شرکت خودروسازی تسلا پس از یک دوره نسبتا طولانی اقدام به بروزرسانی نرم افزاری سیستم خودران ماشینهای خود گرفته و در همین راستا نسخه بتا شماره نهم نرم افزار خودران ماشین تسلا را منتشر کرده است. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.
جزئیات نرم افزار خودران ماشین تسلا
طبق وعده ایلان ماسک که گفته بود بروزرسانی نرم افزاری ماشینهای تسلا پس از نیمه شب جمعه بارگزاری میشود، نسخه بتا نسخهی جدید نرم افزار خودران آپلود شد تا رانندگان این ماشینها بتوانند از ویژگیهای پیشرفته Autopilot این ماشینهای الکتریکی استفاده کنند. بیشتر تمرکز این نسخه از نرم افزار خودران بر روی خیابانهای محلی و غیر بزرگراهی است.اکنون بیش از یک میلیون ماشین تسلا با نرم افزار خودران در حرکت هستند. با اینکه ماشینهای تسلا در حالت خودکارعملکرد خوب و قابل قبولی از خود نشان دادهاند اما باز هم شک و گمانها از نحوه عکس العمل این سیستم پابرجاست. در ادامه ویدیویی منتشر شده از خودروی تسلا با نسخهی جدید نرم افزار خودران را مشاهده کنید.
ایلان ماسک در جواب به این نگرانیها در توییتر خود اعلام کرد که:
“ایمنی ماشینهای تسلا، اولویت اصلی ماست. ما برای جلب رضایت مشتریان خود حاضریم تا در نسخه جدید نرم افزار خودران ماشینهای خود دقت بیشتری بر روی کابین خودرو تسلا و نشان دادن نحوه عملکرد این نرم افزار متمرکز کند تا کاربران خود را آسوده خاطر کنیم.”
در دنیای امروز، اطلاعات بیشتر به معنای قدرت بیشتر است و در این زمینه ایلان ماسک آزادی عمل بیشتری دارد. قطعا اطلاعاتی که از ماشینهای الکتریکی تسلا به مقر تسلا مخابره میشود، به تولید و توسعه نسخه خودران بهتر خودروهای این شرکت کمک خواهد کرد.
تشخیص تابلو محدودیت سرعت توسط تسلا: قابلیت جدید خودروهای هوشمند! – سخت افزار مگ (sakhtafzarmag.com)
حرف و حدیثهای ماشینهای تسلا
شرکت تسلا در هنگام ارائه بروزرسانی جدید، به رانندگان خود هشدار میدهد که در هر شرایطی دست خود را بر روی فرمان و چشم خود را بر روی جاده نگه دارند. با اینکه سنسور مادون قرمز اطراف ماشینهای تسلا را تحت نظر میگیرد و کوچکترین تغییری در اطراف آن را متوجه میشود، اما هیچوقت کار از محکم کاری عیب نمیکند. سازمان استاندارد انجمن مهندسان خودرو، سیستم خودران ماشینهای تسلا را به عنوان یک سیستم نیمه خودکار سطح 2 در نظر گرفته است که به سبب آن رانندگان همچنان باید دست خود را بر روی فرمان نگه دارند تا در صورت رخدادی اتفاقی یا عجیب و غریب، توانایی نشان دادن عکس العمل را داشته باشند.
البته باید در برخی از موارد حق را به شرکتهای محافظهکار و سازمان ایمنی داد. همین چند وقت پیش بود که رانندهای پس از آن که ماشین را در حالت خودکار گذاشت، به صندلی عقب رفت تا استراحت کند. در همین زمان تصادف مرگباری رخ داد که منجر به کشته شدن راننده این خودرو شد. پس از این حادثه بود که حرف و حدیثهای زیادی برای ماشینهای تسلا به وجود آمد. با این حال هنوز ویدیوهایی از حرکات عجیب و غریب رانندگان خودروهای تسلا منتشر میشود. برای مثال یک راننده کانادایی در حالی که در صندلی عقب خوابیده بود، ماشین تسلایش با سرعت 120 کیلومتر در ساعت (آن هم در اتوبان) پیش میرفت.
از زمان راه اندازی حال خودران ماشینهای تسلا، 11 کشته و 9 تصادف در ایالت متحده رخ داده است که به نظر بنده به نسبت آمارهای رانندگی انسانها فوق العاده است. اما این خاصیت کشورهای پیشرفته است که با وجود نتیجه مناسب گرفتن، باز هم به رفع ایرادات کوچک میپردازند تا خطا را به صفر برسانند.
دیدگاهتان را بنویسید