دوستان و همراهان سخت افزاری ما،در کنار شما هستیم به همراه معرفی یکی دیگر از ویژه برنامه های “مادربرد هفته”.در مادربرد هفته،به معرفی برترین مادربردهای بازار بر اساس هزینه پرداختی می پردازیم.برای آشنایی با یکی دیگر از برترین های جهان و بازار ایران،با ما همراه باشید.
Asus Z170 ROG Maximus VIII Extreme/Assembly
مادربرد مورد نظر ما در این هفته،محصولی است که به لطف سخت افزارهای جانبی-همراه خود،یک غول پردازشی به تمام معنی است که می تواند اکثر رقبای خود را زمین گیر نماید.
سیستم صوتی
صدا برای گیمرها و انتشار محتوا مهم است و به همین دلیل ایسوس آمپلیفایر هدفون در پنل جلو را اضافه کرده است تا صدایی دقیقا با شفافیت صدای استودیو، بطور خالص به گوشهای کاربران برسد. مبدل دیجیتال به آنالوگ ESS ES9018K2M، دو آمپ LM4562 ساخت Texas Instruments و آمپلیفایر هدفون TPA6120A2 در یک هارمونی هماهنگی برای بازتولید تمام جزییات صدا بدون کوچکترین انحراف و نوسان، هماهنگ شدهآند تا از صدای گوشنواز 32-bit/386kHz لذت ببرید و خروجی بیش از 6VRMS را روی هدفونهای 600 اهم خود داشته باشید. SupremeFX Hi-Fi دارای مبدل دیجیتال به آنالوگ Cirrus Logic برای کیفیت ضبط استثنایی و مجموعه ROG Sonic Studio برای تنظیمات بینهایت صدا است.این مادربرد از سامانه های صوتی کم نظیر بهره می برد.
سامانه های تقویت
نیازی نیست برای استفاده از بیشتر تواناییهای مادربرد Maximus VIII Extreme/Assembly حرفهای باشید زیرا5-Way Optimization در اختیار شما است تا با تنها یک کلیک تمام تنظیمات را انجام دهید و به سرعت تمام کنترلهای عملکرد را تقویت کنید! فناوری اختصاصی ایسوس بطور خودکار بخشهای مختلف سیستم را بر اساس نوع کاربرد بطور همزمان بهینهسازی میکند تا عملکرد عالی پردازنده، مصرف اندک انرژی، توان پایدار دیجیتالی، کارایی خنک و بیصدای فنها و حتی تنظیمات صدا و شبکه را بر اساس نوع برنامهای که استفاده میکنید بدست آورید. بطور خلاصه، 5-Way Optimization تضمین میکند یک کامپیوتر برای بازی، سرگرمی، کارایی و هر وظیفه دیگری آماده است.توسط کنترل پیشرفته فنها میتوانید در محیطی ساکت و خنک، بدون مزاحمت به اجرای بیپایان بازیها بپردازید. Fan Xpert 3 با گیرندههای حرارتی روی برد و تشخیص سختافزاری حالت PWM/DC کانکتورهای چهار پین/سه پین، دستیابی هر یک از فنها به بهترین تعادل میان عملکرد خنک و کاهش نویز را تضمین میکند.
این مادربرد به 7 سنسور دما مجهز شده است. دوست دارید اورکلاک تا نهایت ممکن را تجربه کنید؟ایسوس فناوری ASUS Pro Clock را ابدع کرده است؛ که یک مولد فرکانس مرجع (BCLK) برای ششمین نسل از پردازندههای اینتل است و امکان اورکلاک فرکانس مرجع تا بیش از 400 مگاهرتز را فراهم میکند. این راهحل در همراهی با ASUS TurboV Processing Unit (TPU) اجرا میشود تا ولتاژ را تقویت کند و روی اورکلاک فرکانس مرجع کنترل داشته باشد و از این طریق یک روش هیجان انگیز را برای افزایش عملکرد در سطوح فوقالعاده در اختیار شما قرار میدهد. نسل دوم ایسوس T-Topology امکان اورکلاکینگ رمهای DDR4 برای دستیابی به فرکانسهای بیشتر از 3866 مگاهرتز را برای تمام ماژولها فراهم میکند و این به معنی بهترین عملکرد در بازیها توسط مادربرد Maximus VIII Extreme/Assembly شما است! این پیکربندی شامل یک طراحی منحصر به فرد برای کاهش تداخل و نویزهای القایی است و نسل دوم ایسوس T-Topology، زمانبندی متوازن انتقال سیگنالها برای بهبود پایداری و سازگاری حافظه را تضمین میکند.
بایوس
ایسوس از فناوری UEFI در مادربرد Asus Z170 ROG Maximus VIII Extreme/Assembly بهره برده است.علاوه بر آن،مهندسان ایسوس از خیر سفارشی سازی آن نگذشته و چندین فناوری اختصاصی را به آن تزریق کرده اند.فناوری هایی مانند EZ Tuning Wizard– OC and RAID و My Favorites. بازیابی بایوس UEFI توسط USB نیز از جمله ویژگی های این قسمت است.تنها زمانی که سری به بایوس قدرتمند این مادربرد می زنید،از ویژگی های خاص آن اطلاع خواهید یافت.
سیستم توان
ROG کنترل دیجیتالی مورد تقدیر پاور اکنون بهتر نیز شده است و از دو کنترلر PWM، OptiMOS MOSFET، چوکهای آلیاژی MicroFine و خازنهای مشکی متالیک 10K استفاده میکند تا اطمینان دهد Extreme Engine Digi+ همیشه دقیقترین و روانترین ولتاژ هسته را تامین میکند. فناوری منحصر به فرد و هوشمند ROG بطور موثر تمام ابزارهای ذخیرهسازی را در حافظه قرار میدهد تا بازیهای مورد علاقه و برنامهها با سرعت بسیار بیشتری اجرا شوند و در همان لحظه اجرا آماده استفاده باشند. RAMCache میلیثانیهها را تبدیل به میکروثانیه میکند تا زمان اجرای بازی بطور چشمگیری کاهش پیدا کند و خطر از بین رفتن دادهها به حداقل برسد.
پردازش شبکه ای
این مادربرد مجهز به سریعترین شبکه Intel Ethernet (I219-V) برای اجرای سریعتر و روانتر بازیها است. شبکه اینتل دو مزیت مهم دارد، بار پردازنده را کاهش میدهد و عملکرد TCP و UDP را تقویت میکند، به همین دلیل با کاهش درگیری پردازنده، توان بیشتری برای اجرای بازیها ایجاد میکند. LANGuard به معنی ارتباط امنتر با اعتماد بیشتر برای نبردهای کاربران است. فناوری پیوست سیگنالها و استفاده از بهترین فرآیند نصب قطعات، از ارتباط کاربران در مادربرد Maximus VIII Extreme/Assembly محافظت میکنند و افزایش توان خروجی را به همراه دارند، علاوه بر این قطعات در مقابل جهشها و تداخل الکترومغناطیسی (ESD Guards) محافظت شدهاند تا 1.9 برابر در برابر الکتریسته ساکن مقاومت بهتری داشته باشند و 2.5 برابر در مقابل جهشها (تا 15kV) بیشتر محافظت کنند. Maximus VIII Extreme/Assembly به تمام ارتباطات شتاب میدهد، با سریعترین شبکه وایرلس 802.11ac MU-MIMO کاربران از برآورده سازی پهنای باند بالا در زمینه ارتباط بیسیم،خاطر جمع هستند.
درگاه های جدید حافظه
این مادربرد مجهز به درگاه ماژول های M.2 است. M2 با پهنای باند 4x PCI Express 3.0/2.0 از سرعت انتقال تا 32 گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند. این ویژگی برای درایو مخصوص سیستم عامل،عالی است و باعث میشود کل سیستم یا کار با برنامههای حرفهای در سریعترین حالت ممکن انجام شود.درایوهای SSD کنونی تا 550 مگابایت بر ثانیه پهنایباند دارند که به نقطه اشباع رابط SATA با سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه نزدیک است. SATA Express با پشتیبانی از دو درایو SATA و سازگاری با نسخههای پیشین، نسل جدید استاندارد ارتباطی است که البته جای خود را به اینترفیس های PCI داده است.از جمله دیگر مسیرهای ارتباطی این مادربرد،می توان به پورت های جدید USB اشاره کرد. با سه درگاه USB 3.1نوع A و یک درگاه دو طرفه USB 3.1 نوع C ، سرعت انتقال اطلاعات تا 10 گیگابیت بر ثانیه را تجربه خواهید کرد که دو برابر سرعت USB 3.0 است. USB 3.1 بطور کامل با نسخههای پیشین سازگار است و کاربران می توانند برای ابزارهای خود از آن استفاده کنید یا بطور کامل از سرعت شگفتانگیز USB 3.1 بهرهمند شوید. فناوری اختصاصی USB 3.1 Boost بطور خودکار عملکرد USB 3.1 را حتی فراتر از این سرعت افزایش میدهد.
