کلمه ی هکر اصطلاحی است که برای افراد ماهر در برنامه نویسی استفاده میشود. هکرها، دارای مهارت زیادی در زبان ماشین و سیستم عامل های مختلف هستند. این افراد در حل مشکلات نامطلوب نیز مهارت خاصی دارند و معمولاً در شرکت های کوچک به عنوان عوامل اطلاعاتی، مشغول به تفسیر کدهای رقیبان هستند. با این حال هک کردن یک مفهوم منفی است و نماد هکرها، افرادی با کلاه سیاه است. این افراد با آسیب رساندن و تغییر منابع شبکه، دزدی اطلاعات و غیر قابل استفاده کردن شبکه برای افراد، مشکلات جبران ناپذیری به وجود می آورند. در نتیجه برای متوقف کردن جرم های اینترنتی، پلیس و سازمان امنیت تصمیم به دستگیری هکرها گرفت؛ در این راستا چند هکر برجسته در سال 2016 دستگیر شدند که در این مقاله این افراد را معرفی میکنیم.
Ardit Ferizi
یک شهروند کزوویی، در سن 20 سالگی به دلیل حمایت های مادی کشور های اسلامی چون عراق و شام، تشکیل یک سازمان تروریستی خارجی و دسترسی به اطلاعات محرمانه و ارائه ی آن به داعش دستگیر شد و به 20 سال زندان محکوم شد.این اطلاعات محرمانه شامل اسامی، ایمیل، پسورد، موقعیت مکانی و شماره ی تلفن 1351 نفر از افراد نظامی و کارکنان دولتی بود.
Harold T.Martin
Harold Thomas Martin پیمانکار سابق دولت، به سرقت50 ترابایت از اطلاعات آژانس امنیت ملی متهم شد و اطلاعات به سرقت رفته شامل، 500 میلیون صفحه از پرونده های محرمانه دولت در زمینه ی دفاع ملی بود. مارتین تصمیم گرفت این اطلاعات را به یک شرکت بفروشد ولی در نهایت در 5 اکتبر 2016 دستگیر شد و در حال حاضر به قید وثیقه، آزاد است تا پرونده ی او مورد بررسی قرار گیرد.
Mike، کلاهبردار نیجریه
مایک، کلاهبردار 40 ساله نیجریه ای معروف به شاهزاده ی کلاهبرداری در ایمیل است. او به افراد، پیشنهاد انتقال هزاران دلار با وعده ی جوایز وسوسه انگیز را داده بود. مایک، زیر مجموعه ای متشکل از 40 بیش از نفر در سراسر نیجریه، مالزی، آفریقای شمالی و دیگر قربانیان فریب خورده در سراسر جهان را در اختیار داشت. او همچنین در زمینه ی ارائه ی نرم افزارهای مخرب،کلاهبرداری های آنلاین و اتصال به حساب بانکی افراد در چین، اروپا و ایالات متحده فعالیت میکرد. به لطف یک عملیات مشترک بین اینترپل و EFCC نیجریه، مایک در سال 2016 در هارکوت(جنوب نیجریه)، به جرم هک، توطئه و بدست آوردن پول در این زمینه دستگیر شد.
Paul Biteng, Juenel de Asis هکرهای فیلیپینی
در تاریخ 27 مارس 2016 افرادی ناشناسی، وب سایت کمیسیون انتخابات فیلیپین را هک و مخدوش کردند. در طول این مدت، پرونده ی 55 میلیون رای دهنده به بیرون درز پیدا کرد. در 20 آوریل 2016، یک فرد 20 ساله، فارغ التحصیل رشته ی IT، به نام پل بیتنگ، توسط اداره ی ملی تحقیقات، شناسایی شد و به هک این سایت اعتراف کرد. او همچنین اعتراف کرد که علت هک، نشان دادن آسیب پذیری این وب سایت بود. علاوه بر این، در تاریخ 29 آوریل 2016، فرد 23 ساله ای، فارغ التحصیل علوم کامپیوتر، به دلیل دخالت در این هک دستگیر شد. در حال حاضر هر دو هکر، در انتظار حکم خود از طرف دادگاه هستند.
هکر اینستاگرام
اینستاگرام، اپلیکیشن موبایلی است که به کاربر اجازه ی به اشتراک گذاشتن عکس و ویدیو را میدهد. هک شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام، فیس بوک، توییتر و غیره برای هکرها جذابیت زیادی دارد. دو هکر نوجوان که نامشان اعلام نشده است؛ با استفاده از مهندسی خاصی، شروع به فریب تعداد زیادی از کاربران آمریکایی کردند و حساب های کاربریشان را هک کردند. پلیس این مجرمان اینترنتی را که دو جوان 18 ساله بودند؛ در تاریخ 16 مارس 2016 در ایالات متحده دستگیر کرد.
ممنون از خبر
بهترین هکر رو هیچ وقت نمیدونی کیه جون اگه بدونی دیگه بهترین هکر نیس
هکر ها همیشه ناشناس بودن و میمونن مگه این که دستگیر بشن پس هیچ وقت نمیشه فهمید که کی بهترین هکر هس
هنوز هم بهترین هکر جهان کوین میتنیک هست.هر چند دیگه اون شده یک مشاور امنیتی.هکری که به حکم اعدام محکوم شده بود.:)
چه اهمیتی داره این انتخابات سفارشی؟ الان اونایی که رفتن به اینا رای دادن چه تغییری دیدن ؟
و واقعا کدوم ابلهی در جهان حاضره پول و وقت بزاره که این به اصطلاح انطخاباط رو هک کنه. اینا مغزاشون هک شده هس همینجوری
دیر یا زود داره اما سوختو سوز نداره بلاخره گیر میفتن
اصولا هکری با دزدی هیچ فرقی نداره هر موقه دزدا دستگیر نشدن هکرام نمیشن /-)/-)/-)
از جهتی خوبه که تو کشور ما انتخابات الکترونیکی نشده ، همینطوریش هرچند وقت بانک ها و اطلاعات مشترکین اپراتور ها هک میشه ، انتخابات با این همه درجه اهمیت که جای خود داره ( کشورهای خارجی هم طمع دست بردن داخلش رو دارن)