اگر یادتان باشد، سال گذشته مایکروسافت چند هفته پیش از آنکه اینستاگرام نرم افزار Hyperlapse خود را برای کاربران iOS معرفی کند، از تکنولوژی فیلمبرداری Hyperlapse خود پرده برداری کرده بود. این تکنولوژی مایکروسافت که در اصل به عنوان راهی برای تبدیل ویدئوهای پر از لرزش های دوربین GoPro به کلیپ هایی با کیفیت طراحی شده بود، می تواند هر ویدئویی را پردازش کرده و از آن یک فیلم time-lapse بسازد. در حال حاضر این برنامه مایکروسافت برای کاربران اندروید، ویندوزفون و ویندوز معرفی شده است. تفاوت اساسی برنامه های مایکروسافت و اینستاگرام آن است که برای استفاده از برنامه میاکروسافت نیازی به آغاز تصویر برداری با برنامه ندارید (بر خلاف اینستاگرام) و می توانید ویدئوهای قدیمی را نیز با آن ویرایش کنید. میاکروسافت از یک الگوریتم نرم افزاری برای پایدار کردن تصاویر استفاده می کند. این کار باعث به وجود آمدن دومین تفاوت بین این برنامه و نرم افزار متعلق به اینستاگرام می شود. به این ترتیب که مایکروسافت به جای استفاده از داده های ژیروسکوپی یا استفاده از حسگر شتاب سنج، از پردازش تصاویر استفاده می کند. چنین کاری الزاماً باعث به وجود آمدن تفاوت در ویدئوی نهایی نخواهد شد، اما به هر حال باید توجه کرد که برای تبدیل ویدئوها فرایند پردازش درگیر خواهد بود. همچنین مایکروسافت برای تبدیل ویدئوهای قدیمی یک مسیر 3D برای دوربین می سازد که دارای قابلیت چسباندن پیکسل ها برای پر کردن فضاهای خالی در فیلم است.
Hyperlapse مایکروسافت همچنین از تکنولوژی تشخیص تصاویر برای پایدار کردن ویدئو در زمانی که از صورت شخصی تصویربرداری می شود استفاده می کند که البته اینستاگرام دارای چنین قابلیتی نیست. به این ترتیب اگر در حال تصویربرداری از یک شخص باشید، تصاویری واضح و شفاف خواهید داشت. در حالیکه نرم افزار Hyperlapse نسخه موبایل دارای ویژگی های اولیه است، نرم افزار تحت ویندوز مایکروسافت امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهد. در این برنامه دو راه برای پردازش تصاویر در اختیار خواهید داشت: تنظیمات استاندارد برای پردازش سریع تر و حرکت کمتر دوربین، و حالت پیشرفته برای فیلم های گرفته شده توسط دوربین هایی نظیر GoPro که نتایج بهتری در اختیار کاربر قرار می دهند. کار با این نرم افزار بسیار ساده است و کاربر می تواند به راحتی سرعت و کیفیت دلخواه را کنترل کند. سرعت پردازش به میزان زیادی به سرعت PC دارد، اما اگر نرم افزار موبایلی استفاده می کنید، در صورت فیلم برداری در خود برنامه تنها به چند ثانیه زمان برای پردازش نیاز خواهید داشت. به طور کلی می توان گفت اگر به گشت و گذار در طبیعت و گرفتن فیلم علاقمندید، این برنامه می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. در حال حاضر یک نسخه trial برای ورژن دسکتاپی عرضه شده و فیلم های پردازش شده با آن دارای واترمارک خواهند بود. مایکروسافت قصد دارد در آینده یک نسخه پولی برای کاربران حرفه ای ارائه کند اما هنوز خبری از قیمت تعیین شده برای این مدل نیست. همچنین نسخه ای از این برنامه بر پایه ذخیره سازی ابری نیز برای توسعه دهندگانی که تمایل دارند از آن در وب سایت ها یا برنامه های خود استفاده کنند نیز ارائه شده است. در این نسخه، مایکروسافت فرایند پردازش را توسط سرویس Azure انجام خواهد داد. همان طور که گفته شد، نسخه های اندروید و ویندوزفون این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفته است اما خبری از نسخه مخصوص iOS نیست. جاش وایزبرگ، مدیر برنامه Hyperlapse مایکروسافت، در این زمینه اعلام کرد: ” ما در حال ارزیابی iOS هستیم. اما تمرکز اصلی گروهمان روی کاربران اندروید و ویندوزفون بوده چون هیچ برنامه مشابهی برای آنها عرضه نشده بود”. کاربران آیفون در صورت تمایل می توانند ویدئوهای خود را ضبط کرده و سپس توسط نسخه Hyperlapse Pro تحت ویندوز به ویرایش آنها بپردازند. نسخه های مربوط به اندروید و ویندوزفون این برنامه در بازارهای مخصوص این سیستم عامل ها (Google Play و Windows Phone Store) دراختیار کاربران قرار گرفته اند و نسخه Pro نیز به صورت پیش نمایش رایگان در وب سایت Hyperlapse مایکروسافت در دسترس کاربران قرار داده شده است.
hyperlapse vaghan instagram khoobe
vaghti mikhay filmaye toolani bezari
واقعا نرم افزار جالبیه:نهایت لغزش.یعنی میخواد بگه لرزش حاصل از دوربین که باعث ایجاد فیلمی بی کیفیت میشه رو میشه تو فیلم دستکاری کرد و از بین برد.