیر شرکتکنندگان بودیم و همین امر حاکی از سربلندی سامسونگ در قبال مسئولیتهای اجتماعی است.
مرحله پایانی – چه کسی اهل عمل است
در مرحله دوم که همان مرحله عملی است دورانی از شرکت سامسونگ، اتحادیه هر صنف و سازمان فنیوحرفهای کشور در هر بخش نظارت خواهند داشت. آیتمهای هر بخش متفاوت با بخشهای دیگر است و از جمله آنها رفع عیوب الکتریکی و مکانیکی است، البته استفاده از ابزار مناسب، نظافت میزکار و زمان نیز در موفقیت شرکتکنندگان نقش دارد. طبق تشخیص کارشناسان قطعات عیبدار متناسب با ایراداتی هستند که معمولاً برای مشتریها اتفاق میافتد و اشکالات متداولی هستند.
طبق تفاهمنامه میان آکادمی مهندسی سامسونگ و سازمان فنیوحرفهای کشور، تمام هزینههای آموزش تکنسینها در محل آکادمی سامسونگ (مثال: آموزش 3 ماهه رشته تبلت و موبایل – 125 ساعت و 2 روز در هفته) برعهده این شرکت است و سازمان کار نظارت و مدرک پایانی را برعهده دارد.
باوجود شرایط کنونی کشور و تحریمهایی که روزبهروز عرصه را برای فعالیتهای علمی و فنی سختتر میکند، اقدامات اینچنینی کمک شایانی به خودکفایی و تربیت تکنسینها و کارشناسان ماهر میکند. سامسونگ گام موثری در این راه برداشته و قصد کمک در این حیطه را دارد.
دیدگاهتان را بنویسید