LED
این مادربرد نیز به فناوری LED تجهیز گشته است.مدیریت این سامانه همچنان بر عهده نرم افزار اختصاصی ایسوس است.6 پروفایل مختلف مانند موسیقی،بازی،ضربان و…برای آن در نظر گرفته شده است.حتی می توان نور ساتع شده را با دمای پردازنده ست کرد.تغییر این نور به معنی بالا و یا پایین رفتن دمای پردازنده است.این مادربرد زیبا و بسیار قدرتمند با قیمتی در حدود 2 میلیون تومان عرضه می گردد.اینک به دلایل انتخاب این محصول می پردازیم.
دلایل انتخاب مادربرد Asus Z170 ROG Maximus VIII Extreme/Assembly |
1-استفاده از آمپلی فایر در پنل جلو،آمپلی فایر داخلی،سیستم صوتی بسیار قدرتمند و بدون نقص که علاوه بر انجام بازی،می تواند وظایف مهمتری از جمله ایجاد استدیو مجازی را به آسانی بر عهده گیرد.این سیستم صوتی،قادر به هندل استدیوهای کوچک و علاقمندان به موسیقی است. 2-فناوری های خالص و ساده در امور اورکلاک پردازنده،رم،پورت ها و… 3-استفاده از تعداد بسیار زیادی سنسور در تمام قسمت ها برد،کنترل دما به 2 صورت متفاوت. 4-استفاده از فناوری های جالب توجه LED. 5-مجهز به تمامی فناوری های جدید ارتباطی از جمله U.2 و M.2 6-استفاده از قطعات الکترونیکی محافظت شده و مدار های دارای گارد. 7-مجهز به آخرین فناوری های ارتباطی بسیم و با سیم. 8-دیجیتالی بودن مدار تغذیه. 9-استفاده از یک بایوس به شدت سفارشی شده UEFI. |
تجربیات خودم و میگم و نمیخوام از یک برند دفاع کنم یا یک برند و خراب کنم.من مادربورد Z170 Gaming G1 داشتم که طی یک اتفاق که نمی دونم مشکل از کجا بود کارت صدای آنبوردش سوخت…بورد آواژنگ با یک بورد نو برام تعویض کرد اما من چون یه جورایی دلم و زد با این مشکل همونطور نو و آکبند 300-400 زیر قیمت بازار فروختمش و Asus Z170 ROG Maximus VIII Extreme گرفتم.این مدل با مدل Assembly هیچ فرقی نداره غیر از دیوایس های اضافه شده بهش…حالا موضوع اینجاس که اول این تکنولوژی اورکلام خودکار به هیج وجه کار نمی کنه و چندین بار کامپیوتر ریست میشه آخر سر هم اررور بلواسکرین میده (توی یوتیوب سرچ کردم همه هیمن مشکل داشتن و گفته بودن تبلیغاتیه) مورد دوم کیفیت خروجی صدای آنبوردش در مقابل با G1 به جرات میگم افتضاحه (تا جایی که می خواستم کارت صدای Creative ZXR که روی G1 نمونه ی آنبوردش نصب بود و خریداری کنم اما حساب کردم دیدم باید 900 تومن برا کارت صدا بدم که پشیمون شدم) بازم می گم نمی خوام بگم گیگا خوبه ایسوس بده یا برعکس ولی من شخصا پشیمونم G1 دادم این و گرفتم چون هم یک پورت لن کمتر داره (team میشدن و با 3تا اینترنت میشد سرعت و جمع کرد+وایرلس در حالی که ایسوس team نمیشه) هم تفاوتی نصب به G1 احساس نکردم غیر از صدای واقعا بد ایسوس…
این تکنولوژیای جدیدو خیلی دوس دارم اما نمیدونم این عابر بانکم قهر میکنه میره =))=))
چه هیولاییه این لامصب، همینجوری بخری بذاری روی میز نگاش کنی فقط کفایت میکنه برای من یکی =))
چیه این مین :-o:-o
من میلیاردر که هیچی قریلیاردر هم باشم نمیخرمش
2 میلیون! کی اینو میخره؟!
هم قیمت یه مادربورد رده بالای x99 قیمتشه
تو ایران با چیپست H81 از گیم ذلت میبریم :))
I LOVE IT
یک هیولا:-D