نوابغ دنیا چندین ویژگی مشترک دارند. آن ها معمولاً نقش مهمی در تعیین سرنوشت مردم خود ایفا می کنند (البته این ویژگی را از نوابغ کشور خودمان فاکتور بگیرید که معمولاً عزلت نشینند و در ساز و کار کلان جامعه کاره ای به حساب نمی آیند). آن ها همچنین اغلب انسان های خوش لباسی محسوب نمی شوند و اصولاً در بند رخت و لباس نیستند! بنابراین هر چه که دم دستشان باشد و با آن راحت باشند را به تن می کنند و حتی با همان لباس در جامعه و سر کار خود ظاهر می شوند. با این حال به نظر می رسد که گردانندگان کمپانی HP این خصلت Geek (واژه ی گیک در فارسی معادل مرسومی ندارد و می توان آن را تلفیقی از واژه هایی نظیر نابغه، خرخوان! و شوت! در نظر گرفت) های خود را نادیده گرفته اند و به همین دلیل اخیراً پوشیدن برخی لباس ها را برای آن ها ممنوع کرده اند!
در همین راستا سران HP به تازگی اعلام کرده اند که کارمندانشان دیگر نمی توانند با هر لباسی که دوست داشتند بر سر کار حاضر شوند و در این میان باید قید برخی پوشش ها را بزنند. آن ها این اقدام خود را در راستای تحقیقاتی اعلام کرده اند که به تازگی انجام داده اند. تحقیقاتی که نتایج آن نشان می دهد که پوشش عجیب و غریب یا کاملاً معمولی کارمندان HP می تواند تاثیری منفی بر روی مشتریان و ارباب رجوع های این شرکت داشته باشد. بنابراین اعضای کمپانی HP از این پس حق ندارند کلاه بیس بال یا هر نوع کلاه دیگری بر سر بگذارند یا شلوارک به پا کنند. آن ها همچنین حق پوشیدن لباس های جین رنگ پریده یا پاره (چه شلوار و چه کت) را هم ندارند و در این میان به تن کردن تی شرت های بدون یقه را نیز باید فراموش کنند! البته موارد فوق تنها در مورد کارمندان مرد HP الزام آور است و بانوان محترم فعال در این شرکت نیز از این پس حق ندارند دامن یا لباس های کوتاه بر تن کنند یا مقادیر زیادی جواهر به خود بیاویزند. آن ها همچنین از پوشیدن کفش های پاشنه بلند نیز منع شده اند و همانند کارمندان مرد، حق پوشیدن صندل، کفش های جلو باز یا لباس های جین پاره یا رنگ پریده را نیز ندارند. گفتنی است که قانون مذکور در مورد هر 100 هزار کارمند فعال در این شرکت صدق می کنند و هیچ فرقی هم نمی کند که آن ها فروشنده و منشی هستند یا مغز های هوشمندی که در بخش های تحقیق و توسعه ی شرکت به فعالیت و طراحی مشغولند. البته این تصمیم شرکت HP واکنش چندان مثبتی را در میان کارمندان این شرکت بر نیانگیخته و اکثر آن ها از طریق شبکه های اجتماعی و خصوصاً حساب های توییتری خود به انتقاد از این تصمیم و تمسخر آن برخواسته اند. حتی بسیاری از علاقمندان این شرکت نیز دست به اقدامی مشابه زده و در پست های مختلف خود در شبکه های اجتماعی مشتریانی که عقلشان به چشمشان است را احمق خطاب کرده اند! البته سران HP لباس مشخصی را برای پوشش کارمندانشان تعیین نکرده اند و تنها آنان را از به تن کردن موارد فوق بر حذر داشته اند. گفتنی است که شرکت HP به زودی و در تاریخ 1 نوامبر امسال به دو شرکت مجزا با نام های HP Inc (متمرکز بر فعالیت های سخت افزاری) و Hewlett Packard Enterprise (متمرکز بر فعالیت و تجارت های نرم افزاری) تقسیم خواهد شد و این اقدام جدید سران این شرکت ممکن است در جهت همسویی و تمرکز هر چه بیشتر کارکنانشان صورت پذیرفته باشد. اقدامی که تاثیر مثبت آن بر فعالیت های کارکنان (خصوصاً نوابغ Geek مسلک حاضر در بخش تحقیق و توسعه) هنوز به روشنی مشخص نیست.
