اینترفیس و رابط USB-C از دل USB 3.1 و حاصل همکاری اپل با اینتل بیرون آمد. این پورت نه تنها در زمینه سرعت و پهنای باند، بلکه در زمینه امکاناتی مانند ارسال تصاویر به چند نمایشگر به طور همزمان و جریان خروجی بالا به منظور شارژ و راه اندازی Device های دیجیتال یک محصول منحصر به فرد است. بسیاری از مادربردهای امروزی از رابط USB 3.1/C پشتیبانی می نمایند با این حال اکثر محصولات موجود و مادربردهای مورد استفاده فاقد این قابلیت هستند.
آزمایشگاه VIA (VIA Labs, Inc) که موسسه ای معتبر و مطرح است، به تازگی استاندارد دو گانه ای را در این زمینه ارائه کرده است که منجر به تولید سخت افزاری برای اضافه شدن این قابلیت به مادربردهای فاقد می گردد. این استاندارد با قطعاتی به نام های VL716/VL715 شناخته می شود و یک سخت افزار پنل است. این محصول با آخرین استانداردهای USB-C سازگار است و شیوه کار آن بدین ترتیب است که در یک سر آن رابط USB-C قرار گرفته است و بخش دیگر آن به دو عدد رابط SATA III متصل می گردد.
خروجی می تواند سرعت 10 گیگابیت در ثانیه را در اختیار کاربران قرار دهد. شایان ذکر است که هم اینک ذخیره سازهایی اکسترنالی نیز تولید شده اند که تنها با رابط USB-C سازگار هستند که اهمیت این رابط را افزایش می دهد. این استاندارد تولید چنین سخت افزاری را با قیمت نسبتا پایین و استفاده از تعداد قطعات الکترونیکی پایین امکان پذیر می سازد. این مدار از یک سوئیچ رگولاتور برای تبدیل و کنترل ولتاژ های 5،3.5 و 1.2 ولت بهره می برد. این محصول می تواند در ابعاد بسیار کوچک تولید شود و با سیستم عامل های ویندوز،مک،لینوکس و اندروید پشتیبانی می کند.
واقعا براي مادربرد هاي قديمي كاربرديه:-bd:-bd
وقتی تغییر نسل در یک تکنولوژی صورت میگره خب بایستی شرکتهایی باشن که این فاصله رو بین قدیم و جدید پر کنن و این فکر هم در راستای این امر بسیار آفرین داره :-bd