مجمع جهانی اقتصاد (WEF) که به تازگی لیست سلامت ترین کشور های جهان را از نظر مالی منتشر کرده بود، گزارشی در مورد سلامت جمعی در کشورها تهیه کرد. رتبه بندی کشورها براساس میزان متوسط امید به زندگی مردم است. هرچه امید به زندگی بالاتر بود، مردمان آن کشور عمر طولانی تر داشتند.
همانطور که شما انتظار دارید توسعه اقتصادی در این بررسی نقش مهمی دارد، دسترسی به سطح بالا از بهداشت و درمان و همچنین رژیم غذایی سالم از ملزومات امید به زندگی به حساب می آیند. از طرف دیگر نتایج نشان داد که امید به زندگی پایین تر که در نتیجه افزایش مشکلات مربوط به سلامت جسمی و روانی بود، در موارد بسیاری به خود کشی می انجامید. با هم نگاهی میندازیم به 12 کشوری که مردمان آن بیشتر طول عمر و امید به زندگی را دارند.
12. سوئد – 82 سال
سوئدی ها دو سال بیشتر از میانگین تمامی کشورهای OECD زندگی میکنند. سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) کیفیت بالای آب این کشور را دلیل سلامت سوئدی ها میداند.
11. ایسلند – 82.1 سال
با توجه به رای متخصصان تغذیه ایسلندی ها “بهترین رژیم غذایی در جهان” را دارند. خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی در ایسلند در پایین ترین سطح است.
10. کره جنوبی – 82.2 سال
امید به زندگی در این کشور در چند سال گذشته با توجه به بهبود اقتصادی در طبقه متوسط جامعه، افزایش یافته است. با این حال OECD هشدار میدهد که میزان آلودگی در مقایسه با دیگر کشورهای عضو همچنان بالا است.
9. لوکزامبورگ – 82.2 سال
این کشور دارای جمعیت کمی در مقایسه با سایر نقاط اروپا است و درآمد مردم آن بالا است. و این به معنی است که رژیم غذایی سالم و بهترین مراقبت های بهداشتی به آسانی در دسترس همگان است.
8. استرالیا – 82.3 سال
سازمان جهانی بهداشت میگوید: افزایش زندگی سالمتر و بهبود خدمات درمانی در کشور، امید به زندگی در این کشور را افزایش داده است.
7. فرانسه – 82.4 سال
فرانسه یکی از کشورهای OECD است که پایین ترین نرخ چاقی را دارد و این امید به زندگی را در کشور بالا برده است.
6. سنگاپور – 82.6 سال
امید به زندگی در سنگاپور در 30 سال گذشته به لطف مراقب های بهداشتی پیشگیرانه و خدمات درمانی مناسب افزایش یافته است.
5. ایتالیا – 82.7 سال
مجله پزشکی لانست گفته است: ایتالیایی ها بیشترین تمایل را به عمر طولانی دارند. شکاف فقر در این کشور بسیار کوچک است و این یعنی اکثریت جمعیت قادر به خوردن مواد غذایی سالم و تازه مشابه دیگران هستند و این به طور معمول برای قشر فقیر یک کار لوکس به حساب می آید.
4. سوئیس – 82.8 سال
ثروت ملی این کشور بهداشت و درمان، رژیم غذایی خوب و در دسترس همگان را میسازد. “Rosa Rein” خانمی که بیشترین عمر را کرد در سوئیس زندگی میکرد. او در سال 1897 متولد شد و در سال 2010 درگذشت.
3. اسپانیا – 83.1 سال
اسپانیا بدلیل “رژیم غذایی مدیترانه ای” خود شهرت دارد که به گفته پزشکان میتواند به یک زندگی سالم و طولانی کمک کند. این رژیم شامل سبزیجات تازه، ماهی و چربی های سالم مانند روغت زیتون و آجیل است.
2. ژاپن – 83.6 سال
متاسفانه سه سال پیش ژاپن جایگاه اول خود را بدلیل افزایش تعداد خودکشی توسط زنان از دست داد. با این حال همچنان امید به زندگی در ژاپن به دلیل رژیم غذایی عمدتاً سالم بالا است.
1. هنگ کنگ – 84 سال
مجلات مختلف پزشکی اشاره کرده اند که هنرهای رزمی غیر مبارزه ای مثل تای چی به طور قابل توجهی کمک کرده است تا مردم حتی تا سنین پیری فعال و سالم باقی بمانند. غذاهای بخارپز و نوشیدن چای نیز به حفظ رژیم غذایی متعادل مردم هنگ کنگ کمک های شایانی کرده است.
در این رده بندی کشورهای لسوتو (49.7)، سیرالئون (50.9)، چاد (51.6)، ساحل عاج (51.6)، نیجریه (52.8)، موزامبیک (55)، کامرون (55.5)، بروندی (56.7)، آفریقای جنوبی (57.2) و زیمباوه (57.5) با پایین ترین میانگین سنی و کمترین امید به زندگی در انتهای این لیست قرار دارند. ایران با میانگین سنی 75.4 در مکان 60 ام قرار دارد. همچنین بریتانیا با 81.1 سال در رده 24 ام و ایالت متحده با 78.9 سال در مکان 34 ام قرار دارند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
این آمار مال ۲۰ سال پیشه ، ایران الان میانگین ۵۵ سال عمر را داره
زنده باد آسيايي
کشورهای شرق آسیا چون مردم با فرهنگ ، منظم و قانون مداری هستن خب طبیعیه که عمر بیشتر داشته باشن
اره متاسفانه
زمین هست آب نیست دوست عزیز :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd
آفرین اسپانیا سوم هست البته شرق اسیا قبلا هم شنیده بودم بالاترین ها در میانگین سن هستن
و ممنون از نویسنده که این دفعه مقام ایران گفتن البته فکر کنم چون افزایش عمر ایرانی ها در این چند سال بدلیل بهبود در بهداشت بعد از انقلاب است و الان ما این اعداد می بینیم و امیدواریم به پیشرفت بیشتر.
مقاله خوبی بود:-bd
700 برجی ؟ مگه حداقل چه قدر بود من توسیم اینکه اگه کسی نمی تونه تو تهران یا شهرهای بزرگ بکشه خوب بره شهرستان واقعا کار بیشتره و زنگی از لحاظ مادی بهتره بیاد شهرستان یه زمین از جهاد بهش بدن واقعا بهتر میشه کشاورزی هم درامدش کم نیست
معلومه دیگه پراید که ندارن :smiley1
ما که وضعمون از تغذیه سالم گذشته باید فقط به فکر تغذیه بخور نمیر باشیم ، با برجی 700 که 400-500 هم اجاره خونه ست هر روز میشه فقط کته برنج تایلندی بدون گوشت خورد (حالی میکنن نجومی بگیرها که سهم ماهارو میخورن)
این هنگ کنگی ها با وجود اینهمه مضیقه مخصوصا از لحاظ مسکن چطور اینهمه عمر میکنن
کل زندگی شون تو یکی از محله های شلوغ شاید یه خونه 1-2 هم نباشه( خونه که نیست درحد یه سطل آشغال سر کوچه ای) با این همه طول عمر چه زجری میکشن