چند وقت پیش بود که Nvidia شکایتی بر علیه سامسونگ تنظیم کرد که بر اساس آن ادعا شده بود این شرکت (یعنی nvidia) مخترع واحدهای پردازنده گرافیکی مدرن 3D بوده و سامسونگ بدون اجازه این شرکت از آنها استفاده کرده است. پس از این اتفاق سامسونگ نیز بلافاصله درخواستی قانونی بر علیه انویدیا به دادگاه ارائه کرد و طولی نکشید که ادعای انویدیا به یک جنگ تمام عیار تبدیل شد. حالا با بررسی های انجام شده به نظر می رسد نتیجه این دادرسی مشخص شده است.
آن طور که از اظهار نظر ITC به نظر می رسد، سامسونگ برنده این رقابت است چون اعلام شده این کمپانی پتنت های انویدیا درباره اختراع GPU های مدرن را نقض نکرده است. قاضی پرونده (توماس پندر) اعلام کرد سامسونگ در 2 مورد از 3 مورد اتهام نقض حقوق مالکیت تبرئه شده است. البته در همان یک مورد باقی مانده هم انویدیا قادر نیست ادعای جدید داشته باشد چون بر اساس حکم دادگاه، مورد ادعای آنها در زمان گفته شده یک اختراع جدید نبوده است. البته نتیجه اظهار نظر دادگاه فعلا در حال بازبینی بوده و ممکن است تغییراتی در آن اعمال شود. سخنگوی انویدیا نیز اعلام کرده است آنها همچنان این پرونده را پیگیری خواهند نمود. اگر بخواهیم کمی به عقب تر برگردیم، کمپانی انویدیا دو شکایت علیه کمپانی های سامسونگ و کوالکام تنظیم کرده بود. مورد اول در سپتامبر 2014 تحت نظر کمیسیون تجارت بین المللی (ITC) و دیگری در دادگا فدرال ویلمینگتون. هدف از شکایت بر علیه سامسونگ جلوگیری از واردات محصولات سامسونگ که از پردازنده های گرافیکی adreno متعلق به کوالکام، پردازنده های گرافیکی Mali متعلق به ARM و یا گرافیک های Power VR استفاده می کنند بوده و مورد دوم تنها ادعای خسارت داشته است.
واحدهای پردازنده گرافیکی 3D مدرن (Modern 3D GPU) در واقع پردازنده ای تک چیپ هستند که دارای موتورهای rendering، lighting، transform و triangle setup/clipping یکپارچه بوده و قادر به پردازش حداقل 10 میلیون polygon در ثانیه می باشند. چیپ ادعایی انویدیا اولین چیپ با چهار پایپ لاین بوده که جزو اولین گرافیک های سه بعدی مدرن با پشتیبانی DirectX 7 به حساب می آید.
برای با خبر شدن از آخرین اطلاعات در زمینه تجهیزات الکترونیک، بازی ها و مطالب مختلف در زمینه تکنولوژی، کانال وب سایت سخت افزار در تلگرام را فراموش نکنید. اگر آخرین نسخه از این برنامه را روی موبایل یا رایانه نصب کرده اید تنها با کلیک کردن (یا تپ کردن) روی آدرس https://telegram.me/sakhtafzarmag می توانید در کانال ما عضو شوید. همچنین برای اطلاع از دقیق ترین مشخصات و قیمت های گوشی های هوشمند در بازار ایران می توانید به وب سایت کالای ما به نشانی https://kalamag.com مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید