به نظر میرسد موضوع ممنوعیت فروش طلا بهصورت اینترنتی کاملاً واقعیت دارد و تعدادی از پلتفرمهای فروش آنلاین نیز شکایتهای بسیاری در این خصوص مطرح کردند. برای مطالعه ادامه خبر ممنوعیت اینترنتی فروش طلا همراه ما باشید.
در هفتههای گذشته، بهخصوص در بحبوحه جنگ میان ایران و اسرائیل، فروش آنلاین مصنوعات طلا در کشور با چالشهای جدی روبهرو شده است. چالشهایی که نهتنها بسیاری از فعالان حوزه اقتصادی را سردرگم کرده، بلکه فرصت اشتغالزایی، درآمدزایی و پیشرفت تجارت الکترونیکی را نیز تحتتأثیر قرار داده است.
درحالیکه قواعد و ضوابط مشخصی در برای فعالیت کسبوکارهای آنلاین در حوزه طلا از سال 1398 به تصویب رسیده بود؛ اما دخالت برخی نهادهای نظارتی و اقدامهای ناگهانی از سمت هیئت مقرراتزدایی، موجب ایجاد موانعی در مسیر فعالیت این کسبوکارها شده است. برجستهترین پیامد این شرایط، بلاتکلیفی فروشندگان و محدودیت دسترسی مصرفکنندگان به پلتفرمهای قابلاعتماد و شفاف فروش طلا بوده است.
این محدودیتها بهویژه در مورد فروش طلای آبشده و مصنوعات طلا در بستر مجازی، زمینهساز کاهش میزان فعالیت بسیاری از کسبوکارها شده و حتی برخی پلتفرمها را در آستانه خاموشی قرار داده است. در شرایطی که تجارت الکترونیکی در سطح بینالملل با سرعتی چشمگیر در حال پیشرفت است، به نظر میرسد اجرای سیاستهای نامتعادل و عدم گفتوگو با بدنه تخصصی صنف، تنها موجب پسرفت کشور در مسیر توسعه هوشمندانه اقتصاد دیجیتال خواهد شد.

درخواست اتحادیه کسبوکارهای مجازی از رفع ممنوعیت فروش اینترنتی طلا
این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران اقتصادی، فروش شفاف و ضابطهمند طلا در فضای مجازی را یکی از راهکارهای مقابله با سوداگری، قاچاق و معاملات غیرقانونی در بازار طلا قلمداد میکنند.
در همین راستا، اتحادیه کسبوکارهای مجازی با فهم ضرورت حل فوری این بحران، با ارسال نامهای رسمی به هیئت مقرراتزدایی، خواهان تجدیدنظر در اقدامهای اخیر و رفع موانع موجود در مسیر فروش آنلاین مصنوعات طلا شده است. این نامه، انعکاسی از نگرانی جدی فعالان این حوزه و تلاش برای بازگشت یکی از مهمترین بخشهای اقتصاد دیجیتال ایران است؛ بخشی که درصورت اجرای مدیریتی درست، میتواند به افزایش شفافیت، رشد درآمدها، جذب سرمایهگذاری و بهبود اعتماد عمومی ختم شود.
دیدگاهتان را بنویسید