بله. بنده هم در منزل دیکشنری دارم. منتها منظور در زبان محاوره و عامیانه بود.
ما که گرد رتبه شما رو جمع نمیکنیم ولی اگر یه سر بری اونطرف میبینی که اونجا هم چشم چرون هست پس میخواهی تحریک نشوند!
این کار به نفعشونه ربطی هم به تحریک نداره .تحریک فقط تو کشور ما معنا داره.
اتفاقا فکر نکن چشم چرونی فقط بین خودمون هست که اجبار داریم جهت اطلاع توی همین کشور همسایه ترکیه که دین براشون مهم نیست و حکوت لاییک دارند چند مدت قبل مسئولین آژانسهای هوایی حتی استفاده از آرایش رو برای مهمانداران خانم در هواپیما ها ممنوع کرد.پس قضیه غیر از تحریک چی میتونه باشه.
حاجی شما خودتو اصلاح کن فکر کردی همه مثل شما هستند که تحریک نشن حرف از لباس زدی یادت رفته پوشیدن صندل هم ممنوع کردند صندل هم لباس نیست.از طرفی توی بسیاری از نمایشگاههای دیجیتال و خودرویی دنیا بسیاری از فروشندگان اونجا از خانمهای جوان استفاده میکنند و به نظر شما کسی نباید سمت اونها بره چون ظاهر خوبی ندارند.این حرفهای شما هم جواب نشد.
Geek
1(در نمايش و كارناوال ) بازيگرى كه نقش هاى زننده و مشمئزكننده ايفا مي كند (مثلا كله ى مرغي را گاز مي گيرد)
2- آدم عجيب وغريب ، كم معاشرت و كژ رفتار
3- جوان دراز و خامدست ، دراز بي خاصيت ، جوان لق لقو
تحریک ؟ WTF حاجی خودتو اصلاح کن شما کسی رو با تاپ ببینی تحریک میشی ؟ 😀 گذشته از این ها اینا اگر میخوان لباس پوشیدن رو درست کنن هدفشون جلوگیری از تحریک نیست هدف این کار میتونه این باشه که شما وقی وارد یک فروشگاه میشید میرید پیش یکی که قیافش به فروشنده بخوره اگر تو یک فروشگاه هریکی یک جور باشه و بعضا لباس های مناسب نداشته باشه خریدار با خودش میگه ولش کن باو میرم یکجا دیگه . چرا؟ چون نتونسته سریع جواب بگیره .
تحریک والا اونجوری که مشاهدات نشون داده افرادی که مثل ما اجبار ندارن دیگه عادت کردن و مثل ما با دیدن پر و پاچه دیگرون تحریک نمیشن.
باید مثل ادارات ایران حتی با داشتن لباسی پوشیده و گرم مشکلی نداشته باشن تو تابستان چون حتی تو توالت اداره هم کولر گذاشتن و تا درجه آخر هم این کولر داره شب تا صبح کار میکنه هفته پیش تو یک اداره از شدت سرما داشتم میمردم تازه کارمند اداره میگفت این کولر هم که زور نداره من موندم اینا تو خونشون سیستم خنک کنندگی دارن یا نه !
بعدش ما یک پنکه داریم موندیم داره خودش را خنک میکنه یا ما را !!
این قضیه ربطی به اعتقادات اونها نداره اما به نظرم سعی دارند جلوی تحریک برخی از افراد رو بگیرند
احتمالا منظورشون لباس نیمه عریان بوده.
آفرین، به نظرم تحقیق خیلی جالبی هست اینکه اونا اینقدر به جزییات فکر می کنن نشون میده که فکرشون چقدر عمیق هست و به نظرم اظهارنظر ما درباره این موارد بیهوده هست.
هرچقدر فکر میکنم ربطی بین مطلب و نظرت پیدا نمیکنم آقای امامی 😐
اسلام 100 ها سال پیش استفاده از تیشرت رو منع کرده بود؟ الان با این حرکت HP گل و بلبل شد ؟
به نظر تصمیم عجولانه ای میباشد و ارباب رجوع نهایتا با بخش فروش محصولات سر و کار دارد و این محدودیت نباید شامل همه بشود!!!!
چیزی رو که اسلام صدها سال پیش به ما یاد داده رو اونها تازه فهمیدند و دارند به کار می گیرند و در مقابل ما تازه داریم راه اشتباه اونها رو میریم.